6774
  • Chaos Mad
    ezt aláirom!

ranger lécci vegyél vissza egy picit, én sem okoskodok itt bazzeg!
  • robotnyk
    elnézegetve a képedet büdös nagy tévedésben vagy kispofám.
  • ranGer2
    #175 Nah ide figyelj nekem te ne magyarázz! én már akkor foglalkoztam ezekkel a dolgokkal mikor neked még esti mesét mesélt anyuci!
  • K.András
    Igen,a dinamikus fény-árnyék is igen gépigényes,igy ha mindenhol lenne akkor iszonyat lassu lenne a game,másik fele meg az,hogy a kutya nem fogja észrevenni(kivéve a shotokon),de autokázás közben szvsz ember nincsen aki a mögötte-elötte lévö auto árnyékaival lenne elfoglalva :DDD
  • Alexease
    A "mesze" azt jelenti, amire be van allitva a jatekban:)) Nezd meg a TRD2-ot (tobb millio dollaros fejlesztes) ott is kb 100m-nel tavolabb mar nincs arnyeka az autoknak:)
    Nem mondom hogy a legjobb megoldas, de ez van, mindenki igy csinalja;)) Kiveve, ahol statikus az arnyek, vagy egy lapra szamolodik fixen. De az meg elegregi es gagyi is;))
  • K.András
    Én nem látok autot a levegöben,ennyire meg bármikor el tud emelkedni a kerék-auto,nyilván nem egy tök sima aszfalton megy ezért dobálja az ut a verdát,és pont ebben a pillanatban csinálták a shotot.
  • Alexease
    En sem latok a SCREENSHOT-on olyat amitol elemelkedhetett volna az auto, de ez szerintem igy termeszetes egy kepnel. Sajnos mar csak azt latjuk amit abrazol:))))))))
  • robotnyk
    ...szerinted közöd van...
  • robotnyk
    és nyílván azért mert neked problémád van a játékkal, (csak azért mert hasonlít valamihez, amihez szerinted közöd) ez nem fogja tudni kimatekolni. nagyon kérlék, vegyél már egy kicsit vissza a baromságaidból.

"befizikazott fust, por efekt" ebből mi nem érthető számodra?
  • ranGer2
    #159 - Az a baj hogy nem mindegy hogy mit jelent az a messze!
    - Az egész autó a levegőben van! és nem látok olyan dolgot amibe ugy beleütközhetett volna hogy igy felrepüljön!

-"befizikazott fust, por efekt!!!"
  • ranGer2
    #157 Ez nem rally trophy! hanem Cross racing Championship!
  • ranGer2
    Minden Screenshot valódi? jólvan... szerintem is!
  • ranGer2
    MIndegyik képen forditva van a barázda..
  • Alexease
    Kivillagositottam, es tenyleg forditva vannak:)) Majd javitjak:)))
    Egyelore ezt meg nem szamolja az engine, vagyis a menettulajdonsagra nincs hatassal:)))))
  • Alexease
    - Azert ne reszecske efektezzunk mar azonnal:) Nem arra ertettem, de szerintem tudod. Nezd meg a filmet es rajosz:P
    - Lehet tunda mas is csinalni, de eddig senki nem csinalt ilyet:P Nem mondom hogy nem tudnanak ilyet, de egyelore maradnak a hagyomanyos megoldasnal.
    - A jatek meg elviszi lazan, de ezt is irtam lentebb.

Szel nem tudom van-e a jatekban, de gravitacio az biztos, mert az mindennek az alapja:))
  • K.András
    Lehet h csak az én szemem nem jo,de a bal kereken én nem tudom megmondani merre vannak a barázdák,tul sötét,szal lehet jo irányba van az...
  • bfg900
    Ez egy bug. Szerintem meg fogják köszönni, hogy észrevetted, mert így javítva lesz hamar.
  • K.András
    Szerintem nem az a kérdés tudnak e mások ilyen füstöt csinálni mert nyilván tudnak,a kérdés az vajon ugy tudnak e ilyet, hogy a grafikus engine is elvigye folyamatosan söt mellette még fizikát is számoljon az autokra,na ez már nehezebb,egyébként fizikát a füst meg a por tuti nem használ(részecskeszimulácio az egyik leggépigényesebb dolog ami létezik),igy az emitterre csak a gravitácio és a szél van hatással,feltéve h van a játékban.
  • bfg900
  • Loco
    Ranger, a mintázat kérdésében teljesen igazad van, én se értem!

DE:

ha itt flémelsz a buggy oldalán, akkor felmerül sokakban az, hogy a buggy rajongó/fejlesztőtábor is hasonlóan vélekedik mint te.

