249
Stadionok, arénák, sportlétesítmények...
-
#48 a Stadio delle Alpbi 70ezres???? -
forzajuve #47 -
#46 mi? a juventus stadionja? az több, mint 70 ezres. kicsit csalóka kép, mert nagyon hasonlít a juve pályájára, de jobban megnézve lehet, hgoy nem az, mert az ő stadionjuknak az eredményjelzőtáblája felett vmi furcsaság van
-
#45 30-40 ezres kb. -
#44 dehogy kisebb. és fedett a juve stadionja is -
skristof #43 ez egy sportkomplexum
nemcsak focipálya
hanem atlétikai is :) -
#42 az nemjó, ha egy futball stadionban futópálya is van, mert akkor távol van a lelátó a pályától... ezért is építik át pl. a delle alpit -
#41 ez biztos nem a juvvé,az sokkal kisebb meg fedetlen.amugynemtom hogy kié.de legjobb a bayerné lesz! -
#40 nemtudom,de tetszett ugyhogy beraktam :P -
#39 de olyanra építik, hgoy lehessen atlétikai versenyeket is rendezni rajta, nem? mert nem sok futópályát látok a pálya körül . régi Wemley-ben voltak atlétikai versenyek? -
#38 ez a Juve staionja, ugye? -
#37 jesszusom, ez melyik stadion? -
#36 én hallottam régebben olyan hírt, hogy ha jó lesz a csapat, akkor kap új stadiont a cselzi Abramovicstól :) -
skristof #35 kisebbe
amugy mi ez a gány???? :P
ide létesítményeket kérünk...
nem mintha nálunk jobbak lennének.. :( -
#34 -
#33 -
#32 -
#31 -
#30 san sirot csinálják:
-
#29 ez beficcen -
#28 ez odabasz!sőt,oda-vissza -
skristof #27 jah, és ha már angliában járunk, ne feledkezzünk meg az új wembley-ről!!!
azé ez már büntet..... -
skristof #26 abramovics nem építtet új stadiont a cselzínek? -
#25 és ilyen lesz az Arsenal új, 60 ezer férőhelyes stadionja 2006-ban:
-
#24 a Liverpool 96 óta játszik az Anfield-ben, de már új stadiont építenek..
ez a "jelenlegi":
és ilyen lesz az új stadion:
-
_Vegeta_ #23 Nagyon figyeltem a jatekukat, jol jatszottak, es a nemetek sem voltak rosszak! Jo meccs volt.
van még mit dolgozni a csapaton, de nagyon szepen alakul.
boccs az offert.
Egyetertek Zakival, egy nemzeti stadion azert ugy nezzen ki ahogy kell.. de sajna nincs penzunk erre. :( -
#22 de a bayerné sem lesz rossz :)
-
#21 lol, csak ott nem focimeccsek vannak, hanem kivégzések -
#20 ilyen lesz a beijingi olimiai stadion:
nem csúnya :) -
#19 ez is jó állapotban van:) Észak-Korea -
azér ez se rossz stadion:) -
#17 öregem...ezér ezt kihagyni...
-
#16 ez az angol negyedosztályú Hull City (most jutottak fel a division 2-be) stadionja:
most nyomjak be egy magyar 4. osztályú stadiont? -
#15 kimegy egy fiatal kissrác (10 éves mondjuk) egy debrecen-fradi meccsre. max a hangulat fogja meg. de ha egy szép kis stadionja is lenne a DVSC-nek, akkor biztos, hogy kedvet kapna a játékhoz, hátha majd egyszer ő is pályára léphetne abban a szép stadionban XX ezer néző előtt -
#14 pedig szvsz igenis több ember menne ki a meccsre, ha meg lennének a körülmények... -
#13 Inkább először a fiatalok edzéslehetőségeit bővíteném, annak talán van értelme, de nem a 15-16 éveseket, hanem 5-7 évesekét.... -
#12 Nem azért megy ki az ember, egy mecsre, mert szép a stadion, hanem mert jó focit akar látni. Inkább megyek ki torinóba juventus meccsre, mint hogy az itthon gyenge focit nézzem. -
#11 ja, és simán megtelne, egy szép stadionba még többen kimennének a magyar válogatott meccseire (még én is). fradi pályával ugyanez a helyzet. ha ki lenne bővítve mondjuk 25-30 ezresre, és be lenne fedve, 1-2 éven belül rangadókra, nemzetközi meccsekre szép számmal kimennének az emberek. -
#10 úgy ahogy van lebontanám a p*csába a Puskás Ferenc Stadiont, és építenék a helyére egy ultramodern 60-70 ezres arénát. ennyit azért megérdemelne Magyarország. legalább a nemzeti stadion legyen már olyan, amilyennek lennie kéne. -
#9 Hát én nem estem hanyat a tegnapi mecstől. Azért mert egyszer nyertünk...nem kéne egyből azthinni, hogy olyan jók vagyunk. Azért a rendes és küzdős német válogatott ellen esélyünk nem lett volna...de ebbe ne menjünk bele...mert ez off.