6774
-
#4856 a start menüben keresd -
#4855 nem tudom hova rakta. a crc-nél meg nincs semmi olyan h frissítés vagy ilyemi. -
#4854 hogy tudom a crc-t, crc2005-re frissíteni? leszedtem a live-ot..de.. -
#4853 -
#4852 megvettem a tescóból!! hurrá -
K.András #4851 Ha ott nem talál akkor bármelyik media marktban van, elvileg, én is ott vettem... -
#4850 bemegy, Tesco, polcról leszed, be a kasszába, haza, felrak, fej virúl -
#4849 lécci help -
#4848 bazzeg. keress rá te is, beirom a keresőbe aztán valami motocross-ot talál csak. ahh -
#4847 én kb 1 hónapja a CD Galaxis-ban vettem 5ért! -
#4846 jó, de ha személyesen veszem meg akkor olcsóbban jön ki. amúgy néztem a cdgalaxis.hu-n, meg az 576 boltban, de nincs. akkor hol van?? te hol vetted? -
#4845 Szerintem lehet (meg) boltban is kapni. De ha irsz az Invictusnak, toluk biztos megveheted. -
#4844 csak az invictustól lehet megvenni?????? -
#4843 vagy a hamacsival. amúgy ma potyára elmentem a camponába h megvegyem ezt, de azonta a srác hogy nincs nekik -
#4842 A Vales rendzseren keresztül az is tud hostolni, aki az ASE-n nem látszik. -
#4841 Fúú de vagány játék! Végre sikerült elindítanom! Jól elszórakoztam vele. -
#4840 lool -
#4839 nincs nocd crack -
#4838 Nem tud valaki NOCD cracket az eredeti változathoz? Mert elhagytam valahol a lemezt :) (tudom hol van, de most nem elérhető, 120 km-re van :)) -
#4837 -
#4836 Live!-al sikerült. Köszi mindenkinek -
#4835 végigtoltam! -
#4834 a mai napig azt a rohadt lájvot kell updétre használni, az igért .zip es peccset biztosan nehéz lehet összehozni, hiszen kb. fél éve várunk rá ... -
#4833 mákostészta írta nekem:
Ez a "kedvenc" hibank: crc hibas a patch file amit letoltottel :(
Egesz pontosan mikor toltotted le?
Volt mar nehany honapja ugy, hogy a szolgaltatonktol leszedett fajlok gyakran hibasak voltak. Probald leszedni ujra, vagy esetleg valakitol elkerni egy regebben leszedett biztosan mukodo peldanyt!
Ez igaz lehet? Valaki, aki mostanában szedte le a patch filet (1.2.2), megmondaná honnan?? -
Newfronter #4832 ASE
Ez "full" verzió. :))
-
#4831 Most másik gépnél vagyok, a Live is úgy csinálja, hogy letölti, majd a Patchet nekem kell kézzel elindítani? Mert úgy emlékszem, mintha először a Live-val próbáltam volna, de ott is gond volt. Majd kipróbálom, de mondom, szerintem azzal is ilyesmi gubanc van -
#4830 mer azt nem találom -
#4829 és azt honnan szerezzem meg? :Ð -
#4828 csak mondom amit mondtak :)
nekem nem volt error SP1-el sem.
bár én live-al frissítek -
#4827 SP2-m van -
#4826 most küldtem mailt az invictusnak -
#4825 olvass vissza :)
amúgy az SP2-t ajánlják... -
#4824 Inivctus LIVE!-l frissítsd -
Newfronter #4823 Elméletileg ők nézik a fórumot, és talán tudnának segíteni ebben. -
#4822 az eredeti játékot már vagy 5-szor újratelepítettem, semmi módosítás, a 2005 patchnél meg még mindig ezt írja ki:
Mit művelt ez az Invictus????? Mit lehet tenni??? -
Newfronter #4821 2.5c :) -
#4820 az 1.9.8-as az legújabb? -
#4819 köcsögöm széken -
Newfronter #4818 Szerintem ha letöltöd a The All-Seeing Eye nevű progit, akkor látsz néhány szervert. Nem túl sok van, de akad. Ez a teljesre vonatkouik, remélem a demót is támogatja ez a progi. -
#4817 mert az az IP ami alapból hozzáadható az halott