Azonban ez nem biztos, hogy igaz,nem illik másokat ezzel megtéveszteni, mintahogy én sem, te se tudhatsz mindenről, nem érdemes ilyen dolgokról eme formában vélekedni, ezzel jót senkinek sem teszel. Én a te helyedben szépen e-mail formájában felkeresném a kérdéseimmel mindkér játék vezető fejlesztőjét, és előadnám a kérdéseimet.

A többiektől meg bocsi az offért

puff én beszéltem! peace
  • Alexease
    Nem tudom hogy van-e benne;) Az egyik kepen lent (#134 1. kep) van valami, es azert irtam, hogy jpo lenne ha "menetkozben" is lenne cockpitbol valami kulturalt, allithato.
  • bfg900
    Lehet, hogy rosszul értem, amit mondasz, de a játékban van motion blur és műxik is bármikor.
  • bfg900
    Ezek a shotok valódiak. Ezt garantálhatom neked. Miért kötekedsz?
  • Alexease
    Ha jo gumifustot akarsz latni, akkor toltsd le ezt: SLR Badge Drift (AVI, 7 Mbyte)

Ez a legelso SLR verzioval keszult, patch nelkul (patch-el 1,5x gyorsabb), max fust, es kozben capture-oztem, es ment rendesen. Azert szamold bele, hogy agyon tomoritett DivX AVI! Azota valszeg tovabbfejlesztettek:))

Bar nem tudom hogy csinaljak, mert raadasul fizikazva van, es nem hagyomanyos fix kepet skalaz/halvanyit, mert szinte minden fust pamacs mas es mas. A lenyeg, hogy az eddig latott legjobb szerintem.

Raadasul, egyszeruen egy INI-bol lehet parameterezni a fustot/port: kezdo meret, kezdo atlatszosag, sebesseg, vegso meret, vegso atlatszosag, kezdo es vegso szinek stb.!!!!

Ha majd mas csapat is ilyet tud irni, szerintem akkor flame-elj!
  • Alexease
    RANGER

Szerintem ne kotekedj, felesleges. Foleg ugy, hogy nem gondolod at, vagy nem ertesz hozza;)

- Arnyek azert nincs ott, mert LOD-olva van tavolsagtol fuggoen. Felesleges "messze" is arnyekot szamoltatni.
    - Azert nem er le a kerek, mert ez terep verseny. Itt elofordul hogy elemelkedik az auto;PPP
    - Lehet hogy furcsa neked, de ezt a port, fustot kiszamolja a jatek. Sot, az Invictus engine-ben van az eddig latott legjobb, legszebb, es befizikazott fust, por efekt!!!
  • Chaos Mad
  • K.András
    Ez nem füst hanem por de ha nem hiszed, hogy kiszámolja ,akkor nézd meg mondjuk a rally trophyban mekkora és milyen mennyiségü por volt!
  • ranGer2

egyik oldalt erezet előre
    másik oldalt hátra! LOGIKUS! :)

Kiványcs lennék arra gépre ami ezt a füstöt kiszámolja! :)
    szóval azért van még mit itt hasogatni!
  • robotnyk
    "kamuból dolgoznak"
    kicsit átestél az ipari paci túlsó oldalára
  • ranGer2
    AZ ASK is kapott bőven! elhiheted csak ők nem kamuból dolgoznak.. hiszem ha látom szokták mondani!
  • Chaos Mad
    2. : nyilvánvaló hogy van ott valami bukkanó
  • robotnyk
    sajnálom, de a #94essel bemutatkoztál, ezért kötekszel, kár is tagadni.
  • ranGer2
    #149 Persze hogy van kozmetika! DE nem mindegy hogy mennyi és hogy mekkora!
  • ranGer2
    Nemnem! de nehogy jobban tudd már hogy én mit gondolok!
  • robotnyk
    amúgy manapság szinte minden screenshoton van valami kozmetika. csak neked továbbra sem ez a problémád, hanem hogy ebben is lesznek buggyk.
  • malter
    látom keresed a szálkát:DDDpersze hogy 1 auto,csak lehet variálni szerintem ezzel nem mondtál ujdonságot
    2 1 rallyban(ha szoktad nézni)igen sürün felemelkedik a kerék a földtöl;)
  • robotnyk
    ha így folytatod, hamarosan a betonba is bele fogsz kötni
  • ranGer2
    Nah én azért szivesen megnéznék egy animot vagy 2ő őt a biztonság kedvéért!
    Nézegettem a képeket.. szép szép de nem igazi képek .. legalábbisz szerintem!

1. nincs a kocsi alatt árnyék! akkor vajon a többi alatt miért van?
    2.Biztos hogy auto ez? nem replüő?
    Szerintem ezen a képen valójában 1 kocsi van! és ez a sötét szinü Tudnék még mutogatni képeket, de felesleges mivel már egyszer ott vannak! csak jobban meg kell figyeni! :)
  • Chaos Mad
    ez egy király game lesz basszus, marha jók a képek!!!
  • Alexease