6774
-
Chaos Mad #223 trial az durva lenne.
8 kerekü monstrumokkal tépni fel a hegyre basszus, odavágna télleg. de ez egy pörgösebb game lesz nem? azért kiváncsi lennék egy ilyen trialos gamera, mondjuk ilyen még nem is volt. és ha elöször az Invictus adna ki egy ilyet.. váhááá.... a köv játékuk lehetne mondjuk a Trial Championship, váá.. kegyetlen lenne.. -
#222 Sajnos a TRIAL nem annyira eladhato:( Bar nekem is tetszene. A Screamer 4x4 meg mindig fent van, a megjelenes napjan vettem meg, megerte! Bar ott is a jatekmeneten "gyorsitottak", de attol fuggetlenul nagyon jo.
Raadasul, abban a jatekban volt a vilagon eloszor meghajtaslanc fizika!!! Azutan mar csak az Invictus 2.0 engine van olyan, persze mar sokkal jobb, es azon kivul senki mas nem csinalt olyat vagy hasonlot! Bar mas jatekba nem is nagyon kell:)) -
K.András #221 Ez nem az a fajta játék,itt nem lesznek lassu kapukerülgetös részek,itt gyors pergö játékmenetre kell számitani. -
#220 Nekem nagy kedvencem az INSANE, bár a többi Invictuszos játékról lemaradtam (nem bírta a gépem, aztán meg magam se győzten lépést tartani a rengeteg PATCHolással...) Remélem ez már egy "valódi" játék lesz, amit megvehetek, hazaviszek és működni fog :) Nagyon drukkolok a csapatnak hogy így legyen! Egy óhaj-sóhaj a játékhoz:
ha lehetne valami TRIAL féle versenymódot (nehéz terep, lassú kapukerülgetés) is belegyömöszölni annak örülnék a legjobban! Képzeljétek csak el: száguldozni lehet rengeteg játékban. De pont a TRIAL mód hozza ki egy szimulátorból a legjobban a fizikát, ráadásul ilyen játék még nincs is! (jó, a SCREAMER 4x4 talán, de ott a száguldáson volt a hangsúly, túl gyors volt.) Ahogy az autó lassan küszködik a nehéz tereppel, néhány kereke lóg a levegőben, átbillen (itt remekül nézne ki egy ponyvás teherautón a ponyva libbenése, szerintem az INSANE zászlófizikájából ki lehetne hozni), a söfőr lóg az ablakban hogy lássa a kaput... no ennek a megoldása lenne egy problémás rész, de szerintem így lehetne megoldani hogy a játékos is mindig tudja hány centire van a kapu: kép a képben megoldás! Például a képernyő közepén lenne a kabinnézet, a kis képen meg egy fix kamera mutatná a kaput (meg persze az autónkat).
De lehet hogy ez túl nagy kivánság, már valószinűleg több mint félig kész a játék, de pont az Invictus az a csapat akitől a legszivesebben látnák egy ilyen játékot! Ha nem most, akkor majd legközelebb! -
#219 Akkor azt is tessék bevésni, hogy a körverseny után (bár fogalmam sincs milyen lesz a játékmenet, lehet, hogy csak ez van, de úgy olvastam valahol, hogy több is van) egyjátékosmódban ha beér az ember az autóval, akkor nehogy 1nsane módra megálljon az élet a pályán, hanem a gép várja meg az utolsó befutókat is, hogy az eredményeket össze lehessen hasonlítani. Persze gomnyomásra le lehetne állítani, hogy bug esetén, ha egy autó beragad, vagy akármi, akkor ne kelljen az örökkévalóságig várni. :)
Remélem olyan sem lesz, hogyha az ellenőrzőpont a vízben van, akkor az elázott autót nem üríti mentésnél! :) (Ezt most jól megaszontam, de egy 1nsane fejlesztő biztos tudja mit akarok vele mondani.)
