Cross Racing Championship

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NzzN
Yeehaaa, megjött a CRC <#smile>

Skype : nzaazn, CRC,LFS : _--NZ--_[HUN] B I K E T R I A L S - OUR SPORT FOREVER trial-gyor.fw.hu

Carlos
Ehhhh...Valamibõ a bótosnak is mekkõ ééni...

Þór vígi þessi rúnar

Alexease
<#ravasz1><#idiota><#vigyor3>
arty
tegnap auchanban láttam a gémet 8990.- ért 😊) legalso polcon volt, feltettem párat szemmagasságba is... 😄

Forza.

Carlos
Ja sajna ilyen.
Egyszer volt egy olyan bug, hogy a kormánytekeréssel együtt forgott a csóka lábfeje is... Vicces volt... 😊

Þór vígi þessi rúnar

Alexease
Lattam😛
M@TriX
de most pakoltam rá a CRC-s gumokat 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Alexease
<#idiota><#vigyor3><#taps>
Alexease
Ez is volt mar... ;P
M@TriX
az persze 😊 de azért ügyes voltam nem?

csak kicsit megdolgoztattam magam 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
ráadás:

Alexease
Mar volt egyszer. De ez fake kep ha jol latom...
M@TriX
na, milyen? 😉

NzzN
Ez nálatok is így néz ki?

Corus belseje látható és emberem lába belelóg a kormányba.

Skype : nzaazn, CRC,LFS : _--NZ--_[HUN] B I K E T R I A L S - OUR SPORT FOREVER trial-gyor.fw.hu

Alexease
Errol mar tegnap irtam a #3505-ben😊

Rakerestem a pontos adatokra, de hirtelen nem sokat talaltam. Ami biztos, hogy mar a N4-ben (2000) 288Hz-et hasznaltak, most elvileg 500Hz-el dolgoznak. Volt egy beszelgetes Kunos-sal (nK), aki hasonlo rendszert hasznal mint az Papy (NR200X), de az 500Hz-et fel akarja tornaszni 1000Hz-re (!)😊 De ha jol lattam, mar 3 eve is hasznaltak 500Hz-es fizikai engine-t, mar a nem annyira sikeres TIR-ben is (http://www.totalimmersionracing.com).
Carlos
Ott ezekszerint gondoltak erre.

Þór vígi þessi rúnar

NzzN
Már megint az LFS jutott eszembe, ahol ha jól tudom a fizika rész állandó 100Hz-en megy, míg a graf változik a gép sebességétõl függõen.

Carlos
Pedig igy van. Ez sajna bevett szokás.
Emlékezz a régi nagy kvékversenyekre (Q1).
Izomgépek, atom grafkártyákkal, és mindenki ultraló textúra minusz beállítással játszott, hogy mennyen legalább 100 FPS fölött.
Ott precizebben lehetett célozni nagy fps mellett.
Ez sajna így mûködik. Csak valahol látványosabban elõjönnek ezek a dolgok.
(CRC, NFS:U 1-2, Q1-2-3A)

Þór vígi þessi rúnar

Gregorius
Igen, ez a gond igazából. Mert az, hogy hogyan viselkedik az autó, az egy dolog. Mondjuk az is nagyban más, de azzal még meg tudok barátkozni, hogy nem kell annyira odafigyelnem, hogy merre megyek. <#vigyor>
De, hogy lassabb legyek a többieknél, hát ez gyalázat! <#nyes><#nyes><#nyes>

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

arty
megaOFF: soha életemben nem utaltam pénzt. de ha elõ is fordulna velem egyszer, az még mindig messze lesz a 14400 tol ... 😊) én abban bizom, amit a postán befizetek VAGY nem fizetek be. sztem ne gyõzködj, semmi értelme 😊 volt elég "remek" OTP-s tapasztalatom ...

Forza.

DJ Bee18
oké, akkor nem tudom mi lehet a gond 😊) Bocs

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

malter
a leszedtemet az uj demora értem
Carlos
Szerintem a demóra gondolt.

