50
-
#50 MS :(
SODI :( -
#46 De akkor PDA-ra ő találta ki, nem? -
FTeR #44 Magát a pin@ny@lást nem védetheted le, csak ha kitalálsz valami jó módszert, pl két nyelvet növesztesz és onnantól kezdve csak neked lehet két nyelved erre a célra... ;) -
#42 Értsd már meg, hogy a dupla kattintás csak egy HASONLAT. Ez olyan, mint az. De nem konkrétan az! Neked is csak ezt mondom mondani:
OLVASD EL A CIKKET FENT MÉG EGYSZER...
nem igaz már... -
Hamlet #41 Én meg levédem a szabadalmat, mint fogalmat aztán mindenki b*szhatja :) -
#39 előbb utóbb az ilyen hülyeségeibe fog belefulladni USA .. aztán akkor lesz szar rendesen .. -
Praetor #38 Szal az ilyen hülyeségek miatt nagy a para itt európában. Nem hinném, hogy a politikusok éreznék ennek az abszurditását. :( -
tajfun #36 Levedetem a recskazast, nagy szarban lesz itt mindenki. :D -
#33 olvasd el a cikket.
tudod, az oldal tetején :))) -
#32 Lehet h már késő van, de itt most nem a sima duplaklikkről van szó?
/Érdekelne h az is levédethet vmit, aki nem talált fel semmit, csak van 1 5lete, kifizeti a pénzt és van 1 szabadalma?
Ezt tudja vki? V nézzek utána? Most nincs kedvem.. -
#31 Miért nem képes megérteni senki a lényeget?
Itt arról van szó, hogy adott az LCD-n egy gomb. Eddig simán ráböktél. Mostantól nyomva tartod, előjönnek a helyi menük, körkörösen mozgatva bököd meg, egy másik dolgot csinál, mint egyébként.
Ez újdonság. Remek ötlet, aki kritizálja, az csak irigy, nem nem neki jutott előbb eszébe. -
#30 "ezzel egyébként az MS jól odatett a symbian és a palmone orra alá, ugyanis liszenszdijat szedhet az alkalmazásért"
Nem igaz, nekem symbian telcsim van.
A legújabb oprendszerükkel.
Csak egy féle képpen lehet bökni a gombokra.
Palmtop esetében is így van asszem. -
#29 Mi a gond?
Aki gyorsabb, levédi a dolgokat.
A PDA-kon eddig csak sima "megbököm" kattintás volt. Az MS kitalált egy új dolgot, és levédte a rohadt jó ötletét.
Miért baj ez? -
#25 höh a triplaklikk nincs még szabadalmaztatva ? meg a háromnegyed kattintás ? meg esetleg az ikonokat kéne a windózból .. hahaahaha :D -
deyo #24 Mikor azt hiszi az ember, hogy ezt már nem lehet fokozni, akkor hirtelen azon kapja magát, hogy még el se kezdték a hülyeségüket:-PPP -
#23 Szerintem minden háztulajdonosnak adózni kellene M$-nak az ablakok miatt. -
GabiWong #21 Nem mi nem tartunk efele, efele csak a multinacionális cégek tartanak, erre pénzük csak nekik van, megkenni pár embert, stb ...
Iet átlag embernek be nem jegyeznének. :) -
tajfun #15 Jo, de Mike szabadalma nelkul nem. :) -
tajfun #14 Nembaj, majd mikroszoftot jaccok, es a'tszabadalmaztatom sajat magamnak. :) -
GabiWong #12 Van alternatíva ! lehet élni számítógép nélkül is :). -
#8 Én meg a rövid klikket a wcnél. Ha csak pisikélek, akkor csak kicsit húzom meg a madzagot, hogy ne fogyjon annyira a viz.
Utána meg levédetem a hosszuklikket, sőt egyáltalán az angol wc-t, meg a pottyantósat.... -
tajfun #7 LOL. En a kereket szeretnem levedeni, es visszamenoleg mindenkit beperelni az elmult 4000 evben elmaradt szabadalmi jogdijaimert. -
Cat #5 ezzel egyébként az MS jól odatett a symbian és a palmone orra alá, ugyanis liszenszdijat szedhet az alkalmazásért -
Yfel #4 Viszem a kereket :o) -
Cat #3 "nagyon sokszor nincs elég idő egy-egy szabadalom körültekintő megvizsgálására"
a linkre kattintva az látszik, hogy már 2002 július 12 óta várakoznak az elfogadásra, tehát épp most jár le a két év. Ha már két év se elég a tiltakozásra, akkor tiz se lenne elég... egyszóval sztm a rendszer maga rossz, nem pedig a várakozási idő volt kevés. -
#2 levedetem a legzest -
#1 behalok