u.i.: Haladjon a munka! Már alig várom az újabb képeket, vagy esetleg trailer-t, vagy rolling demo-t :))))) -
Chaos Mad #218 te már játszottál vele? az állat, mit nem adnék azért hogy kiprobálhassam!!! huhúú... -
Toya #217 Őszintén szólva én nagyon szurkolok a csapatnak, hogy végre az Insane sikereit elhomályosító programmal lépjenek elő amiben nincs bug, gyorsan fut és még szép is :)
Őszintén szólva a kételkedőket is megértem, hiszen közben azért volt három program...bár én a Monster Garage-al rettenetesen jól szórakoztam és halálosan élveztem :D
Szóval sok sikert fiúknak a fejlesztéshez!
Azoknak akik meg fanyalognak azt mondanám, hogy inkább örüljenek. Ilyen autóversenyprogramokban ínséges időkben két magyar fejlesztésű játékot figyelemmel kisérni és még az ötleteiteket is figyelembe veszik...
Inkább a feneketeket kellene a földhöz veregetni örömötökben :D -
Loco #216 Alex, megérte lerángatni a videót, marha jó:) -
#215 -
#214 -
#213 Álltalában ez van.
Ezért sincs idő utókozmetikázni a shotokat!
Mennek ahogy elkészültek. Ennyi. -
#212 Tamás rendszeresen olvassa és Ákos is szokta.
Az 5leteitek pedig fel vannak írva nálam, amit be szoktam rakni az Invictusnal az Ide-ass fájlba (ebben vannak a meg nem valósított 5letek) -
#211 -
#210 Nos, lebegő autó:
Ugye mint észrevehető a képen elég nyomvájús az út. Az autó oldalra kicsúszott és a nyomvájú széle megemelte a kereket. Úgyhogy nem kell kombinálni...
Aki nem hiszi, majd utánnajár, de nyugottan hihettek nekem, mert már jópárszor végigmentem már a pályákon. -
És a mennyiség/másodperc. -
#208 Ismert bug, javítva lesz...
Legalábbis remélem, mert már mondom amióta gumi van az autókon. -
#207 Teszem hozzá zárójelben ezeken a képeken semmi utómunka nincs szerintem.
És ezek nem olyanok, hogy egy autó és soppoljunk mögé még kettőt...
Szóval: At easy warrior...! -
#206 Látom unatkozol... :) -
#205 -
#204 Pont ezt nem de a stílus kb ilyen volt.. -
#203 senki sem mondott ilyet -
Loco #202 Kössz Alex;-)
bár az én csoda internetem nemigazán hajlandó betölteni egyes képeket, ezért egy fehér pici lapon látok egy apró piros keresztet, de sebaj.
#200, ezaz, a buggyban fel lehet használni a crcből levont tapasztalatokat, lehet az jó/rossz is:)
Vivát magyar autósjátékok! -
#201 Csak fel oldalt kell "net-ezni": #146 :) -
#200 - A konkurenciarol: a ket jatek (The Buggy, CRC) ne konkurense egymasnak, mivel a CRC mostanaban, a The Buggy legjobb esetben is egy ev mulva jelenik meg:))
- Szerintem orulni kellene, hogy egyszerre ket Magyar autoszimulator keszul, es nem ellenteteket szitani.
