Cross Racing Championship

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bertino
majd beirunk ha elkezdtük <#bee1>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Ha minden igaz ma este is lesz CRC szerver Bertino reszérõl, szal lehet lesni az ASE-t.
Majd beír, ha igaz ...
bertino
nah kérdem én: ki tett már be hangüzeneteket a multis gyorschatbe ? ugye vannak alapból is, és egy egy gombhoz rendelve van egy-egy szöveg, na én most tettem be külön is, de hallani nem lehet õket, hiáéba látszódnak a gyorschatben ha benyomom.

kitamas: kéne hallani õket, vagy nem ? mert ha igen szeretném megtudni módját ha lehet, ugyanis csak szöveget ír, de hallani ohne 😞

bertino
tényleg nem rossz, de az sem az igazi 😞

bfg900
Mud multi az nem elkeritett es szerintem a legjobb multi palya.
CRC ben mikor lesz map mod? Ugyanis a RTF-hez hiányolom a sík, és egy részén dombos, hegyes tájat. :-) (erre ott az Insane, mondanátok, igaz)
Nem túl jó az elkerített útvonalon RTF-ezni 😄 Pl. az eight map jó, - (minusz) fák - nagyobb terület :-)
M@TriX
nem engem kérdezel, de a Bitdefender nekem nagyon bevállt, AllInOne(Vírusirtó, tûzfal, spamszûrõ)

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Szia!
1, mit tudsz ajánlani?
2, Te mit használsz?
ALIENwoods
aug 20. utáni bódulatban vagyok még....

ALIENwoods
Köcce, és elnézést, akkor irány az E-shop 😊

bertino
bátorkodom megcáfolni 😊

nekem is kerio, és nekem csak a belsõ háló engedélyezése nem megy, hiába van kipipálva, ettõl függetlenül nagyon jól megállja a helyét tûzfalként

Carlos
Kikapcsolod a tûzfalat!
Keiro-nak mindennel baja van.

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Inkább örülj, hogy ilyen korrekten oldják meg a dolgot.

Þór vígi þessi rúnar

keiro4 personal firewallon hogy kell átengedni? Mert ugyan hozzáadtam az exe.t, de amikor eindítanám a CRC demot akkor feljön egy ablak , melyben a crc2005demo.exe(new line) blokkolta. Ezen az ablakon részletek és bezárás van
bertino
<#eljen>

Invictus rulez!

Alienwoods!

Utanákerdeztem, és az volt, hogy a rendelésed után rádtelefonált az ügyintézõnk, hogy átveszed-e a csomagot, és te azt mondad, hogy nem mert nincs pénzed.
Ekkor megkértek arra, hogy majd akkor rendeld meg újra, ha át is veszed a postástól a csomagot.
Tehát, ha már van annyi pénzed, rendeld meg újra, mert az akkori rendelésed törölve lett.
Szóval, legjobb, ha nem a fórumban panaszkodsz, hanem közvetlenül nekünk jelzel, és orvosoljuk a problémádat 😊
Gregorius
Köcce!

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

Alexease
Ertettem azt, jo volt, mar fel is tettem😊
Gregorius
"fórumához is" így jobb, és értelmesebb. 😊
Szal érted mirõl próbálok meg vakerolni kevesebb-kevesebb sikerrel. <#vigyor>

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

Ne add fel kétszer a rendelést...
Egyébként õk rádtelefonálnak, hogy nem átverés-e és csak utána adják fel.
Szal ha valós telszámot adtál meg akkor passz, de sztem hívd fel õket Debrecenben :-)
Gregorius
Alex, ha megengedsz egy észrevételt, feltehetnél egy forum linket a P3i fórumára is. Ha nem haragszol oda is felnyomtam egy linket az oldaladhoz, és jó lenne, ha vissza lehetne navigálni oda is a paddock-ról. <#kacsint>
Egyébként csak így tovább!

ALIENwoods
|South Park, mikor Ned más torok mikroofnt kapott, és volt egy ilyen elszólása|

persze hogy megvan, anno fel is hívtak hogy télleg én rendeltem-e meg, azt mondtam hogy igen, azt megkérdezte hogy ha akkor kiküldik tudnám-e fizetni, akkori anyagiam miatt eltolattam 2 hétre, mert aszonta hogy azt lehet, aztán azóta semmi, se volt....

Gregorius
A túloldalt megvan a rendelésed?

bodesz
off.sry 😛
ez a hinnye mibe volt?mert mondogatom én is vagy fél éve de nemvágom mibe volt.talán magyar vándor?

