U.S.A.

Oldal 1 / 15Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

USA blog, ez is lassan beindul.

Punker
lassan újra idõszerû lesz a topic 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Z
Hát ez bizony egy fõbarom lehetett...nem konzul. 😄D

Ilyenek esetek mindenhol vannak, nálunk is. Tanulmányi osztályokon, tanszékeken, egy rakás hivatalnok ilyen idióta. Talán nem ennyire, de hasonlóképp tudnak viselkedni.

Amúgy ha korábban már kapcsolatba lép a fickó azokkal a társaságokkal, amelyekhez el akart látogatni, és a tõlük kapott meghívót vitte volna, akkor nem szívózott volna egy pillanatig sem a konzul.

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Garcia
én olyat is olvastam, hogy ilyen interjún nagyon kedvesek voltak a konzulátus alkalmazottjai, a beutazni vágyó válaszára helyeslõen bólogattak, mintha egyetértenének stb. aztán a végén megkapták a papírt, hogy nem mehet sehova....

A gravitáció nem létezik. Csak a Föld szivat. Hala Madrid! || Hajrá Magyarország!

The FlashBack
Ez már valami Amerika te drága, soha nem csalódunk benned.

Punker

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Z
Jah, és azért biztos vannak értékei is a megkérdezetteknek.

Engem is simán berakhatnának egy mûsorba, ahol pl a leghíresebb versekbõl idéznek, a legismertebb költõktõl, íróktól említenek idézeteket, és valszeg úgy leszerepelnék, hogy utána a majomházba kerülnék a Fõvárosi állatkerben, de az is lehet, hogy csak a hüllõkhöz. 😄

Azonban több részes ez a "teszt", és kiderül, hogy sokan nagyon nincsenek tisztában azzal, hogy pl.: mi Anglia fõvárosa, mi Franciaország fõvárosa, stb.

Nézzétek meg a többit is, megéri! 😄

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Z
Legalább ne az ismertebbeket említsd! 😛

Z
Jogos, sõt, az is lehet, hogy 100 megkérdezett esetén az értelmesebbjénél már egy jó válasz után megmondták az ipsének, hogy haver, kösz a részvételt (ergo nem vagy a mi emberünk a show-hoz)...de azért...na szóval hát értitek! 😄DD

Hány világháború volt? Arra a válasz az gg meg ns.

USA állampolgárai nem tudnak egy U betûvel kezdõdõ országnevet mondani.

Star Wars valós alapokon nyugszik.

Ésatöbbi, ésatöbbi...sok nagyon értelmes ember is él ott, de azért ez már Szalacsi szint. Bár senor Szalacsi atomfizikus hozzájuk képest. 😄

CSOCSO
ok😊
Hát szerintem pontosabban tudom hogy hol van Dallas meg Georgia meg a fõbb jellemzõiket mint egy-két amerikai

\"If the Tiger does not stop fighting the Elephant, the Elephant will die of exhaustion\" Ho Chi Minh

Szerintem ez alapintelligencia, hogy éedekli az embert hogy mi hol van a világban. Nekem em tanították konkrétan hogy hol van Kirizisztán de puszta érdeklõdésbõl sokat nézegettem a térképet, mert egyszerûen érdekelt hogy mi hol van ezen a rohadt sárgolyón, ha már egyszer itt élek.

\"If the Tiger does not stop fighting the Elephant, the Elephant will die of exhaustion\" Ho Chi Minh

Punker
régen jártam iskolában akkor 😊

CSOCSO
lehet fikazni az amciskat hogy nemtudjatk hol van magyarorszag de le merem fogadni hogy ti se tudjatok, hogy van mondjuk dallas vagy georgia.. csak igy fejbol...

mondjuk nem vagyok rajuk buszke, mert neha azt nem tudjak az amcsik hogy merre van ausztralia😄😄😄

Gerbill
Hát én csak négyes leszek most Földrajzból, és Ázsiát még nem is vettük, de azt el sem tudom képzelni, hogy min gondolkozhat egy olyan ember aki még ilyen alap dolgokat sem tud. Nekem az egyik osztálytársam nem tudta megmondani hol van norvégia😄(lány). Meg még az általános iskolában olyan is volt, aki már úgy 3 évvel idõsebb volt mindenkinél(õ is lány)és nem tudta megmondani Magyarország fõvárosát. Meg amikor megkérdezte a tanár hogy mondjon három Magyarországon termesztett gyümölcsfajtát, nem tudott semmit mondani aztán amikor azt súgták neki, hogy kiwi meg banán azt mondta😄(ugyan ez a gyerek 3 fémet nem tudtt mondani kémiaórán, és néhány hónapot csak úgy ellógott néha).

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

banok
általánosban meg sem említették Kirgizisztánt. Ahol meg megemlítik ott a tanulók nem figyelnek oda. Nagyon alulinformáltak a mai emberek... 😞

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Punker
moszkava térrõl volt szó 😊

sok függ attól hol kérdezi az ember, aki kicsit is figyelt általános iskolában annak legalább halvány fogalma kell hogy legyen.

banok
tehát 60% 😄

Punker
az átlag fehér ember megmondja hogy valahol ázsiában 40%, 30% nézz értelmesen és kér 1 kis aprót, 30% meg elküld a vérbe.

banok
Azért kiváncsi lennék, hogy ha itthon a Moszkva Téren leállítasz 10 embert és megkérdezed tõlük, hogy hol van Kirgizisztán akkor abból a 10-bõl hány fogja tudni...