A "koppintasrol": A CRC-t mar legalabb egy eve fejlesztik, a Buggy-t meg 3-4 honapja. A Buggy "nyilt" fejlesztesu, vagyis minden otlet, valtoztatas, objectum, textura, festes stb. kint van a forumon. Az hogy ebbol esetleg egy masik csapat otleteket szerez, abban nincs semmi rossz.Talan jobb lesz a jatek, es abba is belekerulnek azok a kivansagok, otletek, amik lehet hogy kimaradtak volna, ha nincs a "nyilt" Buggy forum. (***Ez nem feltetlenul jeleni azt, hogy a CRC-be belekerult volna barmilyen otlet is a Buggy forumbol!!!!*** Csak igy tartanam logikusnak, ha mar ott van:PPP)
De ez forditva is igaz. Mivel a CRC nemsokara megjelenik, annak a tapasztalataibol, visszajelzeseibol sokkal jobban lehet majd tovabb tervezni, atgondolni a meg javaban fejlesztes alatt allo Buggy-t:))) Szerintem, ez is pozitiv:))
Vagyis, akinek vannak otletei, kivansagai, esetleg hibakat fedez fel a kepeken, nyugodtan irja le, az Invictus csapat is igen rugalmas, amit tudnak ugy is megcsinalnak;) -
Loco #199 Hú, ranger, segíts egy picit, én kajak nem értem milyen piros karikás képre gondolsz, biztos jól lemaradtam valamiről! híjj, többet kéne netezni:-S
peace! ;-) -
#198 #192 Látom vannak itt azért olyan emberkék is akik nem ugy fogadják azt a bizonyos piros karikás képet hogy: "TAKAROGGYÁMÁ AZ IGAZI TEEE NEMLÁTOD? KÜLÖNBEN IS KUSS TÉGED SENKI SE KÉRDEZETT" ennek örülök! -
#197 #184 Ez korrektnek hangzik! :) -
#196 sőt, a doomban volt először rakétavető, az összes többi fps aljas koppintás :) -
#195 heej, ez tetszett, köszi.
van bene hangulat, és jóságos a mozgás, jó a zene, jó az egész na.
megérte lerántani :) -
Loco #194 Totál igazad van, de próbáltam óvatosan fogalmazni, még annak is örülnék, ha végigolvasná, és valamilyen szinten lazábban venné a dolgokat, érted;-) -
K.András #193 Igazábol nem lehet szo koppintásrol,ezzel az erövel koppintás lenne minden 2-VH-s fps is,mert volt az elsö aztán jött még 10 másik,aztán ott vannak a szimulátorok is h messzire ne menjünk,szal az elsö F1-es játék után már az összes csak koppintás meg ötletlopás.Szal ilyen modon a kérdést nem lehet még felvetni sem,bár ez a saját véleményem. -
Loco #192 Ranger!
(ööööö, most biztos azt mondod ranger, hogy ne ismételjem magam:)
DE:
szerintem ebben a fórumban nem valószínű, hogy ezen ezközökkel(flémelés, felhábozodás, becsmérlése az invictus munkájának, és nem utolsósorban személyeskedés) bármennyire is előrébb mozdítasz valamit :-S
mindemellett itt olyan arcok vannak, akik mindamellett, hogy elismerik a buggy-t, nagyon várják a crc-t, szívükben él az 1nsane, tisztában vannak a SL/SLRR/Monster Garage hibáival, ismerik az elért erényeket, és bíznak a fejlesztőkben!
Kiemelném alexease-t, biztos felfigyeltél arra, hogy ő is aktív figyelemmel követi a buggy fejlesztését, nem valószínű, hogy hirtelen álláspontot váltott volna és a buggy ellen beszél!Ő az élő péda, hogy ez nem konkurens tábor!
Példának okáért ez olyan, mintha a toca race driver fanokat próbálnád meggyőzni, hogy hagyjanak fel hitükkel, és jáccanak inkább a Gpl-lel.Nem lehetetlen, de két külön ízlés, ami jól megfér egymás mellett!
Abban megértem a felháborodásod, hogy igencsak félted az általad figyelemmel kísért fejlesztést! Jogos, nem elképzelhetetlen, hogy vevőket ingasson meg a játék kiválasztása előtt!
Sajnos a piac olyan, hogy aki előbb tesz le valamit az asztalra, annak tulajdonítanak ötleteket. Számos esetben történt már, hogy valamilyen group lopott ötlette előbb készült el (de nemegyszer gyatrább minőségben) mint az ötlet birtokosa.