Þór vígi þessi rúnar

DJ Bee18
a ,,leszedtem"-et a warezre érted? hát akkor ne csodálkozz szvsz

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

Carlos
Nomámost.
Nem a U2 "fizikájára" gondoltam amikor a framerate függõségrõl beszéltem, ugyanis az ott kocka fizika kerekeken.
Ha online nyomod és neked 15-20 fps a játék, akkor alig megy a kocsid. Szemben azzal akinél 60 Fps-el megy. Ott fordítva van... 😊

Þór vígi þessi rúnar

NzzN
Azért az UG2-t szerintem ne hasonlítsuk a CRC-hez. Ott nem venni észre, ha nem pontos a nem létezõ szimuláció, de CRC-ben ez azért zavaróbb.

Carlos
Nem normális, de igaz!
Framerate függõ a dolog.
Akárcsak az Underground 2.

Þór vígi þessi rúnar

malter
ez fasza😊)én még a telepitéssel küszködök de nem sikerül exerüen pedig leirtak szerint csinálnám,már töbször is leszedtem de aszem kihagyom:/
Gregorius
Igen, azt gondoltam, hogy függ tõle valamennyire, hiszen itt az idõ valós-idõben kell, hogy múljon mindig, és vannak dolgok, amiket nem lehet kiküszöbölni, de, hogy maga a menettulajdonság ennyire beüssön, az meglepett.

Valószínû, hogy egy kis FPS boost-tal, és egy limittel meg lehetne oldani a problémát valamennyire, én számítok arra, hogy egy kicsit górcsõ alá veszik a srácok a témát.
Fix frame-rate biztos macerásabb. Fõleg, ha így erõlködnek a vasak.

Addig pedig marad az, hogy lejjebb veszem az FPS-t, és megyek stabilabban, és gyorsulok lassabban. <#vigyor>

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

Gregorius
Közben rájöttem, hogy a múltkori bugreport, amit az összeomlásról küldtem Invictusnak nem sokat ér, hacsak annyit nem, hogy ilyet is látnak. De nem hiszem, hogy lehetne vele valamit is kezdeni.
ATi-ban van egy ilyen VPU recover. Azt nem lehet valahogy manuálisan beüzemelni? <#vigyor0>

Gregorius
Mert mikor játszottam on-line, arra lettem figyelmes, hogy startnál mindig elkapar az autóm, és az elsõ 200m-en 100m-t rám vernek. Például a hosszabb angliai pályán, én akkor érek padlógázzal az elsõ kanyarív féktávjára, mikor a többiek már bevették a kanyart.
Aztán szenvedtem én ott mindenkivel, hogy miért indul ilyen lassan az autóm. Majd találkoztam valakivel, aki szintén így elkapart, és akkor már kettõnket nyomott le a nép. Aztán volt olyan is, hogy kicsit szétszórtabban indult a mezõny. De nem jöttem rá, hogy mit is kéne tenni.
Ma pedig nekiültem, hogy csinálok egy kisebb animot a játékból, de Fraps annyira beszaggatta, hogy lejjebb szedtem a grafikát. Addig szerencsétlenkedtem, meg ki nem hoztam belõle 60FPS-t. No ezek után olyan dolog történt, amit még nem tapasztaltam. Úgy lõttem ki a startvonalról, mint még soha. Az irányítás természetesen sokkal élethûbb lett, azonban lépten-nyomon kipördültem. P3i fórumon is írta egy srác, hogy neki állandóan kipördül a kocsi. Nem tudtam elképzelni, hogy mi a gond nála, de mostmár tudom. Ha 60FPS-sel megy a játék, akkor sokkal jobban érvényesül a hajtás. Ha például egyik kerekem leér az avarba, rögtön megcsúszik rajta az autó. Én azelõtt 14-25FPS-sel nyomtam. Nekem tökéletes volt, még pont jól lehetett vele játszani. Illetve sokkal jobban. Akkor még meg sem kottyant, hogy keresztül-kasul vágok a zöldövezeten. Most meg az aszfaltcsík peremétõl is félek.
Én ezt egy kicsit abnormálisnak tartom, hogy valaki 14FPS-sel olyanokat tudjon csinálni, amirõl egy 60FPS-ses álmodni sem mer. <#vigyor> Persze most végre megkapják a magukét az atomerõmûvel rendelkezõk, mondhatnánk, de ez akkor is elég gázos méreteket ölt. Ha tudod, szerintem próbáld ki, mi a különbség a 14-25FPS és a 60+FPS vezetés között!

