Cross Racing Championship

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alexease
Ahany jatek, anyifele netkod;) Az LFS-t mar 4-5 (?!) eve fejlesztik, a netkod az egyik legfontosabb benne, es az elejetol kezdve tobb (tiz)ezren tesztelik:)
NzzN
Egyébként ez az új demó képes feledtetni a StarForce-ot(mondjuk ha bekavart volna a SF akkor ez nem így lenne, de egyelõre jónak tûnik) és elvileg holnap itt is van a saját CRC-m ha szerencsém van.

Skype : nzaazn, CRC,LFS : _--NZ--_[HUN] B I K E T R I A L S - OUR SPORT FOREVER trial-gyor.fw.hu

NzzN
Köszi az ötletet, kipróbáljuk. Csak azért furcsálltam a dolgot mert LFS-ben tökéletesen mûködött a dolog. Na mind1.

Skype : nzaazn, CRC,LFS : _--NZ--_[HUN] B I K E T R I A L S - OUR SPORT FOREVER trial-gyor.fw.hu

Alexease
Valszeg a "haverod" a "LAN-os" csatlakozas miatt nem lat "kifele". Ne LAN-on csatlakozzon hozzad, hanem a kulso IP-den, online-on keresztul. Elvileg...
NzzN
Hi! Találkoztam egy elég érdekes hibával, de mielõtt közvetlenül a készítõket zaklatnám vele, inkább tõletek kérdezem, hátha nálam a gond. A lényeg, hogy ha indítok multi játékot és haverom WLAN-on keresztül csatlakozik, akkor tökéletesen megy a dolog. A gond ott van, amikor valaki netrõl jön be, havernál a netes emberek nem látszanak. A netet én osztom a WLAN-on. Most bekapcsoltam a WLAN TCP/IP beállításoknál a Netbios engedélyezése TCP/IP felett kapcsolót, ez megoldhatja a gondot? Eddig olyan esetekben segített amikor egyéb játék egyáltalán nem látta LAN-os szervert.

Alexease
Hibas es/vagy crc-s a setup, inditsd ezzel a kapcsoloval: /NCRC. Ha igysem, akkor szedd le ujra. De amugy olvass vissza egy kicsit, ez mar kitargyaltak kemenyen...
basta002
ilyet már láttunk: #3307
nézd meg az arra adott válaszokat, hátha segít neked is

..::S::L::M::..

csuhi
A setup nem indul és ezt írja:

The installer you are trying to use is corrupted or incomplete. This could be the result of a damaged disk, a failed download or virus.

You may want to contact the author of this installer to obatian a new copy.

If may be possible to skip this check using /NCRC command line switch.

Alexease
A setup nem indul vagy mar a jatek? Mi a hibauzenet??!?!
csuhi
hali!
egy kis segítség kéne...
Nem tudom elindítani a CRC 2005 demóját... egy hibaüzenetet ír ki.
nem tudja valaki mi a probléma?

ALIENwoods
most majd ezért szedek át néhány autót GTAból, hogy a CRC material összeállítást jól 'megtanuljam'

basta002
elnézek akkor arra is, de akkor szerintem valami külföldi oldalra kéne feltöltenem, mert ott az ittenieket nem látják... de máris mutatom a p3i-nek :D

M@TriX
állat lesz, a buggy is, alig várom :)

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

Gregorius
Én nekem csak annyi kérdésem lenne, hogy nem kívánjátok vadítani a népet ezekkel a képekkel a P3i fórumon? Nekem már beindult tõlük a nyálelválasztásom. <#vigyor><#eljen>
Jöhet a Polák is! <#kacsint>

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

ALIENwoods
gy
bug
mit szólnátok hozzá?

basta002

basta002
hát a fullt azt csak pénteken, vagy majd csak hétfõn kapom meg. de ha pénteken is, akkor sem tudok semmit csinálni, mert szombaton nyelvvizsgázok, és holnap se megyek már suliba, mert tanulok!
de a jövõ héten ráállok a car-makingre. majd streetertõl elkérem a polski modellt, és akkor egyszer az is meglesz. meg akkor a lada is. ahogy az idõm engedi.

arty
meg a zsigát! :)

amugy, nemtom mitõl lehet (paranoid lennék azt mondanám: uj sf3 verzio miatt ;) ) de a demo jócskán lassaban fut, mint a full :O érezhetõen jobban szaggat :(

Forza.

