6776
-
gondolom csak viccelt, hogy leszedi.
legalábbis ott a smiley a végén... -
?
hát ezt én sem értem, de biztos...
már nem is emléxem milyen volt az alap CRC, pedig nyomtam azzal is sokat.
Én örültem mint majom a faroknak mikor frissíthettem. -
Leszedni???
-
? te tudod... -
Neeeeeeeeeeem!!!
a CrC-t frissítettem 2oo5-re
De nem tetszik ugy hogy laszettem.

-
Gondolom az offline patchre gondolt.
-
letöltötted?:D -
Letöltöttem a CRC 2005-öt és elszomorodva láttam
kezdhetem előlről a karierem szóval ha vkinek
van egy 2005-ös végigjátszása akkor pls
rakja fel vagy küldje el: [email protected] -
Hi all
Van-e olyan patch vagy lesz-e olyan patch
ami orvosolja ezeket:ha hátranézek akkor
nincs féklámpa ha megint hátranézek akkor van,
a német pályán a c-racer 4x4 egy idő után
kirajzolódik rajta a polygonváz vagy mittomén
hogyhívják??? -
kedves Invictus,
Többször irtam, h nem megy rendesen a netes játék, ezt ma sikerült megoldani, hála Gregorius és XRV kitartó segítségének. A routerem "Gaming Mode" beállitásán kellett módositani. Sok forumot átnéztem, ez a Gaming Mode NEM AJÁNLOTT, biztonsági kockázat, sajnos konkrétumot csak az alábbiakat találtam:
"Gaming Mode allows a form of pass-through for certain Internet games. If you are using XBox, Playstation 2, or a PC and have problems with your Internet games, make sure you are using the latest version of the firmware and that Gaming Mode is enabled."
If you are not using an application that requires this type of pass-through, it is recommended that you disable Gaming Mode. Gaming Mode basically changes the way the gateway inspects the packets destined for your LAN and should be not used unless necessary."
Nincs arra lehetőség, hogy a CRC is hasonlóan az eddigi játékokhoz, ezt ne igényelje? 3 éve van kb. DSL kapcsolatom, azóta nagyon sok játékkal játszottam neten, ezt a beállítást semmi sem igényelte :( Nem tudom, mitől van ez igy a CRC esetén, nem én vagyok az egyetlen, akinek ez a hiba előjött, de talán az első, akinél megoldódott. Azért jó lenne, ha nem igy oldodna meg ... ha van esetleg idő rá, kérlek ez is legyeb a "buglistán" :)
köszelőre ;) -
Pontosan erre gondolok. 
Kicsit zavaró, mikor nálad a zászló, és nem szabadulsz a talajtól.
-
Frenky87 #4191 oks, köszi!
Isohunt-ról töltöttem, és ott nincs semmi leírás a file-okhoz.
Ok,akkor demózok :)
Nincs rá lóvém. A szüleim fizetik a netet, annyit meg nemtok félre tenni h meglegyen 1-ik napról a másikra. Eszem ágában sem volt h ti vegyétek meg helyettem :D Csak azt hittem van vmi törési dolog. De ezekszerint nincs.
Nem sokat játszom,és csak gondoltam leszedem. De látom hiába tettem. -
nincs megoldás, sf3pro a védelem, vagy megveszed vagy egyenlőre a demoval játszol ...
xrv fentvagyok MSN en :) -
Mi ez, mocsar?!:)) -
javítva:
-
erre gondolsz? :P
-
Egyébként köszi a játékot mindenkinek tegnap este. Kicsit indiszponált voltam, és úgy felhúztam az agyam, hogy öröm volt bézni...
A PickUp kereke off-road lengéscsillapítóval minden felborulás után belesűllyed a talajba. Egy kicsit zavaró. -
És hogy nincs pénze úgy venni játékot az embernek, hogy van pénze olyan netre, amin le lehet tölteni? -
anélkül nem fogsz tudni játszani vele, hogy megvetted volna, ezt el kell fogadni, nincs se törés, se holmi trükk, csakis a bolt -
ugysefogmenni...a sok szenvedés helyett inkább perkáld ki az 5 ezer ft-t, ennyit ez megér... -
Es mire gondolsz pontosan? Esetleg dobjunk neked ossze 4990 forintot, hogy legyen hozza kodod?!
De ha le tudtad tolteni valahonnan, akkor csak volt mellette info hogy mit kell vele csinalni?! csak ugy nem szoktak fel tenni mukodeskeptelen ISO-kat. -
Frenky87 #4181 Helló!
Lehet,hogy kicsit szemétnek fogtok gondolni,mert nem vettem meg ezt a game-t,hiszen annyira dícséritek. Letöltöttem, külföldi oldalról. Ki szeretném próbálni, hogy mégis mit tud, de nincs hozzá se install kódom,de semmim. Ha valakinek lenne, pls segítsen! (Nincs pénzem megvenni a játékot,de szívesen játszanék vele) -
na ma 200 fából csak 170et kaptam el... -
holnap érkezem MSN-re,
firmwaret miben frissitsek? ugye nem routerben? abban
1 legujabb van
2 az eccerü port forward szvsz a 0.8alfával is ment, nameg minden más gémmel megy a mostani ;) -
XRV #4178 FIRMWARE FRISSITES sem árt! Berti mondta -
vagy gyere chat-re afórumozásnál még az is jobb -
XRV #4176 vagyis Kapcs be pls -
XRV #4175 Arty Van MSN ened? -
na, magamra iranyitottam a 12321es portot a routeren, igy sem latom a tobbieket :( csak a szervert .... a helyet kihagyja, de sajnos .... :(
látom már, ez a játék nekem csak szingli :((( -
XRV #4173 jah futam megy most gyertek -
XRV #4172 hm hm nem bánjátok hogy akinek látom az msn címét azt felveszem msn re? úgy jobban össze tudünk jönni egy egy futamra
Gregorius megvan
kapásból: Alienwoods? :-)
a többiek esetleg nekem privizhetnek -
Most mit vársz tőlünk? 

-
sikerült végig vinnem az összes versenyt amatőr szinten :P -
Seráfütty! -
sry, benéztem az üzi számát:)) -
Hát, nálam #4161 úgy jelenik meg.
-
és mi a gáz? nem közvetlenül szúrta be. -
nem rossz csak picit nagyok 

-
Caponee #4164 Aki modemel akarja megnézni ezeket a képeket az el lesz egy darabig itt. -
ui.: a Vulcano pályán, tényleg rohadt sok fa van CTFhez :P