6774
-
morgo #63 magara a jatekmenetre is kivancsi vagyok.
A gepigenyrol nem is szolva, bar ha a 2000+t es a gf4-et elavultnak kell tekinteni, akkor jobb ha meg sem szolalok az athlon 1.0, gf2gts-emmel... -
#62 Biztos hogy jo lesz a grafika is. A vilagitas, arnyek, csucsfeny, hdr cuccok mar az SL-ben is nagyon jo volt. A fust efektek meg szerintem az eddig lattot legkorrektebb!! Ezt tobbszor ki is emeltem, meg filmet is csinaltam rola!
Engem inkabba gepigeny es a bugok izgatnak;) A gepigeny mondjuk az en gyikom is mert 2-3 eve nem tudtam fejleszteni (2000+, GfTi4200, 512ddr) - bar a TRD2 fullon megy, bar ott nincs ilyen fizika, reszletes auto modellek;) - a bugokat meg talan az egy ev alatt sikerult kiirtani az engine-bol:))
En bizok benne, remelem olyan orok darabb marad a gepemen mint az Insane! -
RacerZsu #61 Szerintem jó lesz!
Én bízom bennük.
Legalábbis abból amit láttam. -
#60 Az ebben a körben publikált shotok inkább az autókra, meg pár efektre koncentrálnak, várjátok meg a többit is. -
#59 A grafika lehet hogy tenyeleg nem egy csucs, de azrrt eleg jo. Raadasul atosjatekba, foleg ha nem total arkad, akkor nem is annyira fontos. A texturak kicsik, de ha sok kicsi lesz, valtozatosan, sok objektum, latvanyos mappokkal, jo sok efekt (video/audio), akkor az egyertelmuen jo fizika mellett boven tokeletes. -
Chaos Mad #58 ez nálam/nálunk is igy van :D -
#57 még ráérek, meg aztán megférnek majd egymás mellett, ha ez is lesz olyan jó :) -
#56 ideje lesz lecserélni (CRC) ;) -
#55 az insane még nálam is fent van, a nyári LAN partik slágere lesz :D -
#54 Tudom nem mindenkinek, de nekem eddig az összes játékuk bejött, szóval szerintem rendben lesznek a dolgok...
Én nem aggódok.. ;) -
Chaos Mad #53 nagyon jo lesz! -
#52 A játékban határozottan bízok, remélem nagy siker lesz. A grafikától viszont nem vagyok hanyatt esve, nekem kissé elmosottaknak (alacsony felbontásúaknak) tűnnek a játékban használt texturák. Persze nem ez a legkardinálisabb kérdés, ettől még tényleg lehet egy sikerprogi, de azért ez is számít... -
#51 az engine sztem már elég kiforott lessz ebben a gameben,remélem böven lessz info -
#50 A fizikai engine-t 3-4 eve, a grafikait 2-3 eve, a jatekot 1-1,5 eve, ha jol tudom:) -
K.András #49 Mikor kezdtétek el csinálni a játékot?Mert ez a 2004 harmadik negyedév ez mindjárt itt van.Öszinte leszek,utolso játékotokban rengeteg hiba volt,talán a rövid határidönek köszönhetöen.Ezért kérdem csak mikor kezdtétek. -
#48 THX!!! -
kitamas #47 Sziasztok!
A jövő hét elején újabb shotokat teszünk közzé, és újabb információkról rántjuk le a leplet.
Addig is dolgozunk 1000-el. :)
Mindenkinek üdv,
Kozák Tamás
Invictus -
#46 Tudom, de ahogy irtam, en a keszitoktol gondoltam infot, lehetoseg szerint, kiado fugvenyeben. -
#45 "Ennel azert tobb hozzaszolast erdemelne ez a jatek:))"
Igazad van, de mint ahogy azt Loco is írta még tényleg elég minimális az info. Néztem az invictus weblapját és ott még ennyit se találtam a játékról, mint itt és a hardwired.hu-n.
