3025
DVD filmekről, Blu-Ray kiadványokról általában
>- Akciós DVD-k, Blu-Ray lemezek itthon és külföldön - Események - Érdekes linkek - Legújabb szerzemények (mit hol mennyiért vettél) -
Csak EREDETI kiadványok! warezzel itt nem foglalkozunk!
-
#55 a hulk jó NAGY film !(nem valami jó de 2 és fél óra!) -
Roll #54 A kísérlet arról szól, hogy fognak egy csomó embert és bezárják őket a börtönbe, az emerek egy része fogoly, a többi az őr szerepét kapja. És elszabadul benn a pokol, az őrők élvezik a hatalmat. -
#53 Jah, egy rakat extra van a 2. lemezen, tegnap azt néztem végig. -
#52 ok -
#51 Eger -
#50 "itteni tesco"
hol lax? én pont a pólusnál... -
#49 Hmmm-hmmm... -
#48 a film németországban játszódik aszem, az eredeti kísérletet az amcsik csinálták a 60-as 70-es években -
Akkor megnézem van-e még úgyis megyek oda holnap reggel...
1000-é' ha nem jön be,max elajándékozom:P -
#46 beteg film, 1 pszihológiai kutatás alapján csinálták, jó film nekem bejött -
#45 Jó film a Kisérlet??
Láttam én is a tescoban... -
#44 A Kisérlet nekem valami újsághoz volt, Szellem Kutya ha van az itteni tesco-ban is akkor megveszem, jó kis elvont film nekem való :) -
#43 mondjuk 1 ropiért megéri, biztos jó kis extrák vannak a 2. lemezen :) -
#42 Nekem teccett :))
Pedig inkább gyerekeknek,fiataloknak való..
Nemtom' nekem jó volt:) -
#41 hát a hulk minden, csak nem jó kis film :P -
#40 k=K -
#39 Hmmm...ez a NETPIAC jó kis hely...
Meg is rendeltem 4 999-ft-os filmet..:))
1.Traffic
2.Hulk :P
3.A lé meg a Lola
4.kapj el ha tudsz
Ezek jó kis filmek...:) -
#38 Kísérlet állítólag jó kis film -
#37 Ezek a filmek nem érnek semmit sem. :( -
Guy #36 Én még 2 filmmel kiegészíteném Tesco kínálatot,
2 Budapest Film kiadvány:Fújhatjuk! és a Lottózsonglőrök szintén 999Ft -
Roll #35 Teso-ba 999ft:
Bízd a hackerre
Fújd szárazra édes
Szellem kutya
A Kísérlet
Kellemes húsvéti ünnepeket
-
Sherad #34 ez a ketto jott meg most nekem is
orvendek vala :) -
#33 nekem is jött mail hogy postázták a filmeket :) -
#32 Franc..., nem azt adta, amit szerettem volna, www.netpiac.hu, és a jobb oldal alsó részén van egy olyan, hogy filmek 999 Ft-ért, ott még van (elméletileg). -
#31 Elméletileg itt még van belőlük! -
#30 A netpiacon, múlt hét szombaton. De az xpress-en is van még, asszem. Az xpress-től jön talán holnap (ill. ma) a Blöff 2900 pénzért. -
OPM #29 mikor rendelted pontosan? és hol? dvdabc? -
#28 Megjött a Kapj el, ha tuds, meg a Hulk is, megvan az esti programom! :)) -
#27 Bazeeeggg... :IIIIII
Nem láttam = AKÁR 1990-is lehet..ha többet rendelsz.. :IIIII -
#26 Az xpress-en a MAD MAX 1,2,3 csak 1990/db!!!!!!!!!
Az 1-2-őt meg kéne rendelni... -
#25 Eger-ből fölmenni Pestre a filmért kicsit drágább mint a postaköltség, 3 filmet hoznak egyszerre majd... -
#24 nem lehet ezért személyesen elmenni? 800 ft a kiszállítási díj+ a borravaló, annyiba kerülne a házhozszállítás, mint maga a film -
#23 hát a hulk még így sem hoz lázba engem, még ha fizetnének érte akkor sem kellene (na jó akkor talán igen ) -
#22 Kapj el, ha tudsz-ot én is megrendeltem tegnap :) -
#21 Megvan a traffic is, meg meglesz a Kapj el, ha tudsz, és a Hulk 2 lemezes változata is 999 Ft (!!!), az is meglesz :).
Meg berendeltem a Blöff-öt, 2.900-ért, annyit talán megér. -
#20 pfff, dvdabc-nél a traffic, és a kapj el, ha tudsz filmek 990 ft-ért (!!!!!) megvásárolhatóak. traffic nekem már megvan vmelyik újság dvdmelléklete volt még (asszem házimozi), de a kapj el ha tudsz nem vágom, hogyhogy ilyen olcsó... 1ik kedvenc filmem, igaz megvan másoltba, de ezt hülye leszek kihagyni :) ja, és 2 lemezes változat -
#19 1 rakás film 4000 rugó alatt -
#18 2790 + posta költség volt a Torrente xpress.hu-ról rendeltem -
#17 Eddigi szabalyozasban 22 EUR-ig nem volt vam, tehat afa sem.
A mostanit nem tudom. De az Union kivulrol rendelt cuccok valameddig tuti vam (es akkor Afa) mentesek -
#16 Ha az USA-ból jön, akkor van rá vám. Szerintem nézz körül az Amazon EU-s oldalain (amazon.co.uk, amazon.de), szépen le vannak írva a várható szállítási költségek is. Bár akármennyire is EU tagok vagyunk már, az Amazon-nál ez a régió még mindig az "other"-be esik... :/
Egyébként én a fotexnet-ről rendeltem eddig, a Warner filmek többsége szinte verhetetlen árakon van meg náluk (viszont a többi az baromi drága).