Eredeti filmek fóruma
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

)
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Meg berendeltem a Blöff-öt, 2.900-ért, annyit talán megér.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A mostanit nem tudom. De az Union kivulrol rendelt cuccok valameddig tuti vam (es akkor Afa) mentesek
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Egyébként én a fotexnet-rõl rendeltem eddig, a Warner filmek többsége szinte verhetetlen árakon van meg náluk (viszont a többi az baromi drága).
Nem feltetlen ebbe a topicba tartozik, de cdnow.com-on (amazon) ugye a felearon (vagy meg kevesebbert) vannak DVD-k, CD-k, mint itthon. Csak van europai kozpontja, vagy lehet, hogy lesz magyarorszagon is, mert ugye vam mar nincs, csak szalitasi koltseg (az kb mennyi?). Vagy ugy kell szamolni, hogy USA-ban annyi, ha onnan bejon az EU-ba, akkor mar van ra vam, es a szallitasi koltseget is amaerikabol torteno szallitaskent fizetem?
(Mondjuk siman beleesik a 4000Ft alattiarba, csak a szallitasi koltseg nem mindegy)
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
http://www.geocities.com/kiskakas1/
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
nem a dvdabc volt
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
ilyen filmet zinkronnal nézni az maga a szentségtörés 😊)
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray