Cross Racing Championship

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

12346
de ebben mi a nehéz, hogy visszarak a pályára, ha kell ha nem:/ hagy találjak már vissza én, ahogy tudok. ha meg ultra béna vagyok, akkor megnyomom az erre kitalált gombot. de ez így vicc😞

b-type
számodra szánalmas, de az nem jelenti azt feltétlen hogy másnak is szánalmas! 😊
Nálam is voltak apró problémák a játékkal, de ez nem tartozott közéjük.
Amire visszaemléxem, az az volt pl. amikor elsõnek kaptam az arcomba hogy hol lõtem a jogsimat...<#idiota>
fúúú..azon csúnyán berágtam. 😊))
Aztán minden megoldható lett, és végül már csak egy bajom volt, hogy irreálisnak tartottam hogy az egyik aszfaltos pályán egy olyan ai lett a legnagyobb ellenfelem, ami a müszaki adatokat tekintve sehol nem lehetett volna, ez a pick-up volt, akkor gumikon, meg tömeggel, és rugókkal, légellenállással, hogy ott csorbát szenvedett a illuzió, és kicsit izzadságszagú lett a dolog (mármint részemrõl)...ált. én szeretek vigyorogva játszani, az nem baj ha nehéz, sõt...csak értsem hogy miért. 😊
Szal nekem ez pl. fel sem tünt amit mondasz.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

12346
ezt a "vissza az útra" baromságot nem lehet kilõni? iszonyú szánalmas😞( ez az egyetlen nagy hibája a játéknak😞 másnak nem zavaró?

k8bal
Pedig mekkora gizda lenne!

Invictus!
Nem lehetne valahogy megoldani?!

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

Gregorius
Nekem is csak pont ezért fáj a szívem.

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

ALIENwoods
nem akarok gizdázni de az szerénységen volt, s a modding volt a fõ téma, akkor éppenséggel inkább SL s kicsit CRC

k8bal
Ha LAN-ozni szeretnék tesómmal azt hogy lehet megoldani?
vegyem meg mégegyszer a CRC-t?

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

12346
há, télleg.. az õ autói jók lennének a crc-be pl. a többi bringája se rossz. õ legalább létezõ járgányokat csinál😊

DigitXT
Már megint elgépelés: szóval nem ilyennek, hanem ilyennel történt a "malõr"... Amúgy kb. ez maradt belõle, bár ez már tényleg OFFtopik:

CRC 2005 - RULEZ

DigitXT
"Valahol" olvastam, hogy jó kis keleti kocsik vannak készülõben (meg "vmi" Level Up címû mûsort is láttam a témában<#nyes>), szóval adnék egy tippet, mert eddig nem találkoztam vele: Ha vki nem ismerné fel, egy Dacia 1310-es látható a képen: pont egy ilyennek kenõdtem fel egy villanyoszlopra 3 évvel ezelõtt<#rinya>, és szívesen látnám viszont a CRC2005-ben!<#vigyor2> Az animáció amúgy a RACER nevû játékból van, a kocsin a textúrát hegeszgettem, meg a színt lõttem be úgy, hogy megtévesztõ az egyezés, még a rendszámot is rányomtam: tkp. elkezdtem a moddolást.<#nevetes1> Remélem alakul majd a projekt, az eredeti cucc "amúgy" Sam Jigga érdeme!<#worship> (Aki nem meglepõ módon: román...<#eljen>)

Apropó: a Level Up-ban szereplõ Warbi ugye az 1nsane-bõl lesz/lett "portolva"? Mert ugye ott vki (úgy emléxem magyar) csinált egy ilyet, és nagyon állat volt!<#worship>

CRC 2005 - RULEZ

Gregorius
Van, akinek a format sem segített, úgyhogy elég olcsón megúsztad. Persze ezt csak mondták. Nem kell minden elhinni, de most már veled együtt 4-en vannak hasonló problémákkal küszködõ emberek.

