6774
  • Gregorius
    Azt értem amit írtál. Azt hittem arról van szó, hogy mi ez a pangás.
  • M@TriX
    már én sem értem mit akartam ;)
  • Gregorius
    Hát ehhez én is csak hasonlókat tudok hozzászólni! :)
  • Alexease
    ???
  • M@TriX
    epp ezt akartam írni, nem mindenki tud beszélni a fejlesztőkkel, hogy igaz-e :)
  • M@TriX
    ja most láttam, de semmi extra...
  • Gregorius
    Alex, elment? Mert ez az üzenet panel csak itt áll a képernyőmön, és nem történik semmi, hoába küldöm.
  • Gregorius
    Oks, egy pillanat.
  • Alexease
    Vagy nem kaptak meg a cikket, vagy feltek hogy valami jogvedett lehet.
    Kuld el nekem csak a szoveget (TXT), es ird oda az elejere hogy a riportot MaTrix irta, a forditast Te, es szabadon megjelentetheto. Ugy felteszem, talan kiteszik;)
  • Gregorius
    Meg a tengerpart?
    Tényleg lesz?

Hát ez a bhms-es cikk ez elmarad úgy látszik.
  • Alexease
    Most miert csodalkozol?! Az nyomtatott sajto, ott barmit meg lehet etetni a lama gyerkocokkel :))) Persze, tisztelet a kivetelnek!!
  • Carlos
    Ja. Tetszett, amit írtak. Bár nemtom honnan szedték.
    Gondolok itt a sivatagos pályára...
  • bfg900
    Sőt a PC Gamesben is van egy rövid cikk.
  • M@TriX
    ;))
    nekem is mondta, hogy még keresitek az igazit, ahogy írtam :)
  • Carlos
    Plö beleirták, hogy az x kiadó fogja kiadni, pedig a Tamás mondta nekik, hogy nehogy beleírják, mert még nem biztos. Erre beleírták!
  • M@TriX
    szuper!
    valaki nem akarja bescannelni?
    van valami érdekes a gémről?
  • bfg900
    Van egy riport.
  • M@TriX
    Az újságba tényleg semmi híranyag nincs csak a CDn a videó?
  • M@TriX
    háát, spec az egyik CRC hírben nagyban mondták, hogy leutaznak Debrecenbe. Ezért is izzítottam a riportot hamarabb, nehogy ne jöjjek ki semmi infóval a végén.

De ha csak ennyit tudtak, hogy egy kamerával mászkáltak (nem láttam a videót), akkor elég nagy nullák. És nem egy gyenge kamerával menntem volna le hanám jól rázoomoltam volna a monitorokra a minnél több infóért...

Én spec végigmászkáltam volna a fejlesztők között és midnenkit zaklattam volna. És ha csak fele olyan jó fejek mint Tamás akkor még válaszoltak volna is ;) (ez utóbbi mondat nem stréberség, hanem komolyan, nem vártam, hogy ennyire lazán lemegy a riport.)
  • pauly
    egyetértek
  • 12346
    így igaz
  • Chaos Mad
    nem. :)
  • Alexease
    Miert?! Nem?!
  • robotnyk
  • Chaos Mad
    naa..
  • Alexease
    A GameStar egy nap poccs!!:))
    A Street Legal-t is bereklamoztak, de foleg magukat, hogy ok milyen "ekszkluzivak" lesznek, meg "csak naluk, csak nektek" baromsag, aztan semmi ertelmeset nem tudtak csinalni. Lefilmeztek ki mit s hogyan eszik, meg monitoron keresztul valami kivehetetlen szart. Egy rakas fostenger az egesz GameStar.
  • Carlos
    Énis kerestem...
  • JuanG
    OFF
    Hi Jacek!!!

Mizujs a rally mod-al amit elkezdtél készíteni??? Nem tudsz adni egy tesztverziót??? :DDDDDDDDDD

ON

...az új gamestarban olvasva a játék előzetesét megörültem, mert azt írták, hogy a lemezmellékleten van egy videó...de aztán semmit nem találtam :((((((...írtam is nekik, hogy korrigáljanak valahogy, de még semmi válasz...
  • Gregorius
    Oké, akkor türelem tornaterem. ;)

Ti amúgy látjátok a képeket az oldalon, vagy olyan mint nálam, hogy hol van, hol nincs.
  • Alexease
    En delelott kuldtem nekik a linket az uj screenshotokrol, es estefele mar fent volt a hir,

A riport az valszeg mas, mert egyreszt nem tudjak honnan van, esetleg jogi dolgok lehetnek, meg talan at irkaljak egy kicsit itt-ott, ha nem tetszik nekik az angolos resze:))
  • Gregorius
    Akkor jó, valami derengett is, nemtudom már honnan, de egyelőre nem sok foganatja van a dolognak, úgyhogy ha valaki más is próbálkozni akar, akkor nyugodtan tegyen úgy! Vagy mennyi az átfutási ideje ezeknek a dolgoknak? Alex te biztos tudod, a képlopások mennyi idő alatt kerültek fel?
  • M@TriX
    a riportot szerény személyem csinálta Tamással, részemről rendben Tamás részéről meg szerintem még annyi kifogás sincs...
  • Gregorius
    Egyelőre semmi hír.
  • Gregorius
    Na, elküldtem a submit newsban is, mind beírva a riprtot, mind elküldve a linket. http://gregorius.fw.hu/Jatekok/CRC/Interview/CrossRacingChampionship1.htm
    Még csiszolok rajta, mert a képek nem jelennek meg. A Freeweb nem ismeri fel a %20 -> whitespace konverziót. Most ezen munkálkodom. :(
  • Alexease
    Nekem gozom sics:((
    De van a BHMS-en Submit News resz, ott tudsz kuldeni hirt. Meg lehet adni linket, es alul be lehet irni a szoveget. Az a legegyszerubb.
    A screenshotokat igy kuldtem el:)))
  • Alexease
    http://www.bhmotorsports.com/CRC/screenshots
  • Gregorius
    Egy kérdés! Yahoo-val küldtem, mert csak 1.09Mbytra sikerólt lefaragnom, és ott van 10Mbytos limit. Hogy működik ez az anti-spam-es technológia. Ha ráklikkelek a visszaküldött safe-list hivatkozásra, akkor automatikusan elküldi a levelet? Tudja valaki?
  • Gregorius
    Nincs mit! ;)
  • Alexease
    THX!
  • Gregorius
    Akkor jó, mert már küldtem. :)

"Message Sent
    Sent to:
    [email protected]"

Mostmár csak várni kell. Remélem az SG nem fejez le érte!