M@TriX
jujj, dögös, de majd a Polák conversiont se feledd el :)

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

Gregorius
Nagyon szép. <#eljen><#eljen><#eljen>/3

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

arty
huha, jo befektetés volt megvenni, ha ilyen addon verdák lesznek hozzá :) mondjuk, eddig rossz modell nem nagyon bukkant még fel a topikban :)

---------------------------------------------

részlet a worthplaying.com rivjubol: "these cars are not the best handlers in the world, and P3i's insistence on accurate modeling will leave the "arcade" crowd in the dust"

tudják ezek mi a kölünbség fejlesztõ és kiadó közt??? :(

Forza.

basta002
Azért én is alkotgatok közben... Vélemény? :S

arty
worthplaying review

pozitiv a kicsengés ...

Forza.

Alexease
Hivatalosan nem lehet "atadni", mert az eredeti PC modot a GSFM keszitette, es toluk "liszenszeltek" az alapokat:) De mivel a F1C engine-hez tonna szam van editor, szerintem aki erthozza gyorsan megoldja a problemat:)

En a palyakeszitesre, editirra leszek kivancsi. Teljesen editor-jellegu vagy tisztan MAX-es poligon alapu?! Vagy esetleg utvonal, alapok editorban, "taj keszites" MAX-ben, objektezes, finomhangolas editorban? Vagy egyeb:)

Egy masik... "projectnel" mar egyszer sikerult viszonylag jol elerni a teljes editor alapu mukodest, eleg korrekttul mukodot szinte minden. Oda mar csak egy nangyon jo "utvonal-path-szfaltut" szerkeszto kellett volna, pontos szakaszonkenti hossz-, szelesseg-, banking-, kanyariv allitasi lehetoseggel:) De ez mar kicsit OFF...;)
M@TriX
jah azt olvastam :)
azt nem tudod, a modellátadásban benne lennének-e? és akkor itt könyebb dolguk lenne talán a módereknek

Alexease
Jol latod:)
A HSW (Misu, Toya) keszitette es "adta ki" a HPCC-t (Hungarian Porsche Carrera Cup) MOD-ot! Eredeti Magyar versenyzok festeseivel, versenyzok, csapatok kozremukodesevel. Eleg sikeres lett, Bajnoksag is indult azonnal (http://hpcc.hq.hu/).
De keszitettem hozza uj cockpitet es szelvedo-efekteket, es komplett uj hangkeszletet;))
Gregorius
Szerintem is ez a helyzet :)

b-type
:DD
mintha sok bra-ral megfújtak volna egy Abarth 600-as Fiat-ot :)

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

M@TriX
nyami, egy ruszki render odlalon talál5tam, ez sem rosz :)

M@TriX
e egyébként ha jóltom magyarok csináltak vmi Porsche MOD-ot, szertinem le lehet dumcsizni, hogy adjanak valami dögös modellt.
nem?

M@TriX
vmi ilyesmit :) hajh

vki
Elszántam magam, és ma megrendeltem az Invictus-tól. 2-3 nap múlva itt lesz.

ACER Aspire 5738ZG

arty
én már nagyon várom :) türelmem is van, hiszen a FULL "bugmentes" :)

szegény demosokat sajnálom, meg az invictust, h ennyi melo ilyan aproságon csuszik el :(

Forza.

ALIENwoods
be patient...
míg meg nem érkezik az elsõ hivatalos autó modifikálósdi

arty
:DDDD

sztem is lehetett volna, mert az látszik, hogy érdeklõdés az van !

Forza.

Alexease
Amugy nagyon sajnalom hogy igy alakult (megint?!). Az uj demo, az uj verzioval nagysagrenddel jobb mint az "eredeti" vagy az elozo demo. Ha minden tokeletesen mukodne, akkor szerintem nagyon sok embert meggyozott volna.

De talan majd kesobb, ismet fel lehet kelteni az erdeklodest egy nem hivatalos Porsche 996 GT3-al es egy Donington-nal:))))))))))
Alexease
Azert hogy az utobbi 2 nap gegativ hozzaszolasait elensulyozzuk, ilyenek is vannak:

"The last CRC demo was fantastic! Best car physics I have ever experienced in a game. I had no problems with that demo, FF or otherwise, and look foward to downloading this new one when I get back to my DSL location. I hope they didn't change the physics too much because it was perfect as it was. Totaly tweakable to suit any driver like has been said.

CRC will be the only other game I buy this year besides GTR which just came out here."
vki
Én még csak most próbáltam ki a DEMO-t, de valószínû, hogy megveszem én is. Végre egy olyan játék az SLRR mellett, amit jobban lehet játszani kormánnyal, mint billentyûzettel.

