3025

DVD filmekről, Blu-Ray kiadványokról általában

>
- Akciós DVD-k, Blu-Ray lemezek itthon és külföldön - Események - Érdekes linkek - Legújabb szerzemények (mit hol mennyiért vettél) -

Csak EREDETI kiadványok! warezzel itt nem foglalkozunk!
  • shaba23meló
    erre gondoltam :)
  • winnie
    nemtom, de külföldről rendelve, több angol helyről is csak 1500-2000 ft darabja a nempremioer dvd-knek, és általában a postaköltség ehanyagolható, így jobban megéri, mint itthon megvenni a régió2-es dvd-t...
  • Vernoon
    Egy kerdes
    Nem feltetlen ebbe a topicba tartozik, de cdnow.com-on (amazon) ugye a felearon (vagy meg kevesebbert) vannak DVD-k, CD-k, mint itthon. Csak van europai kozpontja, vagy lehet, hogy lesz magyarorszagon is, mert ugye vam mar nincs, csak szalitasi koltseg (az kb mennyi?). Vagy ugy kell szamolni, hogy USA-ban annyi, ha onnan bejon az EU-ba, akkor mar van ra vam, es a szallitasi koltseget is amaerikabol torteno szallitaskent fizetem?
    (Mondjuk siman beleesik a 4000Ft alattiarba, csak a szallitasi koltseg nem mindegy)
  • shaba23 #12
    holnap megnézem és beírom
    , mert nem jut eszembe
  • artschi
    A Blöff-re nem is kell, az eredetiben fasza.
  • artschi
    netpiac.hu?
  • cyrus #9
    MEgvolt ?

http://www.geocities.com/kiskakas1/
  • shaba23 #8
    a picsába... a melóhelyen lapozgattam a vox magazint és abban láttam leárazva (3000 alatt) a ravaszt, a blöfföt, a MIB2-t meg még jópár filmet...és nem jut eszembe az oldalnak a címe :(
    nem a dvdabc volt
  • zaki
    de igen, dvdabc, csak elírtam

mi a címe? dvdabc.hu
  • QuippeR
    dvdadc? nem dvdabc? konkrét cím?
  • QuippeR
    miért a ravasz, agy és két füstölgő puskacsőnek szvsz nagyon jó volt a szinkronja.
  • zaki
    én sztem meg fordítva, de ez a topic nem erről szól.
  • Mike
    az miért gáz?
    ilyen filmet zinkronnal nézni az maga a szentségtörés :))
  • zaki
    hmmm, dvdadc-nél nemsokára megjelenik a blöff, és a ravasz az agy és két füstölgő puskacső 3000-ért. csak az a gáz, hogy nincs rajtuk szinkron
  • Mike
    na ide mindent össze lehet gyűjteni, amit valaki akciósan látott játék, film mindegy