438
  • PLackó
    Ok.Csak elég fura vélemény egy kitünő filmről.:(
  • Bandew
    Csak a véleményét írta le.
  • PLackó
    akkor nem muszáj itt lenni........
  • Bandew
    NEm csak az, hogy adoptálták, de semmi több.
  • Waterhorse
    Nem derül ki, hogy ki a kiscsaj?????
    Én csak 1x láttam, de ha jól emléxem teljesen konkrét és egyértelmű volt, most nem akarom leírni pontosabban, mert lehet hülyeséget mondok, majd megnézem újra vmikor aztán megerősítem a hozzászólásom...
  • Bandew
    Mondom én amikor már 3x is megnéztem, már szinte mindent megértettem, csak azt nem (persze azt nem is mondták), hogy ki ez a lány és honnan jött.
  • ThePartyFace
    Amugy ertem a viccet
  • ThePartyFace
    Meg mindig jobb egy videos padlas, mint egy vizzel teli kut...persze lehet, hogy en latom rosszul;P
  • Gladiator
    idióta:-D és szerinted volt ott számítógép is, amivel a studio max-ban le tudta volna modellezni a dőlő létrát, meg ilyeneket?
  • Gladiator
    na, jó most már tudom hogy jött létre a kazi...
  • Gladiator
    na, már csak a 2. rséz hiányzott. az első egy fos volt. tele megválaszolatlan kérdésekkel. tököm kivolt már vele a végére.
  • Bandew
    Hát van. :-D
    A kazi abban a kis házban jutt létre ahol a kút van. A csaj az elején meséli a barátnőjének, hogy mi történt. A fiúk felvettek valami focimeccset, de amikor visszanézték nem az volt rajta hanem tudjuk mi. A kislánynak voltak különleges képességei, erre utaltak azok a termográf rajzok, amiket senki se tudta hogyan csinált. Így hozta létre a kazit is, "rávitte" a gonoszságát.
  • ThePartyFace
    En csak 4-szer lattam, de nem vagom, hogy _pontosan_ hogy jott letre a kazetta.
    En ugy vettem le a filmbol, hogy a lovarda padlasan levo tv-video combo-n ugykodhette ossze.

Vagy neked mas a hipotezised?:)
  • bias
    nem tudjátok, hogy be lehet-e szerezni DVD-n az eredeti japán trilógiát DVD angol szinkronnal vagy felirattal?

üdv,
    bias.
  • Bandew
    Azért ennek nem örülök, mert én szeretem Gore Verbinski filmjeit, és szvsz igen jó kis atmoszférát sikerült teremtenie az első filmben.
  • LezLee
    Igen, ezt a részt már Hideo Nakata az eredeti japán Ringu filmek rendezője fogja rendezni. Hmmm, kíváncsi leszek rá...
  • Bandew
    Állítólag ezt már nem Gore Verbinski rendezi.
  • LittleL
    Énis majd beszartam, amikor először láttam, pedig
    úgyis tudja az ember, hogy ez az egész csak játék. DDD
  • Bandew
    LOL
    Ezt nem lehet tanítani.
    Én egyszerűen más színészt választottam volna.
  • fifi
    Akkor próbálj meg TE megtanítani egy 9-10 éves suttyó gyereket a kiváló színészi játékra...Utána elégedett lehetsz.
  • LezLee
    :)))
    Épp én is erről a jelenetről beszéltem a 47-es hozzászólásban :))
  • PLackó
    A legrémistőbb jelenet amikor a csaj annya ezt mondja :Te nem láttad az arcát.Erre eggy nagy sípoló hang közepette mutatja a csajt.Nagyon durva volt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • PLackó
    Én kb. 5-ször néztem meg de mindíg be voltam szarva:)))
    Nekem nagyon tetszett.