Mondjuk azt szeretném remélni hogy ezek azért a társadalmuk hülyébbjei. Azonban az a legszomorúbb hogy ezt szándékosan mûveli velük a politika: erre megy ki az egész. Amikor megkérdezték õket hogy támogatnának-e egy háborút Kirgizisztán ellen ha Bush bácsi azt mondja hogy azok csúnya emberek akik az amerikai függetlenséget veszélyeztetik, akkor mindenki azt mondta hogy igen holott fingjuk nincs arról hogy hol van Kirgizisztán, de annyira nincs hogy még földrészt se vágják. Amúgy meg szerencsétlen kirgizek örülnek hogy van mit enniük. De én a valóságtól ennyire elrugaszkodott embereket még nem láttam. Ezek komolyan attól félnek hogy az USA függetlenségét bárki vagy bármi veszélyeztetheti.

a szegregáció megszünése elött még híresen jó volt az oktatásuk.

Ekkora tajparszt egy nemzetet. Ezeket le kéne lõni mindet

Ez késsz...megkérdezik a csajt hogy mondjon egy U val kezdõdõ országot és nem tud... a végén segít a riporte: "and what about this one?" -még ekkor sem esik le a csajnak, hogy United States of America

Z
Helló!

Hát ezt most kaptam...szerintem nézzétek meg:

Brutális sötétség<#banplz><#idiota><#zavart2><#rinya>

Jews gain in U.S. Congress

http://jta.org/page_view_breaking_story.asp?intid=5472

Õk voltak még a nagy nyertesek(1.73%-ot tesznek ki a lakosságból).

Punker
idõ eltolódást nem vettem figyelembe 😊

A választás eredményei
Képviselõház:
Republikánus: 187 (-26)
Demokrata 226 (+27)
Független:0 (-1)
Huszonkét hely még eldöntetlen

Szenátus:
Republikánus 49 (-4)
Demokrata 47 (+2)
Független 2 (+2)
Két hely még eldöntetlen

Punker
nem ma van választás?

Bandew
Miért nem szeretsz itt élni? Itt legalább nincs háború.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

csakn em szereznek neked egy helyi feleséget?😊

N1ggA
Tudom, már utánanéztem, de van egy két kapcsolatom ott, aki tudna segíteni.

Spread De Love!

az a helyzet, hogy a lehetetlen határát súrolja.

N1ggA
Hi! Legfõképp olyanokat kérdeznék akik Amerikában élnek vagy éltek, hogy megéri e oda emigrálni egyetem után. Sokat gondolkodtam rajta, az igazat megvallva nem nagyon szeretek itt élni.(Ráadásul, ha Pákó állampolgárságot kap, ciki is.) Mit gondoltok errõl?

Spread De Love!

Punker
"Öt év telt el 2001. szeptember 11. óta. A terrortámadások elõtt az Egyesült Államok végletekig megosztott ország volt, élén egy közepes képességûnek is alig nevezhetõ elnökkel. 2006. szeptember 11-én az Egyesült Államok egy végletekig megosztott ország, élén egy közepes képességûnek is alig nevezhetõ elnökkel. Öt elpocsékolt év."

jó jellemzés.....

JAS 39
Egy Gripen az Usába????? Há azok be se engednék! <#email><#email>

Azon is hogy kiakadtak hogy nem az F-16-osaikat hanem a Gripeneket választotta az ország.

/Gripen az égből/

JAS 39
<#taps><#taps><#taps><#taps><#taps><#taps>

/Gripen az égből/

Bandew
Jogosan! Ha te a magyar eszeddel kimennél a butaság országába, te is könnyen önelégült lennél. :-)

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

JAS 39
Miért önelégült minden amerikába szakadt magyar?<#fejvakaras><#fejvakaras>

/Gripen az égből/

Gerbill
Mint mondtam van már egy szélvihar nevû topik ezzel kapcsolatban oda írjatok, és ez nem kamion hanem teherautó.

Dred bíró
Az egy kamion...... ott az eleje benn.

\"Én vagyok a Rend!\"

Gerbill
Szerintem megy az egy nagy pótkocsi, és már van neki külön topik.

Garcia
Katrina hurrikán és szerintem az egy nagy teherautó

A gravitáció nem létezik. Csak a Föld szivat. Hala Madrid! || Hajrá Magyarország!

Dred bíró
Apukám én nem filmekbõl itélek.

EGY eredeti kamera felvétel fénykép stb magáért beszél . PL a híradókban is van ilyen kép.

\"Én vagyok a Rend!\"

Gerbill
Hát az biztos hogy nem elrepíti max felborítja, kicsit sokat gondolsz az erejérõl. A faházakat sem mindenesetben tudja kidönteni egy közepes szél erre azt mondod hogy elrepít egy kamiont😄

Gerbill
Várjál, te most rossz csatornát nézel, kapcsolj át a Twister újra lecsap címû filmrõl gyorsan mielõtt véglegesen megkárosítja gondolataidat.

Dred bíró
Az autók elrepülnek ezt hiába bizonygatod is hogy nem!!!!!

Nem egy fényképen és videón látni ilyet. A nagí forgó szelek állítólag még a nagy dög kamionokat is simán felfordítják nem ogy az icicpici személyautót.

\"Én vagyok a Rend!\"

Gerbill
Ja egyébként az autóról csak annyit hogy a Discovery egyik mûsorában egy fickó csinált egy ablak nélküli vízmentesen záró autót, és bement vele a forgószél közepébe, és láss csodát nem repült el.

Gerbill
Nem de nem a forgószél miatt

Dred bíró
<#nevetes1><#nevetes1>

\"Én vagyok a Rend!\"

Oldal 1 / 15Következő →