438
-
#77 Ok.Csak elég fura vélemény egy kitünő filmről.:( -
#76 Csak a véleményét írta le. -
#75 akkor nem muszáj itt lenni........ -
#74 NEm csak az, hogy adoptálták, de semmi több. -
#73 Nem derül ki, hogy ki a kiscsaj?????
Én csak 1x láttam, de ha jól emléxem teljesen konkrét és egyértelmű volt, most nem akarom leírni pontosabban, mert lehet hülyeséget mondok, majd megnézem újra vmikor aztán megerősítem a hozzászólásom... -
#72 Mondom én amikor már 3x is megnéztem, már szinte mindent megértettem, csak azt nem (persze azt nem is mondták), hogy ki ez a lány és honnan jött. -
#71 Amugy ertem a viccet -
#70 Meg mindig jobb egy videos padlas, mint egy vizzel teli kut...persze lehet, hogy en latom rosszul;P -
#69 idióta:-D és szerinted volt ott számítógép is, amivel a studio max-ban le tudta volna modellezni a dőlő létrát, meg ilyeneket? -
#68 na, jó most már tudom hogy jött létre a kazi... -
#67 na, már csak a 2. rséz hiányzott. az első egy fos volt. tele megválaszolatlan kérdésekkel. tököm kivolt már vele a végére. -
#66 Hát van. :-D
A kazi abban a kis házban jutt létre ahol a kút van. A csaj az elején meséli a barátnőjének, hogy mi történt. A fiúk felvettek valami focimeccset, de amikor visszanézték nem az volt rajta hanem tudjuk mi. A kislánynak voltak különleges képességei, erre utaltak azok a termográf rajzok, amiket senki se tudta hogyan csinált. Így hozta létre a kazit is, "rávitte" a gonoszságát. -
#65 En csak 4-szer lattam, de nem vagom, hogy _pontosan_ hogy jott letre a kazetta.
En ugy vettem le a filmbol, hogy a lovarda padlasan levo tv-video combo-n ugykodhette ossze.
Vagy neked mas a hipotezised?:) -
bias #64 nem tudjátok, hogy be lehet-e szerezni DVD-n az eredeti japán trilógiát DVD angol szinkronnal vagy felirattal?
üdv,
bias.
-
#63 Azért ennek nem örülök, mert én szeretem Gore Verbinski filmjeit, és szvsz igen jó kis atmoszférát sikerült teremtenie az első filmben. -
#62 Igen, ezt a részt már Hideo Nakata az eredeti japán Ringu filmek rendezője fogja rendezni. Hmmm, kíváncsi leszek rá... -
#61 Állítólag ezt már nem Gore Verbinski rendezi. -
#60 Énis majd beszartam, amikor először láttam, pedig
úgyis tudja az ember, hogy ez az egész csak játék. DDD -
#59 LOL
Ezt nem lehet tanítani.
Én egyszerűen más színészt választottam volna. -
#58 Akkor próbálj meg TE megtanítani egy 9-10 éves suttyó gyereket a kiváló színészi játékra...Utána elégedett lehetsz. -
#57 :)))
Épp én is erről a jelenetről beszéltem a 47-es hozzászólásban :)) -
#56 A legrémistőbb jelenet amikor a csaj annya ezt mondja :Te nem láttad az arcát.Erre eggy nagy sípoló hang közepette mutatja a csajt.Nagyon durva volt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#55 Én kb. 5-ször néztem meg de mindíg be voltam szarva:)))
Nekem nagyon tetszett. -
#54 Ja. Még a hét hónap is. :-D -
#53 letelt azóta a hét nap? :) -
#52 Nekem ráadásul volt egy elég szar élményem. SZal épp megjöttem a moziból, és még eléggé a hatása alatt voltam. Bekapcsoltam a TV-t, hogy nézzek valami mást, ami kicsit felejteti. Aztán elmentem fürdeni, és mire visszatértem a szobába, eltűnt a csatorna és csak a kásás "hangyafoci" ment. :-DDD
Kicsit "meglepődtem", el kezdtem parázni, de aztán rájöttem mi történt. Egyszerűen csak kijött hátul a kábel. :-D -
#51 Az biztos, hogy jobban be lehet tojni rajta mint egy Freddy-n vagy egy Jason-on.
Moziban sem lehetett piskóta, de én itthon néztem meg halál egyedül az éjszaka közepén. Mindenhol leoltottam a villanyt aztán be az ágyba és nézzünk horrort. Az ilyen filmeknél ez a legjobb környezet, ha először nézem. Aztán persze nem nagyon akartam kiszállni az ágyból hogy elmenjek a gépig és kikapcsoljam:))) -
#50 ÁÁÁÁÁÁ, én majd széttéptem a mozivásznat, annyira felbaszott agyilag a gyerek játéka. Ez a "mindenttudórejtélyeskiskölökakisohanembeszélsemmit" szerep az agyamra ment. Sztem még csak nem is volt jó színész. Pl amikor megmondta az anyjának, hogy a lány sosem alszik, az elég teátrális volt szvsz. -
#49 Azt híjják lélektani horrornak :-D
Nekem például a trancsírozós "horrorok" nem számítanak horrornak, mert mindig végigröhögöm az egészet. :-D -
#48 Nem tudom én valahogy nem tudom horrornak mondani ezt a filmet:)) Tehát nemaz klasszikus trancsír horror ahol végigkaszabolják a fél iskolát, hanem egy nagyon jól kivitlezett pszichothriller.... Mint anno a Hitchcock féle Psycho volt.... A legelső rész... -
#47 Emléxem, amikor először néztem a Kört természetesen moziban, néhány jelenetnél majd beszartam :))
Pedig már az életem során láttam jópár horrorfilmet, és már kezdtem azt hinni, hogy már semmin se lepődök meg. Na hát ez a film rámcáfolt rendesen.
A kedvenc jelenetem az az, amikor az elején a halott csajszi anyja meséli, hogy milyen állapotban talált rá a lányára, és akkor egy pillanatra bevillan a kép a hulláról a gardróbban. Az egyszerűen zseniális, majd beszartam akkor a moziban :)) -
#46 Mihez kepest volt gyenge? Fogadok otthon nezted es nem multiplexben :))) (engem meg most is kiraz a hideg bazz:))) -
#45 Pedig rohadt jó színész a kiskölök fiatal kora ellenére. Amúgy az tényleg nem derül ki a filmből, hogy honnan jött a kislány, de szerintem nem más, mint az Ördög! :))) -
#44 Engem az az egy szereplő idegesített, de KURVÁRA! -
#43 Persze 3x megnézem, és szted erre nem jövök rá? :-D -
#42 LOL
Nem arról beszélek, hanem hogy a nevelőszülei honnan hozták.
LOL
:-DDD -
#41 Annak a Kiskölöknek iszonyatosn durva nézése volt... Mint egy autista...komolyan.... -
#40 A legjobban az tetszett amikor a anyuci totál megnyugodva mondja a gyereknek, hogy vége van és kiszabadították a lányt. erre a kölök: Kiszabadítottátok???? Dehát ő sohasem alszik.... -
#39 Hát akkor az egész filmet nem értetted. Voltaképpen azért is Ring a címe, mert a kör az amit a kislány lát a kutból amikor felnéz. -
#38 ja és azért mert az anyucit idegesítette valamiért a kisleányzó