  • Bandew
    Ja. Még a hét hónap is. :-D
  • Tufa16
    letelt azóta a hét nap? :)
  • Bandew
    Nekem ráadásul volt egy elég szar élményem. SZal épp megjöttem a moziból, és még eléggé a hatása alatt voltam. Bekapcsoltam a TV-t, hogy nézzek valami mást, ami kicsit felejteti. Aztán elmentem fürdeni, és mire visszatértem a szobába, eltűnt a csatorna és csak a kásás "hangyafoci" ment. :-DDD
    Kicsit "meglepődtem", el kezdtem parázni, de aztán rájöttem mi történt. Egyszerűen csak kijött hátul a kábel. :-D
  • Waterhorse
    Az biztos, hogy jobban be lehet tojni rajta mint egy Freddy-n vagy egy Jason-on.
    Moziban sem lehetett piskóta, de én itthon néztem meg halál egyedül az éjszaka közepén. Mindenhol leoltottam a villanyt aztán be az ágyba és nézzünk horrort. Az ilyen filmeknél ez a legjobb környezet, ha először nézem. Aztán persze nem nagyon akartam kiszállni az ágyból hogy elmenjek a gépig és kikapcsoljam:)))
  • Bandew
    ÁÁÁÁÁÁ, én majd széttéptem a mozivásznat, annyira felbaszott agyilag a gyerek játéka. Ez a "mindenttudórejtélyeskiskölökakisohanembeszélsemmit" szerep az agyamra ment. Sztem még csak nem is volt jó színész. Pl amikor megmondta az anyjának, hogy a lány sosem alszik, az elég teátrális volt szvsz.
  • Bandew
    Azt híjják lélektani horrornak :-D
    Nekem például a trancsírozós "horrorok" nem számítanak horrornak, mert mindig végigröhögöm az egészet. :-D
  • Bucser
    Nem tudom én valahogy nem tudom horrornak mondani ezt a filmet:)) Tehát nemaz klasszikus trancsír horror ahol végigkaszabolják a fél iskolát, hanem egy nagyon jól kivitlezett pszichothriller.... Mint anno a Hitchcock féle Psycho volt.... A legelső rész...
  • LezLee
    Emléxem, amikor először néztem a Kört természetesen moziban, néhány jelenetnél majd beszartam :))
    Pedig már az életem során láttam jópár horrorfilmet, és már kezdtem azt hinni, hogy már semmin se lepődök meg. Na hát ez a film rámcáfolt rendesen.
    A kedvenc jelenetem az az, amikor az elején a halott csajszi anyja meséli, hogy milyen állapotban talált rá a lányára, és akkor egy pillanatra bevillan a kép a hulláról a gardróbban. Az egyszerűen zseniális, majd beszartam akkor a moziban :))
  • Sephi
    Mihez kepest volt gyenge? Fogadok otthon nezted es nem multiplexben :))) (engem meg most is kiraz a hideg bazz:)))
  • LezLee
    Pedig rohadt jó színész a kiskölök fiatal kora ellenére. Amúgy az tényleg nem derül ki a filmből, hogy honnan jött a kislány, de szerintem nem más, mint az Ördög! :)))
  • Bandew
    Engem az az egy szereplő idegesített, de KURVÁRA!
  • Bandew
    Persze 3x megnézem, és szted erre nem jövök rá? :-D
  • Bandew
    LOL
    Nem arról beszélek, hanem hogy a nevelőszülei honnan hozták.
    LOL
    :-DDD
  • Bucser
    Annak a Kiskölöknek iszonyatosn durva nézése volt... Mint egy autista...komolyan....
  • Bucser
    A legjobban az tetszett amikor a anyuci totál megnyugodva mondja a gyereknek, hogy vége van és kiszabadították a lányt. erre a kölök: Kiszabadítottátok???? Dehát ő sohasem alszik....
  • Waterhorse
    Hát akkor az egész filmet nem értetted. Voltaképpen azért is Ring a címe, mert a kör az amit a kislány lát a kutból amikor felnéz.
  • Tufa16
    ja és azért mert az anyucit idegesítette valamiért a kisleányzó