6774
-
#6374 ja, az biztos :D -
#6373 Konkrétan azt az átalakított Mustangot? Nem volna egyszerű -
#6372 hm, figyelj csak Csuty, látom slm-re ki van linkelve a Death Race.
esetleg nincs kedved abból megcsinálni a Mustangot a CRCbe ?
a logo is onnan van ugye(meg lesz is), persze ki tudja mennyi igény lenne rá, de én mindenképp támogatom :P -
#6371 Eredetileg azért jöttem, mert van egy Speedster-em, amit próbaképpen raktam be CRC-be... A kérdésem az, h lenne-e értelme folytatni ezt a járgányt? Van is itt egy képem róla:
-
#6370 Örülök neki, h sikerült továbblépni ezen a téren. -
PacsutaTibi #6369 Nekem is jó így, kösz :D -
#6368 megjavult, kösz a helpet.
megyek is kocsikázni. -
#6367 És ha visszavesztek a Shader Limit -en? Nálam DX 8-al megszűntek a bugok és még a graf is elviselhető maradt:
-
#6366 hát ez gáz. -
#6365 A "régi" játékok sorsára jut lassan ez is.. .Rosszul muzsikál új cuccokon :(((( -
#6364 Most már Ati tulajdonos vagyok és sajnos nekem is jelen van ez a probléma... -
#6363 Nem hiszem, hogy a magyarra az angol javításokat telepítette volna fel. Már csak azért sem, mert szerintem teljesen külön vannak benne kezelve a dolgok, és akár úgyis működnie kéne vagy észrevennie a galibát. Nem kéne elszállnia. No meg ha neked úgy foltozza be, akkor másnak is úgy kéne, és akkor mindenkié el kéne hogy szálljon Live!-on keresztül. De nekem csak a kx driver miatt tette. Várom akkor az infókat. -
#6362 Azóta már letöröltem és felraktam még egyszer az alapot. Az tökéletes. Hogy pontosan mi volt arra nem emlékszem, viszont ugyanezt csinálta egy teljesen más(régi) konfigomnál is, szóval ezért gyanakszom arra hogy a magyar játékra az angol változat patchei kerültek, de hát ugye magának intézi ezt a "live"-on keresztül. Szóval azóta egy teljesen másik konfigon is ugyanaz a helyzet, nem hinném hogy hardveres a gond.
Nagyon sokáig patcheli, de fölrakom rá és leírom hogy mi a baja.
Nemtudom. Kösz hogy írtál, majd szállítom az infót. -
#6361 Ha engem kérdezel, akkor nekem sokat segítene, ha a kékhalálról valami részletet is tudnál közölni. Egyébként nekem például hangkártya meghajtó miatt volt kék halálom. -
#6360 Volt valakinek olyan problémája a játékkal, hogy az Invictus Live-al patchelt játék az indítást követően teljesen kiakasztja még a gépet is? Olyat kékhalálozik, hogy az valami őrület. A játékom eredeti magyar változat. Miért csinálhatja? Lehet pont ez a gondja, hogy magyar változat? -
#6359 ha nem szólnak, az ugyan ezt jelenti :) -
#6358 legalább annyi válaszra méltatnának, hogy tudunk a problémáról, de szarunk rá, köszönjük az észrevételed -
#6357 Korrekt lenne ha kiadnák az összes source-ot hozzá, akkor kedvünkre átszabhatnánk a gamet, nameg javíthatnánk... -
#6356 már meguntam.
írjon nekik az, aki akar.
pedig még ma is multiznék vele az uj autok miatt, de így képtelenség játszani, hogy a vezető félig átnyulik a képernyőn bakker.
van sokféle másik autos játék, amivel még lehet multizni.
csak nem éppenséggel ilyen fizikával. -
#6355 ide már vagy 5-en irtunk a problémárol :)
amugy költői kérdés: melyik fejlesztő supportálná egy 4 éves játékát amiből mégcsak tul sok pénz se jött be? ;) -
XRV #6354 írj írj ide is oda is csak észreveszik -
#6353 csesznek válaszolni. ennyi. -
#6352 Az elöbb kipróbáltuk a gépeket "élesben"
+ felkerült néhány dolog SLM-re, lehet, h volna akit érdekelnek (1-2 map, autó). Nem volt semmi reklám szándékom -
#6351 nekem nagyon.
ma megeresztek egy mailt az invictus felé, később kiderül volt-e értelme. -
#6350 Ehh, így is van rajt kétszeres, de akkor ezentúl erre is odafigyelek. -
#6349 nagyon jó :) (de nem lehetne h kapcsolsz maxra AntiAliasingot-t, legalább amig a képek készülnek? nagyságrendekkel jobban néznének ki a képek) -
#6348 Aszongya, hogy kész a két EVO... Tervek szerint legkésöbb november végére elkészül az Impreza is és akkor kiadásra kerülnek az autók. Addig is lesz még egy izgi film róluk, amin lehet majd csámcsogni
Remélem tetszenek! -
#6347 jól nézki
mintha grafikailag a granturismora hasonlítana
jöhet még pár új car
-
#6346 én szívesen látok, amint megoldódik a pilótás graf problem. -
#6345 Remélem azért egy Evo IX-et is szívesen láttok majd
-
#6344 Biztod lefoglalja őket a PT... :D -
#6343 hajítson valaki hozzájuk egy mailt, nekem legutobb még csak nem is válaszoltak... -
#6342 Kéne szólni inv-éknek hátha dobnának még egy apró frissítést az ilyen bugokhoz... :D -
#6341 sofőr parához hozzászólva:
8800gts-el pl még sosem tapasztaltam ilyet. asszem 175.akármilyen driver van földobva. -
#6340 höhö szal te azér néha még aktív vagy^^
egyébként meg a legújabb peccshez tudtommal nincs krekk -
#6339 8500gt ittis, detto :( -
#6338 Elképzelhető, h VGA gond lehet a dologban. Nekem éppen egy 8500GT-m van, ezzel a kártyával nekem is bugos a játék (fehér polygonok néhány tárgyon). Elötte sohasem volt ilyen. Esetleg más driver? -
#6337 és a grafot állítgatva se lehet megszabadulni ettől a bugtól.
nemtom mit lehetne még megprobálni. -
#6336 ugyanaz.
csuty neked milyen VGAd van ?
sztem annak lehet köze a dologhoz.
mert nvidia-val nalam soha semmi baj nem volt, viszont mostmár Radeon 4850 van és most ilyen :(
visszaolvastam közben.
hát rejtély, az biztos. -
#6335 most nálam is ez van, ujrarakom az egészet...
pedig a challangert akartam direkt kiprobálni, de így lehetetlen.