249
Stadionok, arénák, sportlétesítmények...
-
#88 szerintem is jól néz ki, a Fifa '98-ban mindig ebben a stadionban játszottam :) -
#87 nekem eddig az #57 -es jön be. -
#86 mármint olyan képeket, ahogyan kinéze majd a stadion a felújítás után -
#85 real stadionjáról nem tudsz vmi képet betenni? olyasmit hallottam, hgoy befedik teljesen, meg talán bővítik is egy kicsit -
#84 ez jól néz ki -
#83 Sang-am WC Stadium
-
#82 Daegu World Cup Stadium
-
#81 :D -
#80 Busan Dél-Kórea:
-
#79 Oviedo pályája is ott van:
-
#78 huhh ez nagyon szép:
Real Sociadad
-
#77 hannoveri stadion nagyon ql -
#76 frankfurt:
st.pauli:
hannover:
Borussia Mönchengladbach:
-
#75 ez sem csúnya:
-
#74 Dusseldorf stadionja ami a 2006-os VB-re készül:
50 000-es
-
#73 szép helyen van a pálya...
-
#72 ja... külön aréna a nhl, nfl, nba, mlb-nek... -
#71 Los Angeles, Staples Center:
(muterom Los Angelesben él, nemrég volt a Klicsko meccsen kint, ebben az arénában volt, küldött képeslapokat, nagyon szép pálya ) -
#70 hát igen az amerikaiaknál vannak jó stadionok...
mindegyik 50 ezres felett -
#69 Ez tök jól néz ki!
-
#68 Sydney olimpiai stadionja:
-
#67 Ez sem rossz
Texas-Reliant Stadion
-
#66 ha már a törököknél vagyunk:
a Fenerbahce pályája, a Sukru Saracoglu Stadi -
#65 jaja, nemrég építették -
#64 ez se csúnya törököknél atatürk stadion (Galata.)
-
#63 ez meg a mienké ám ezt se hagyjuk ki :))))
-
#62 lol -
#61 ehhh hülyevagyok.... belgákat olvastam belgrád hejett -
#60 ez a Heiszel stadion lesz felújítva nem?? -
#59 azért ne semmi... belgrádnak ilyen szép stadionja lesz
pedig ők nem a jólétről híresek, mégis... -
#58 Maracana:
talán az egyik leghíresebb stadion a világon. 1950-ben 200 ezer ember volt kint a brazil-urugay vb döntőn -
#57 na és erre emlékszik még valaki???
elárulom '94-es VB-döntő helyszíne Rose Bowl Stadion 92 500 férőhelyes -
#56 baz -
#55 bár ez nem foci stadion, de akkor is 160 ezres
vagy ez
114 ezres Mexico city-ben:
-
#54 az:) de álmodozni jó -
#53 ez most valami vitsz? :) -
#52 Ez a stadion fog épülni a Puskás Ferenc stadion helyére:
-
#51 Az új stadion néhány látványterve
2004. 05. 19. 00:34:12 Friss hírek
Azt már korábban is tudni lehetett, hogy a nyáron minden bizonnyal elkezdődnek a munkálatok. A tervek szerint az átépített stadion 35-40.000 férőhelyes lesz. A hírek szerint a neve Stadio Giovanni Agnelli lesz.
És ime az első kép. A képen az új stadion látható félbevágva és pirossal a teteje, míg mögötte a Delle Alpi, a képből nagyon jól kivehető, hogy az új stadion kisebb lesz, ami nem csupán a nézőtér csökkentésében jelentkezik, a pályát körülvevő futópálya is eltünik. Valamint a stadion körül több kiszolgáló egységek is épülnek majd.
A második képből már jól látható, hogy mennyire közel kerülnek a lelátók a pályához. A stadion így egy igazi kis katlan lesz, ami minden bizonnyal felejthetetlen élményt nyújt majd a kilátogató szurkolóknak. Egy másik előnye a stadionnak, hogy a korábbi felvetéseket, melyek szerint egy névadó szponzora lenne a stadionnak (pl.: Nike) végül elvetették, így Giovanni Agnelli -ről fogják elnevezni a stadiont.
Az elönyők mellett most esék néhány szó a hátrányokról is: az építmény befogadóképessége radikálisan csökkenni fog, és a 35.000 fő bérletest figyelembevéve igencsak nehézkes lesz majd a jegyszerzés. Persze a végleges tervek elkészülése még odébb van, és csak bizhatunk benne, hogy a kb. 40.000 férőhelyből több lesz. Egy másik hátrány, hogy még mindig nincs pontos dátum a munkálatok elkezdéséről.
ezt a cikket a juvés topicból másoltam be -
forzajuve #50 69041 -
#49 40ezresre akarják megcsinálni, de most 70 ezres...
azért alakítják át kisebbre, hogy közelebb legyen a pálya a lelátókhoz, tehát eltűnik a futópálya és sosincs telthát a juvénál