Kérdem én: vannak erről bármilyen információid, hogy ki, mikor mit kezdett el fejleszteni?, ha igen, akkor van esélyed meggyőzni bárkit is.
az érem másik oldala: tételezzük fel, hogy egyszerre kezdődött a fejlesztés. ebben az esetben elképzelhető, hogy:
1.az invictus hamarabb áll elő a termékével, és még jobb minőségű, mint a buggy, mivel nagyobb a tapasztalatuk autószimuláció téren(hamarabb nyúltak a témához, van rutinjuk, ha nem sürgetik őket, minőségi, tartós, élvezetes játékot adnak ki, te is ki fogod próbálni)
2.az invictus hamarabb áll elő termékével, és ismét 'félkész' játékot ad ki, ha a kiadó így utasít(nem ismerem a kiadás körülményeit), és a buggy teamnek van ideje a hibákból tanulni, átgondoltabb játékot ad ki.(képzeld, el, kiadják a buggyt később, és mindenki azzal fog példálozni, hogy igen, mennyivel jobban valósították meg az ötletet)
3. eltérő stílusú játékot adnak ki, jó esetben tanulva egymás programjából(gondolj az 1nsane-screamer4x4 párhuzamra. mindakettő marha jó játék, rengeteget jáccottam mindkettővel,ugyanaz a témaválasztás, mégis gyökeresen más a játékok jellege, nem?)
én mindenképpen a minőségi szoftverben bízom, valamint a magyarországi kiadásban, mindkettő programot valószínűleg megvásárolom, a kettő együtt talán lesz 16e, addig hetente félrerakok egy ötszázast, tamogatni kell a hazai szoftvereket. a vice cityt persze lezúztam varezről, de most hogy emberi árba van, lehet hogy veszek egyet:)ennyit a piacról, node ez egy másik fórum témája.
én annyit mondok: győzzön a jobbik!
Peace -
#191 Ha nem irnak be nem gond, csak olvassak:)) Inkab a jatekkal foglalkozzanak:PP -
#190 mé a francér gondolod hogy az egész autó a levegőbe van ?
láccik talán a kocsi 50%-a
ez bőven reális , gondolj már bele miket beszélsz :P -
#189 Olvassák. De nem fognak ide írni. Egyiküknek sincs kedve beleékelődni a flemelésekbe. -
#188 Egy privi ment neked :)
Mindenkinek: a játék még nicsn készen. Ez azt jelenti, hogy vannak benne hiányosságok. (sok játékban ugyebár akkoris van, ha elkészült...). Tehát totál értelmetlen rajta vitatkozni. Ám ha valaki olyan bugot talál, mint pl az erezet flippelése, akkor biztosan többet segít, ha ezt iss kultúráltan jelzi, mert JOBB lesz tőle a játék. Ez lenne a kultúrált formája.
-
#187 Azert jo lenne tudni, hogy az Invictustol valaki (Carlos-on kivul) olvassa-e rendszeresen, folyamatosan a topic-ot, mert neha vannak a jatekhoz, keszitokhoz "intezett otletek, kerdesek stb.", ami jo lenne ha nem sikkadna el a sok "beszelgetes", kepek alatt:)) -
#186 Ja ja, vitat fejezzuk be. Amugy Ranger a masik topicba, mar majd' a keszitok fonokenek az anyazasaig fajult, vagyis neha kicsit problemas:)) -
#185 igaz. csak az a probléma, hogy a rangernek magával a játékkal nem lenne gondja. az a gondja, hogy szerinte csúnya dolog, hogy egynél több magyar játékba tettek buggyt, és beleköt az élő fába is. -
#184 Nos. Tisztelettel felkérnék mindenkit, hogy ne durvuljon el ez a "vita". Ez a topik a CRC-ről szól, nem pedig egyesek elméleteiről. Megértem, hogy valakinek kétségei vannak a játékkal kapcsolatban, mert miért ne lehetne, de az ember saját igazának a bizonygatására van más hely is.
Ranger: biztosan lesz videó is a jáékból, nameg full verzió, amit majd "persze" le lehet warezolni és véleményt mondani róla. Miért nem várod meg ezt? Szerintem akkor jogos egy kritika, ha van szilárd alapja.