ACER Aspire 5738ZG

ALIENwoods
jövõhétre nekem is meglesz a CRC, megkésve bár de törve nem
lol
leht rettedni<#vigyor>

Gregorius
Én csak belsõ nézetbõl szeretem nyomni, nekem úgy megy csak az irányítás rendesen, akkor látom, merre tarta az autó.
Vannak, igen, a legtöbb szerver rendesen nyomja a versenyeket. De úgy fél óra után, ha elfáradnak, akkor beindul a DestructionZone és a FreeRoam. :D
Ezek a képek is már ebbõl az idõszakból valók : )

Alexease
Nem igazan nyomtam meg online idohiany miatt, de majd lehet hogy "benezek neha":) Atlagban mennyire "arkadosak" a meglevo szerverek? Vannak "normalis" futamok (csak belsonezet, mindensegitseg kikapcs)?
Gregorius
És a multi egyszerûen élvezet <#nyes>

Remélem nem lesz túl nagy, és nem szúrtam el!

Alexease
Azert az arkad feeling-et (jatekmenetet) ne keverjuk az iranyithatosaggal, fizikaval. Bar a jatekmenet valoban fun-race (mondhatni arkad), de a fizika, kezelhetoseg, automozgas, szimulacio - meg ha az autobeallitasok "lazabbak" is - azert a szimes kategoriaban van. Ha minden segitseget kikapcsol az ember, rendesen beallitja a kormanyt, pedalokat, pilota fizikat es belsonezetbol nyomja, azert eleg elvezetes vezetni.

Ilyennek kellene lennie minden autosjateknak. Attol mert egy jatek nem szimulator, hanem a lazabb kikapcsolodast szolgalja, es/vagy a fiatalabb korosztalyt celozza meg, attol meg lehetne benne alapveto fizika, es mozoghatna egy auto ugy ahogy kell, es nem ugy mint egy szappantarto;) Azert mindent le lehet programozni, lehet omleszteni a segitsegeket, es akkor meg egy NFS-es is tudja hasznalni 3 gombbal, es ha esetleg valami "varatlan" tortenik az autoval, akkor nem sirja el az ember magat, mert nevetseges az egesz.
Gregorius
Íme, amit én csinálok, P3i fórumon leírtam. A demóból indított serverek is a teljes játék serverlistáján jelennek meg. Ezért azt kell csinálni, hogy manuálisan hozzáadjátok ASE-n a teljes játékot a telepített játékokhoz, és elérési útnak megadjátok a demó exe-jét. A servereket ezután a teljes játéknál keressétek. Most már alig van pillanat, hogy ne lenne server. És rendesen mûködik a dolog.

Alexease
Meg nem jelent meg a jatek, vagyis sok szervert nem is fogsz latni:)) Vagyis a magyar verzio megjelent, de itthon nem valoszinu hogy sokan nyomjak nonstop online eredeti verzioval:))
Tomo15
Én Momo Racingel játszom.Ja és egyáltalán futnak serverek? mert én 1-et se látok se a játékból se az ASE-ból.
ALIENwoods
nem, olyan az i9rányatás amilyennek beállítod,
billentyûzettõl ne várj élethû szimulációt

basta002
egyébként a multi részt én sem nagyon vágom. amikor egy invictusos sráccal nyomtuk, akkor jó volt, de amúgy nem sikerült összerakini ALIENwoods-szal

Gregorius
Én belsõ nézetbõl játszok, kívülrõl nem nagyon megy nekem a dolog, és onnan semmi gondom nincs vele, de igaz, ami igaz, nekem a jó öreg Need fro Speed-es idõket idézi. Ja, és Need for Speed alatt nem a Need for Speed sorozatot értem, hanem az elsõ részt. Fizikában persze azért lényegesen jobb. Nekem így tetszik ahogy van. ..., hogy szétrázza a kasznit a fejem fölött, ha rossz úton megyek, hogy a fizika ahhoz van finomhangolva, hogy az úton megyek, és nem ahhoz, hogy mi van akkor, ha leszállok a pályáról. Tetszik, hogy grafika úgy szép, hogy közben old school dolgokkal van megoldva, és nem veszem észre, ha nem direktbe azzal akarok foglalkozni.
A billentyûzetem pedig nem force feedback-es, így hála az égnek semmit nem ront az élményen a force feedback bug.

Viszont: Jó lenne, ha egy hálózati játékból történõ kilépéskor az adott játékos ikonja eltûnne a térképrõl. Persze lehet, hogy csak akkor marad ott, ha az illetõ gépe kifagy, de tapasztaltunk hasonló dolgot. És kicsit zavaró, mikor az ember felkészül egy keresztbe fordult autóra az út közepén, és majd kinézi a szemét, és nem látni sehol.

Egy kéréds: A port az csak a saját oldali beállításra van hatással, nem? Tehát nem kell ugyanazon a porton futnia mindenkinek. Vagy ez más port?

Tomo15
Ép ez a baj, hogy arcade felingjû<#szomoru2>