Alexease
Hogy mi a normalis, az mas kerdes😊) De hogy lehetseges-e hogy fuggenek egymastol, az igen lehetseges, megoldas kerdese. Lehet hogy kiszamol mindent fizika-kep-hang, es ha "kesz" akkor kitolja kepernyore es hangkartyara😉) Ilyenkor tenyleg valtozhat a fizika is erosen😞

Tobb jo megoldas is van, abbol ket "legjobb"😊)
- GPL: Fix frame-rate szamitast hasznal, ami sosem kevesebb vagy tobb, es ehez van szinkronizalva a fizika is. Ha jol emlexem 37 fps es kepenkent ket vagy harom fizikai szamitas.
- NR200X: Fix fizikai szamitas (nem emlexem, de azt hiszem fix ~100Hz kornyeke), es emelett az frame-rate dinamikusan valtozhat.
Gregorius
Normális az egy autós játékban, hogy frame-rate függõ a fizika?

Alexease
<#wilting><#help>
Gregorius
Olyan bugot találtam, azt sem tudom, ide merjem-e írni.

direwolf
arty: mint korábban beszéltem róla, OTPnél a belföldi utalásaim is ingyen történnek ellenben neked... ez nekem megér annyit, hogy 3 éve nem voltam postán 😉

There\'s no replacement for displacement

ALIENwoods
legalább multi közbe nem fagy majd 😛

streeter
Ez nem tán SLR:R-bõl van??? A felni tuti!!

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

Ch_Slater
Nekem NatWest-es számlám van. nincs kártyadíj, nincs ATM felvételi díj (más cég macájából sem), nincs számlavezetési díj, szal nem vonnak lóvét semmiért. lehet vele paypal-ezni... ez a nyugat... itthon az összes bank suxx..

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

basta002
nekem is hétfõn jön a crc 😊 várom már!! 😄

..::S::L::M::..

Carlos
KÚL!!!

Þór vígi þessi rúnar

ALIENwoods
gratula<#eljen><#papakacsint>

Gregorius
Ez az, aminek látom? 😮

Gregorius
AlienWoods-nak ez biztos meglepõ, de én támogatom az ötletet. <#nyes>

M@TriX
nah nekem meg végre sikerül...

M@TriX
sajna elég poligonszegény, de az 5let nem rossz

Gregorius
Kicsit növelni kéne a polyszámot rajta, meg ráférne erõsen egy újratextúrázás nagyobb felbontásban <#kacsint>

Ide is benyomom õket, hátha megmozdul a fantázia <#vigyor>

streeter
Ez megvan nekem is 😄
Nagy játék.

Én nem CRC-hez hanem SL-hez csinálo kegy ilyen kis remekmûvet.

Alienwoods most arra akar rávenni hogy csináljam meg CRC-be is 😄

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

b-type
nagggyon jó 😄DD kombiWares! wow.
nem tudom hogy fog beleilleni a játékba, de a gép 'azonnalkell' kategória 😊

off:
Carlos, mutatok én is valami jót <#idiota>
StreetsRacer 😊))
on:

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

ALIENwoods
ON

ON<#nyes>

orginal magyar készítésû 1NSANEhez kiadott modell.
gondolom jól fog mutatni CRCben is.
Gergorius gondolata volt<#eljen>
javaslat? dolgozzak rajta?