Szerintem a nagy 1NSANE rajongók úgyis benéznek majd ide, amint lesz valami info amihez hozátudnak szólni.
Talán az is sokat segítene a dolgon, ha a topic címét áttudnád iratni valami hasonlóra: az Invictus új játéka...
Biztos kevesen vannak még akik tudnak róla, hogy új játékkal rukkol elő a csapat, de ha meglátják a topicban az Invictus nevet biztos benéznek és hoznak embereket. -
Loco #44 sajnos annyira kevés az info a témában, hog yszvsz ezért nincs elég hozzászólás,
én is csak azért imádkozom, hogy ne az AV adja ki -
#43 Ennel azert tobb hozzaszolast erdemelne ez a jatek:))) Bar hivatalos infok, kepek, feature leirasok kellenenek inkabb;))
Eloszor is jo lenne tudni, hogy van-e kiado, meg lehet-e tudni melyik az, es ha van akkor mennyi infot lehetseges csorgatni, vagy mi utan lehet erdeklodni? ;))
Meg pl. mennyire zart a feature lista? Ha pl. adnatok egy alap listat, es ugy erzem hianyzik valami, vagy lenne meg otlet, vagy mashogy, jobban stb., mennyire lehet meg belenyulni a jatekba? :))))
Persze, ez csak mind azert, hogy jobb, sikeresebb legyen:P
Tudom, ez nem publikus/forum making program (:D), de uj otletek mindig jol jonnek:PPP -
#42 Ja, es mivel a BHMS az egyik legnagyobb autoszimulator gyujto site, es ha tenyleg jol sikerul, akkor az igen nagy kiurgas lehetne!!! Vagyis erdemes jol osszerakni;))) -
#41 Felkerult a CRC a BHMS oldalara teljes hirrel, liddel, screenshotokkal stb.!! Csak viszonyitas keppen, az SL egyik resze sem volt meg hirkent sem meg emlitve az oldalon. Remelhetoleg tenyleg sikerul rendesen osszerakni, es jo verseny szimulatort/autos-jatekot kapunk.
BHMS
-
#40 Motion Blur leirás
-
Szabyka #39 Lenne belőle demo ... -
#38 mi az a motion blur,és glow? -
Chaos Mad #37 ave!
ugy legyen! -
#36 Cross Racing Championship
Dixie Flatline, 22:19 - Játék: Versenyautós
Az autós játékok királya az Insane megjelenése óta néhány kisebb projektet leszámítva nem sokat hallatott magáról az elmúlt években. Az Invictus legújabb autós játékában valós idejű fizika, meghökkentő sebességérzet és az off road versenyzés nyújtotta kihívás egyvelegével próbálják elkápráztatni a játékosokat.
Jeges hegyi utak, sivatagos tájak, város széli, gazdagon díszített területek és egyéb szemet gyönyörködtető helyszínen hajthatjuk az alattunk nyugtalankodó lovakat és küzdhetünk 60 különféle versenyen.
A fícsörök tekintetében intenzív többjátékos akció, valós törésmodell (aerodinamika, gumideformáció, egyebek) és hangok, HDR, motionblur, dinamikus tükröződések és egyéb grafikai nyalánkságok, illetve saját kedvünk mind külsőleg, mind teljesítmény szerint testreszabható autók integetnek felénk.
Az AI főbb jellemzői:
A gép által irányított pilóták betanulják az egyes pályákat, rövidítéseket, ezáltal változatos, meglepetésekkel teli ellenfélként állják meg a helyüket.
Az AI pilóták emberi vonásokkal, emóciókkal vannak megáldva. Így a folyamatos hergelés következtében ideges, kiszámíthatatlamn manőverekre is hajlamosak.
Megjelenés PC-re, 2004. harmadik negyedében.
Info: Hardwired
Hardwireden új képek is vannak.