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

ALIENwoods
win reinstall volt mind a két esetben :S

Gregorius
Ha 5.1-ben nyomod, akkor tényleg csak próbáld ki! <#vigyor>
Ha beszaggat a játék, akkor behülyül az AI, gondolom az is FPS függõ, mint a fizika, szóval szerintem fordítva mûködik. A szaggatásból következik a hülyeség. <#vigyor0>

DigitXT
Nem rossz ötlet, lehet, hogy majd kipróbálom, bár hozzáteszem, 5.1-ben játszom: tök állat, hogy "a motorháztetõn ülve" hátulról hallatszik a sebességváltó nyikorgása, meg ilyenek...<#vigyor> Ja, és hogy miért csak majd? Hát mert tegnap éjjel befejeztem profi szinten, most egy ideig hanyagolom, asszem, max. online, meg vmikor esetleg modding, bár tapasztalatom 0, és 3DS4-em sincs.<#vigyor5> Amúgy mégegy érdekes észrevétel: megy frankón, egyszer csak beröcög, mit látok a térképen, egyik AI épp csúful elrontotta! Szóval még ahhoz is lehet köze, hogy mi történik a fizikában... Tény, hogy a játék elég prociéhes, persze ha feltolod a graft, akkor VGA-t is kér rendesen. Na mindegy, egy jó kis képpel zárom eme - már megint - hosszúra sikerült HSZ-t:

CRC 2005 - RULEZ

M@TriX
errõl én nem hallottam, pedig nekem is van vírusirtóm

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

Nem igaz, eddig majd minden hozzászólásomat törölték!
Valami gáz van itt? Nem hiszem hogy velem, ha igen mi??
Gregorius
Mostanában jelentkezik olyan probléma embereknél, hogy a vírusírtó fertõzöttnek találja a CRC.exe-t, errõl van valami hír? AlienWoods, te már találtál rá valamit?

Gregorius
3D hangot kapcsold ki, és vedd le a csatornák számát, szólj, ha nem segített!

Alexease
Nem ertem miert nem kap valaki admin jogot, pedig mar lett szolva. Az utobbi idok hozzaszolasainak tobb mint a felet torlni lehetne - sajnos;(
bertino
én is ráesküszöm <#banplz>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

arty
esküszöm a kutyám értelmesebb itt egyeseknél ...

Forza.

Ott lehet megrendelni.

k8bal
naneeee! <#lama>

léci: <#banplz>

DigitXT
Én is jókor nézegettem - mire majdnem teljesen kivittem -, hogy vissza lehet venni a "kormány forgathatóságát", és akkor nem ugrándozik folyton az autó egy idegesebb gamepad mozdulatra... Meg a deadzone beállítás is igen bejött végül: LOL! Igaz, hogy csak profi szinten jött ki, hogy szükség van precíz vezetésre...

CRC 2005 - RULEZ

M@TriX
ja, nézz be az opsönszbe nagyon sokmindent lehet állítgatni csúszkákkal, érdemes

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

Goodwill
ezt a játékot lehet élvezhetõen, és "eredményesen" jáccani billentyûvel?

Most már tudom miért vagy szakács...úgy ütsz mint egy buzi!

12346
ha megadod a címed, küldök egy eredeti példányt

Ch_Slater
pedig ott van.

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

M@TriX
ezt inkább ne firtassuk 😊

12346
mér kérdeznek rá ennyien hót egyértelmû/idióta dolgokra? <#wilting>

www.invictus.hu

bertino
és akkor is csak bizonyos ideig 😞

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Alexease
Nem mert Starforce-os.
Meg tudná valaki mondani, hogy megy-e a játék LAN-on, ha ugyanarról az eredeti lemezrõl lett telepítve mindenkinek?