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

ALIENwoods
na, hínnye, mi ez a pangás, én még mindig nem kaptam meg a CRC-m pedig vagy 2szer is megrendeltem 😞

Alexease
En az install utan azzal kezdtem😊 Persze, miutan megneztem oket;P
xrv: moviektol megszabadulhatsz, ha atnevezed oket, vagy a konyvtarukat 😉
bertino
ezt megcsináltam, de nem jött be... 😞 azért köszi, hangcsatorna... na azt majd holnap, most balra £, ott az ágy <#idiota>

Gregorius
A kedvemért próbáld meg, hogy mi történik, ha csökkented a hangcsatornák számát!

bertino
ezaz, hogy nem jön be az Escape megnyomására semmi... csak mutatja az autókat...

arty
sf gondot megoldja szvsz ha a registrybõl kiirtja az sf crchez tartozó bejegyzéseit:

egészen pontosan ezeket a kulcsokat törölje, ekkor az sf3 ismét bekalibrálja magát a lemezére/drájvjára

Forza.

Gregorius
Erre a switch-es dologra én már a #3657-es óta vároma választ. Sajna eredménytelenül.
Amikor nem tud kilépni, akkor bejön az ingame menü, vagy már a menüpontok is hiányoznak?

bertino
és Ámen!

Nem erõs az angolom (sajnos) Így tehát ide írok:

Bertinoval myomtuk és már kétszer elõfordult, hogy a futam végeztével nem tudott a szerver kimenni lobbyba. Én meg várhattam.

Másik meg csak egyenlõre Bertinonál jelentkezik, hogy a Starforce minden 2. alkalommal ismeri fel a lemezt. Kezd frusztrált lenni..

És egy saját kérés. Van e olyan mint anno Insane-nél ...game.exe nomovie nosplash nomutex ? :-)
Alexease
Mar probaltam multkor ezt is, koszi😊 Van par profil - masik konyvtarban - azokat is vegig teszteltem😊 Sot, letoroltem minden bealliast, profilt, configot de utana is ugy tolta😉 Meg lehet egy-ket gond, azokra meg nem volt idom.
Lacus83
Alexease sebességfüggõ kormányzásra próbáld ki:
beállítás \ irányítás \ profilvarázsló : itt válaszd ki a kormányod és hozzá egy profilt(külön vagy kombinált pedál)
ezzel reseteled, utána beállítod ahogy kényelmes: gammát ...

Nekem is meghülyült, nekem gázt nem endedte nyomni, fulladozott a motor, ha kanyarodtam. Így rendbejött.

k8bal
4990-et simán megér!
ha most nincs annyid gyûjtögess! 😄
De a világ egyik legjobb rally-s játéka! 😊

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

Alexease
Nem, nincs warezben. Szedd le a demot, ha tetszik vedd meg, komoly 4990.- HUF.
Mustang2005
Le lehet valahonnan tölteni??

FORD MUSTANG: THE BEST CAR

Gregorius
Nahát, 49%-nál megakadtam ezzel a fránya játékkal. Az L.A. pályáknál van két elég húzós. Megtanultam rendesen bánni a sebváltóval, nagy nyögve-nyelõsen lenyomtam õket, és az utána lévõ 5 pályán meg majdnem köröztem õket.

Azt hiszem itt az ideje visszakavarni a francia Alpok pályára, és a szerpentinen megpróbálni megint aratni valamit, hamár ebben a rossz idõben nem lehet Szigetre kimenni. Már csak az az a pálya, amivel nem tudok zöld ágra vergõdni.

Gondolom ez a legkevesebb embert sem érdekli, de legalább a játékról van szó. <#vigyor>

Gregorius

M@TriX
itt vagyok ne aggódj, de ez még nem vészes...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

ALIENwoods
kezdünk spammelni, szerintem 😊

bertino
<#idiota><#banplz>

nem teszem be többet. :-)
Insane 990 ft!
http://www.galaxisnet.hu/keres.php?T2=insane
12346
meglestem. galaxisban tényleg ropi. simán megérõs.

k8bal
én még csak 1990 ért láttam de az elöbb egy forma már írta hogy Galaxis neten 990! <#rolleyes>

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

12346
sztem insanyit lehet venni ropiért, nem?

k8bal
1ik se!
1990 az 1nsane
4990 a CRC

A CRC 990 forint?

Vagy az 1nsane?