6776
-
mintha akadna ? 
-
Caponee #4081 Köszi..Nézem. 
-
van:
CRC Paddock
SL Modders
lesz:
1nsaneheat -
ilyen jellegű még nincs -
Caponee #4078 THX.Még egy ucsó kérdés van magyar oldala a játéknak? Nem a hivatalosra gondolok hanem ahol autokat tippeket meg egyeb infokat lehet szerezni. -
Igen javították, de a megfelelő fájlokba turkálva akármilyen nézetet is lehet bele modolni.
Ilyen gépen elvileg nem kéne, hogy probléma legyen a dolog. -
Caponee #4076 Ara gondoltam hogy megveszem a gamet mert, ki vagyok éhezve egy kis autókázásra. Eddig a Richard Burns Rallyval nyomultam.A demo kipróbálása után kérdésem csak annyi lenne, hogy a patchek javították e belső nézetet, mert nekem ez a rángatózás nem jön be. Meg mintha egy kicsit szaggatna a játék.
Asus p4 p800, P4 [email protected],1 giga ram,Gf 6600 GT
-
szeretnék kisebb bocsánatot kérni, szóval egy másik autóval kezdem a CRC modding tanulát mivel elég új nekem a rendszer
-
nem érek rá, elkezdtem moddingolni :P -
későn kezdtük a 2. vagy 3. futamot, s bátyám lekapcsolta a WLAN-t :) bocsi -
multi ma? -
XRV #4071 Tényleg a múltkor csak úgy ukkmukkfukk kiléptél. Mi volt? -
kérjé anyádtól 5 ropit, aztán vedd meg. simán megéri. ha össze akarom hasonlítani az utóbbi 1-2 évben megjelent "autós" játékokkal, akkor azokért a kb 2-3 ropit nem tartanám pofátlanságnak elkérni a 10-12k helyett. -
62%-nál tartok, most voltak a szivatós Szerpentines versenyek, hó de anyáztam Pickuppal néha :D -
hidd el ha ezt kihagyod az gáz!
-
jah, én majd kérném -
Köszi a játékot mindenkinek!
Ide is beírom, hogy majd számon lehessen rajtam kérni a visszajátszást, különben elfelejtem azt is, hogy van.
-
Szerintem sem dől össze. Mondanám, hogy majd írj...!
-
XRV #4064 lehet jonni -
XRV #4063 ezt az időzítést :D -

-
XRV #4061 Server fut -
aha..lol
föltörhették volna nyugottan,nah mind1,nem dől össze a világ,ha kihagyom....mindne mást feltörtek\nek azzal jáccok:)
-
örökre csak az eredetit lehet nyomni.... töketlen fafejű őskori agyagpenészet...
bocs skacok
-
16:45 óta nem változott a helyzet. -
Ez az avatár odavág : ) -
csáááh all!
mi van ezzel a játékkal???föltörték már vagy még mindig csak az eredeiti lehet nyomni??? -
micsoda töketlen kijelentés az, hogy jönnél ? :)
gyere! -
jönnék.. -
Én jövök. -
köszi de már egy dühroham után sikerült rájönnöm!
a dühroham azért volt mert nem működött rendesen a Force!
-
Az Opcioknal az iranyitast nagyon nezd at, allitgasd be, probalgasd, mert teljesen mas erzes ha mashogy van beallitva (kormannyal es gombokkal is)!! -
Nah fent van + minden ami a Live-ról lejött! nagyon oda vág!
igaz még izomból béna vagyok de azért már megyeget!
-
XRV #4049 most 22 tájban .. na bocsi -
XRV #4048 Nem csak Neked, hanem mindenkinek
10 óra tájban CRC
xrv.servegame.com
jelszo crc
ha fut a server írok ide!
aki jönne azért rikkantson ide pls :-) -
Szerintem abszolút nem érdekel téged, de minket érdekel. 
-
-
megosztom veled is a nagy titkot: ha itt látod kiírva, akkor keresheted warez szutykokon meg filecserélőkön. addig fölösleges. de erről jelen esetben mondj le:) az 5 ropit meg simán megéri. -
Senkit nem érdekel sztem de megvettem ma a játékot!
Most rakom!
nagyon ráizgultam!
-
StarForce 3-s védelemmel van ellátva, crack nem létezik, hozzá s ilyen jó minőségű magyar játékot szerintem szégyen törten játszani