ATi - The Ultimate Visual Experience

k8bal
de lehet szerkezteni csak vip jogok kellenek ami sms-es! 😉

DigitXT
Medve anyám, szóval: áthajtás...<#vigyor2> Mér' nem lehet itt szerkeszteni?<#email>

CRC 2005 - RULEZ

DigitXT
Arra nincs vkinek tippje, hogy miért akadozik néha veszettül? Úgy értem, hogy általában tutijól megy, de pl. a tengerparton egy-egy versenyen hajlamos nagyjából azonos helyeken erõsen visszaesni az FPS, de csak kb. egy-egy mp-re, aztán teker tovább ezerrel...<#vigyor5> Még az elõzõ konfigomon nézegettem inkább ezt, mert ott sokkal gyakoribb volt ez a probléma, ezen fõleg egyes tengerparti pályák csinálják, a havason már "elmúlt" a probléma (ott a jeges tavon áthalytáskor csinálta). Anno még egy olyan "tesztem" is volt, hogy egymagamban a célvonalon körbe-körbe (értsd kb. egy helyben, oda-vissza) járva akadozgatott, magyarán úgy, hogy semmi extra grafikai, vagy fizikai váltás nem volt: ezekután én valahogy az idõmérésre gyanakszom, csak nem értem, hogy hogy tud tõle megröccenni... Az a vicc, hogy olyan is volt, hogy elsõ kör megy rezzenés nélkül, másodiktól kezdve akad, stb. Olyan érzés, mintha rátöltene vmi új pályarészletet, de 1GB RAM mellett ez sem valsz, meg különbenis...<#nemtudom>

CRC 2005 - RULEZ

M@TriX
lehetséges problémák: rossz image, rosszul lett kitömörítve, vírusod van, esetleg: béna vagy 😊

Peck
Nfo ba az van írd ki alcohollal és tedd fel (Starforce New ba Írd) ez van kírtam de nem müxik nem akrja installálni mert hiba üzit ír

TDU Nick: SemiR_HUN LFS Nick: Fiat Tipo 2.0GT 16V Fiat Tipo 1.4 Fire AGT&Aprilia SR50 Owner :)

arty
csak mosolygunk a szerencsétlekdedéseiteken ... 😊 <#lama><#levele>

Forza.

gregoryan
Nem tudok privit válaszolni sajna neked.. nem küldi el valamiért...
de még rajta vagyok Friend..

fireball
ok

aprilia etx-cross simson schwalbe-streetfigter

[HUN]FaTaL
ott az nfo, vagy nézz a trackmania sunrise topicba

http://goo.gl/gd6Zi5

fireball
csáááááh all
hé warez fanok,vkinek elindult már a warez verzió??
ha igen írja már le plz,h hogy kell,vagy írjon privit,mer a nagyokosok itt fognak pampogni..😊

aprilia etx-cross simson schwalbe-streetfigter

M@TriX
de nem tartozik a játékhoz ennyit kellene felfogni.
Az installer jó azzal semmi baj nincs, a warez meg hogy nem megy az egyéni probléma, a SF védelem már ilyen.

ChevyG
warez vagy nem warez de akkor is a játékhoz tartozik...
M@TriX
hát ez sem igazán ide tartozik, nincsen semmi baj az installerrel 😊

[HUN]FaTaL
jézus. dobd a géped a kukába és vegyél egy ps2-t😄

Peck
Ayt hogy nem akarja instalálni........Mátrix ez már IDE tartozik és nem Starforcera

Ha instalálni akarom akkor ien "Virus..az installer nem kompatibilis" és ien hülyeségeket ír ki

TDU Nick: SemiR_HUN LFS Nick: Fiat Tipo 2.0GT 16V Fiat Tipo 1.4 Fire AGT&Aprilia SR50 Owner :)

[HUN]FaTaL
olvasgass a trackmania sunrise topicban ugyanúgy kell ezt is elindítani mellesleg ott van az nfo minden le van benne írva nem értem mit pattogsz