U.S.A.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
\"If the Tiger does not stop fighting the Elephant, the Elephant will die of exhaustion\" Ho Chi Minh
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
A felhõkarcolók teljesen más szerkezetûek és minimum vasbetonból épülnek, amit egy vidéki kispolgár nem hiszem, hogy meg tudna fizetni. Ha van rá pénze, hogy mondjuk ugyanúgy megépítse a házát, mint a kis óvóhelyét, akkor nem lenne semmi baj.
De azok után, hogy mondjuk minden 2 évben elvesztik javaikat, erre nem sok esélyt látok. Egy egyszerû polgár nem teheti meg azt, amit egy irodaépületet vezetõ óriáscég.
Tudom, hogy a fáknál nem a levelekbe kapaszkodik bele a szél, pont azt akartam elmondani, hogy a fáknak sokkal jobb az aerodinamikája, mégis kitépi õket.
Most pedig, hogy mindezt leírtam, rájöttem, hogy kicsit offok vagyunk. :-)
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Amúgy meg egy kõfal meg tökéletesen a szél útjában áll, nem tud átfújni rajta a szél, ráadásul darabokból áll össze.
És az autókat simán felkap egy ilyen szél.
Higgyétek el simán összedõl, ezt õk is tudják, ezért építik fából a házukat. Azért annyira nem hülyék...
\"If the Tiger does not stop fighting the Elephant, the Elephant will die of exhaustion\" Ho Chi Minh
Amúgy igazad van hurrikánoknál is ott hõsköttek hogy maradnak azt amikor jött a szelecske menteni kellet kifele õket. A legtöbb fórumon (sajna még húsvér amerikaival nem volt tapasztalatom) nagyon elvannak szálva maguktól rettenetesen. A halálom mikor amerikai magyarok kezdik osztani az észt.
\"Én vagyok a Rend!\"
De k*rvajó géped van istenem....
Különben is valószínû, hogy így jobban jártunk. Ha jöttek volna az amcsik, akár még polgárháború is lehetett volna.
\"Én vagyok a Rend!\"
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Majd pont fel akarnak minket szabadítani, amikor a legjobban félnek az atomháborútól...
És a másik dolog, amit sokan elfelejtenek, hogy az amerikaiak már kihúzták egyszer a szarból Európát a II.vh után. A Marshall-segély nélkül nem tudom hol lenne most Németország, Franciaország vagy még sorolhatnám. Az meg egy másik dolog hogy ha Hitler megnyeri a háborút mi lenne itt most...
\"Én vagyok a Rend!\"
amit becsülök bennük az a példa nélküli nemzettudat és összetartás a bajban. Amit nem az az hogy az egész világot a maguk képére akarják formálni.
\"Én vagyok a Rend!\"
Átlagban kb ugyanannyi mint ahány európai érzi ugyanezt.
\"Én vagyok a Rend!\"
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
ezek ojan buták mint a szar.erre nem is érdemes idot fecserelni:|
köcsög