Cross Racing Championship

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gregorius
Az kell neki sajna. Nekem is hasonló a konfigom, de azért szerencsére élvezhetõen megy. Sõt, nem panaszkodom. Kellemes beállítások mellett megy 30-50FPS-t.

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

Gregorius
Na, ezt a linket fogom a sok embernek megadni, akik jönnek itt a "másolásvédelemnek nincs vásárlásösztönzõ hatása" dologgal.
Ez tulajdonképpen megér egy külön köszönömöt, úgyhogy köszi! <#kacsint>

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

Gregorius
Hát vannak fura dolgok.

Gregorius
Be fog jönni! Nekem elhiheted, és ha mégsem, akkor gyere multiba nem körpályázni! <#hehe>

Gregorius
Nem, mert értelmes lény lévén szétnéz magától, és elintézi úgy, hogy másik 200 embert nem kavar bele.

Gregorius
Ja, így van, valakinek meg baja van vele, és ilyen is van. Nem kell azért valamibõl divatot csinálni feltétlenül.

Istencsászár
ezvan.. itt szenvednek vele amikor mennyi is 4 ezer? a gém... no comment

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Alexease
Reszvetem:( Visszaolvasgattam, es aranyaban 15:5-re vezet eddig az ertelmetlen/warez/felesleges hozzaszolas:( Sajnos ide is elert a warez szele...
ALIENwoods
faszomba, wareztémát PM-be is meg lehet vitatni, mért kell reklámozni a feltörtet?

bertino
haversrác nézd meg eme topic elsõ postját, aztán kiderül mióta van kint, oké ? <#nezze><#nezze><#vigyor><#vigyor5>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Raho
Na zsír, végre multi, és ídõm is lesz.<#guluszem1><#taps>

VW Jetta II 1,8T

látom egyre többen leszünk, :D
akkor majd indítok servert este és mehet a hiper menet :-)
Majd beírom, még nem tudom hogy alakul
Bejövõs a játék!
Viszont ha FULL-ra rakok mindent igen csak kell neki a lóerõõ

3,2 Ghz,1 GB Ram, 6800(16 pipa)
hoppa törölték a hozzászólásaimat?
gregoryan
értem..

de nagyon barónak tûnik.. lehet, hogy hiszek az okosoknak (nektek itt a fórumon) és megveszem, mert nagyon bejönnek ezek a játékok és kormányt is veszek a közeljövõben.. végre kapok fizut :D

streeter
Pedig már fél éves tuti van a játék.
Csak tudod annyira le van védve hogy eddig nem sikerült feltörni senkinek.
Azért nicns fent egy warezon se.

\"Hungarikum jövõje a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

gregoryan
nforce-on álltalában minden kint van ami 1 napos, fura lenne ha 1 éve kint lenne már...

Alexease
Latom te a tipikus warez horcsog vagy. Ami nincs nforce-on, az a jatek nem is letezik... Mar egy eve megjelent a jatek...
Istencsászár
tudod vannak olyan béna emeberek akik megis vesznek egy játékot fõleg ha magyar és nem 12 ezer...

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

gregoryan
Bocsi srácok, nagyon hülye kérdés jön:

ti nem a Cross racing championship 2005 rõl beszélgettek? mert úgy tûnik, mindenkinek megvan már rég óta, én meg nforce-on csak ma láttam.. most hogy is van ez?

M@TriX
ki lehet kapcsolni úgytom szépen nem a nehézségtõl függ, vagy rosszul rémlik, régen nem jártam az opció körül :)

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

DigitXT
Lehet, hogy már volt róla szó, de még nem tudom, hogy kell hatékonyan keresni ebben a fórumban, szóval lenne két kérdésem...<#confused>

1) Hogyan lehet megtudni, hogy adott versenyt milyen nehézségi szinten teljesítettem eddig? Csak mert a presztízs pontok maximalizálásához profi szinten is végig kell nyomni az összeset, de ha mondjuk nem jegyzetelem, vagy valami, akkor követhetetlen, hogy hol tartok, és feleslegesen nyomok egy-egy versenyt újra, ami bosszantó...<#falbav>

2) Ha már a bosszúságnál tartunk: profi szinten ugye nincs javítás, tehát ha kitörik a kerék, akkor annyi a versenynek, lehet újrakezdeni: ez eddig rendben van. De az hogy van, hogy ellenfélbácsi<#felkialtas> elrontja a kanyart, és fennakad a szalagkorláton, bal elsõ kereke gyönyörû ívben elszáll, és... ...vergõdik egy kicsit, majd belátja, hogy nem tud továbbmenni, erre nyom egy RESET-et, és hopp 4 keréken folytatja!<#wow1> Ez egy picit idegesítõ, lévén ezekután kíváncsiságból én is kipróbáltam a dolgot: nekem természetesen nem jött vissza az elvesztett kerék... Akkor hogy is van ez? Mégis csalnak az ellenfelek?<#shakehead> Pedig a dobozon ez áll: "100% szimuláció, semmi csalás (az ellenfelek sem)!<#ejnye1>

CRC 2005 - RULEZ

arty
igy van, induláskor is csak 7990.- volt :) de ez az 5k nagyon baráti, pláne jó érzés, hogy a fejlesztõtõl is vehetõ :)

Forza.