-
#35 -
#34 -
#33 Hamarosan... -
Chaos Mad #32 egy pár szép kép a sok közül :)
-
Chaos Mad #31 jah.. nekem is vannak hasonlo képeim :)és amiota igy láttam kopni a festéket, meg koszolodni egy kocsit, azota minden játékban ezt lesem, de nézz meg akármit, 2004-ben már elvárhato lenne hogy minimum a colin 4-ben is kopjon a festék. de csesznek erre. sajnos :(
de ez a játék tuti ütni fog! -
#30 A koszolodas az utviszonynak, szinenek megfelelo, es borulasoknal kopik az eredeti festek (alatta egy masik - pl. fem - map van)! A szelvedo koszolodas meg folyamatos.
-
#29 Fizikaval, toressel nem lesz gond az biztos:) Azon keves cegek koze tartoznak, akik VALOS fizikara epitkeznek. Vagyis az mar rossz nem lehet, onnantol mar csak a jatekstilustol fuggoen be kell allitgatni a dolgokat (uszkve);))
Az Insane koszolodasban es festek kopasban joval megelozte a korat, a mai napig egyedulallo. Meg 4 ev utan sem nagyon van hasonlo megoldas.
Nem beszelve a kornyezeti fizikarol, ami csak manapsag kezd elterjedni, abban mar akkor bene volt! De nezhetjuk az Insane-ben a vizet is, ami lehet hogy nem PS/VS "nyooc", de atlatszik, tukrozodik, fizikalisan (!) mozog, hangja van, efektelodik, menettulajdonsaga valtozik, es ennek nagyreszet palyankent lehet parameterezni! :))
Belso szelvedo koszolodas is lehetseges volt, csak valszeg a Codies kivetette, mert neheznek talalta vagy hasonlo gagyizas:)) -
Chaos Mad #28 ja, koszolódásra én is kivámcsi vagyok, meg fizikára. habár eddig még nem csalodtam az Invictusban. :) Insane a király!!!! -
#27 Tudom hogy en most egy kicsit kakukktojas vagyok, de erdekelne meg nehany publikus feature:PP
Bar abszolut megbizok az Invictusban, de jo lenne nehany info - esetleg kep :P - belsonezetrol, szelvedorol es koszolodasarol, "Insane-es" soforfizikarol, valtorol, kuplungrol, visszajatszasrol annak allithatosagarol esetleg szerkeszthetosegerol stb.:)
Bar az Invictus-tol ezek mind termeszetes "autos jatek feature-ok" - mar a Terep2-ben is (®Nagymathe Denes) komolyabb belsonezet volt, mint nehany mostani "komoly nagy jateban":) -
Chaos Mad #26 ezt aláírom :) -
Vegre, vegre nagybetus INFO!!!!! Mar nagyon kivancsi voltam hogy mi lesz, de volt erre egy eros tippem hogy hasonlo stilus lesz:))))
Fizika a toppon, tores biztos tuti! Ha meg a grafikai engine nem is a csucskategoria - bar ilyen fizika, auto reszletesseg, tores mellett nem is nagyon lehet - de ha gyors es bug mentes lesz, lesz boven video/audio efekt, akkor csucs kategoria!!!!
Lehet hogy nem "rally", vagy nem hivatalos WRC, de megis rallys, cross-os, terepes, vagyis vezetesi elmenyre legyallazza ismet a konkurenciat!
Azert az erdekes lesz, es komoly pozitiv minosites, hogy ez is felkoltozik a meg MINDIG fent levo Insane melle!!!!
Es ha ezeken felul, nyitott maradt a palya es auto szerkesztes, akkor az emberek tomegesen fognak elelvezni:))))))))))
Es ha a jatekstilus es a palyak is engedik, es lesz lehetoseg net-re, min. 4 emberrel, akkor meg... az valami irtozat brutal lesz.
-
#24 hát a Motion Blur nem egy reális effekt, szóval sztem nem is nagyon kellene erőltetni... max érzéssel...