DigitXT
Emlékeim szerint a nyitó ára is 10 alatt volt anno, bár akkor nem vettem meg, mert a demo nemigazán jött be.<#szomoru1> Viszont most nyár végén, hogy láttam, hogy 5K az egész, gondoltam ideje lesz kipróbálni, azóta kicsit felújítottam a konfigomat, hátha... És persze rögtön toltam rá az összes frissítést, meg minden, tehát az eredetit gyakorlatilag sosem láttam, csak 2005-ös verziót, ami viszont bejött, és végig is vittem rendesen, persze erõsen könnyített fokozatban.<#wink> (Most tartok ott, hogy elkezdtem elölrõl "profi" szinten, hogy kikupálhassam a T8-ast.<#vigyor5>) Amúgy ha sikerül belõni, hogy 50-60 fpssel menjen, nagyon állat!<#eljen> (Konfigom lényege momentán: A64 3200+/9800Pro)

CRC 2005 - RULEZ

DigitXT
Elvileg csatlakoztam a csapathoz. Mondjuk hétvégén nem leszek, de jövõ héten tuti keresgélem a szervereket jó kis multihoz + majd a modding is érdekel.<#smile>

CRC 2005 - RULEZ

M@TriX
itt vagyok ne aggódj :)

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

ALIENwoods
sok fát, sok kis kavicsra

loool...

bertino
ja... fõleg a sok fával, amikkel máig nem tudok megbarátkozni... átmoddingolhatná már valaki... <#idiota>

streeter
Na most hogy ilyen olcsó én is megrendeltem.
Kíváncsi vagyok rá milyen lesz, mert nekem általába nem szoktak tetszeni a körpályás versenyek, de mejd kiderül ez milyen lesz.
De ha nem jön be akkor is ott van a modding :)

\"Hungarikum jövõje a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

Cross Racing fejlesztõi remélem nézik a topicot :D

bertino
ha nem pont ennyiért hát egy ezresért többért max, még azt is megéri

Na jo,most tényleg,megkapom ennyiért a tescoba,mert tényleg most elmegyek!! :)

bertino
tudom, én is kaptam hahó :-)

Hát az tényleg nem sok pénz,aszthittem tiz fölött van.. De jo amugy?? Mert megyek akkor és megveszem.. :)

Alexease
Sok-sok warezes jatekom van, de valahogy eddig mindet gond lekul el tudtam inditani, mindent megoldottam magamtol, nem kellett minden lepest kulon-kulon megkerdeznem. Pedig nem vagyok egy agy troszt, csak altalaban elolvasom a hozza adott NFO-t, a readme-t es egyebb infokat, rakeresek a topic-ban, ha kell a kulfoldiekben is stb. Ha ez nem jon be, akkor egyszeruen kilogikazom, kikiserletezem, megoldom stb.

Igy belegondolva, valszeg az emberekbol a turelem es/vagy a logika es/vagy a gondolkodas hianyzik...
5 rugo a cross racing....???

Ebben igazad van,de ha most te is a másik oldalon állnal (Warez) akkor más lenne a kép...

Alexease
Nem az emberek penzugyi helyzetevel van a baj, a legtobben berbol fizetesbol elnek ugyanugy, hanem a hozzaallassal, es azzal, hogy gondolkodas nelkul es ertelmetlenul szetbarmolnak minden topic-ot az ismetlodo, felesleges kerdesekkel, ertetlenkedesekkel stb. Es igy esetleg azok az emberek, akik aldoztak ra, gyujtottek, megvettek keptelenek hasznalni a topic-ot.
Nincs gond warezzel, de akkor nyitni kell egymasik topic-ot es ott lehet kiserletezni es 1000x megkerdezni ugyan azt.
Nemtudom mi a bajotok a warezosokkal,talán ha nem ilyen buzi országba élnénk,lenne mindenkinek rá keret hogy megvegye.. Igy sokaknak csak ez marad.

arty
valakinek igen - de ez mennyiben segit téged?

mostantol az eddigi 95% minõségi topik már csak max. 60% lesz, a többi warez+flém ;) én a második felét vállalom ;))

Forza.

ALIENwoods
azért kell a Revo GT, mivel a custom_car (Porsche), nagyon az alapját nézve, a Revo GT egy 'klónja'. magayrul ha megvan a Revo GT akkot tudsz csak játszani más berakott autóval, ilyen egyszerû az ok :P

b-type
2
én is szivesen tesztelek

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Alexease
A RevoGT-t csereled le?! Vagy valami mas oka van?
En tesztelek szivesen, de sok idom nincs:) 2-3 napba beletelik mire ertelmesen tudok rola nyilatkozni:)
ALIENwoods
kéne 1-2 teszt emberke akiknek megvan a CRC és megnyerték már a Revo GT-t is!
a Dodge Viper GTS-t kéne tesztelni kicsit, mert most kezdtem el a fizikai részét

Alexease
Latom itt is beindul lassan a <#lama> warez <#duma><#falbav><#csodalk><#ijedt><#wilting><#idiota><#zavart1>
Bár úgy lenne.

ALIENwoods
nem

Mustang2005
Ez a verzió mûködik valakinek:

Cross Racing Championship 2005 SFClone READNFO-MiRROR

FORD MUSTANG: THE BEST CAR

hali , plz segitsetek, SFClone- Mirroros változat elindul ?????