3025
DVD filmekről, Blu-Ray kiadványokról általában
>- Akciós DVD-k, Blu-Ray lemezek itthon és külföldön - Események - Érdekes linkek - Legújabb szerzemények (mit hol mennyiért vettél) -
Csak EREDETI kiadványok! warezzel itt nem foglalkozunk!
-
#895 1 irott lemez semmit nem ér a gyárihoz képest, rosszabb minőség kevesebb extra stb, ha valami jó film van akkor azt megveszem 1x nézhető filmeket meg úgyse írnék ki :) -
#894 mert pancser vagy :) -
#893 Egyébként szépen Lfelejtettem a topikot,mióta megvettem a DVD irómat :P
Vajon miért? :P -
#892 Nem szarakodtam tovább,megrendeltem egy "irótól" :)
800 pénz,minőségi boritóval,tokkal(+vonóval) :)
Tékából is 600 lett volna + a lemez ugye...ugyanott tartok (és akkor még se tok,se boritó^^) -
#891 nem vetted meg a tesco-ban mikor mondtam? én sajna azóta se találtam tékában :( -
#890 Ma végre hozzák a régóta áhitott VÁNDORMADARAK term.filmet :)
800-Ft. -
#889 pólus felé úgyis megyek,ha összeugrunk a haverokkal zsugázni :-) -
#888 hát, itt a pólusban mondom, különvéleményből volt már csak pár db, meg még a schindler listájából sem volt sok (olyan 20 lehetett), de a többiből volt dögivel. szal péntekre biztos maradnak még jó filmek :) -
#887 tudom, de addig simán elfogynak a jó filmek, én már máskor megszívtam így, ugyhogy Balu-t kértem meg menjen el nekem filmet venni :) -
#886 pénteken megyünk pestre,esküvői ruhapróbálásra megy az asszony az anyjával :-) -
#885 nekünk itt nincs MM :( -
#884 ördög ügyvédjét még nem láttam, de biztos jó film :)
ja, és volt még sakál dvd is 1490-é, de az is már megvan :) -
#883 akkor?! irány a media markt :) -
#882 ördög ügyvédje egyik kedvenc filmem :-o forrest gump szintén :-o -
#881 köszi mindenkinek a segítséget. most voltam a media marktban (pólus), vettem 3 filmet: különvélemény (2 lemezes, szinkronos kiadás), schindler listája (ez is 2 lemezes!!!), és az ördög üdvédjét (ez egy mezei kiadás, vmi dvd mánia matrica van rajta). mind1ik 1490 volt volt még ellenség a kapuknál, egy fiúról, forrest gump (ez megvan 2 lemezes verzsön!!!), uccsó cserkész (ez is megvan), dante pokla, stb... különvélemény már alig volt 3-4 db, de a többiből van még dögivel -
#880 filmje válogatja azé,engem csak ritkán -
#879 engem érdekelnek a kimaradt jelenetek meg hasonlók -
#878 elég az :-D én nem a werkfilmekért veszek dvd-t,hanem a filmért :-) -
#877 Csak a film van rajta ^^
...de ez nem igaz minden esetbe persze.^^ -
#876 azt értem,de mit butítanak le benne? -
#875 igen, mondjuk ez igaz az összes melléklet filmre. -
#874 lebutított? -
winnie #873 a nagy médiaboltokban simán lehet kapni mindet - bár a chicago egy roppant módon lebutított kiadás, szóval szerintem nem érdemes. -
#872 Az Álmatlanságot ennek a magazinnak korábbi mellékletén találod meg, meg is rendelheted tőlük.
De itt nézz szét, itt össze vannak gyűjtve a DVD mellékletes lapok:
-
#871 netpiac.hu -
#870 A Schindlert meg a Minorityt én is megvenném.
Amúgy asszem az újságtól is rendelhetsz régebbi megjelenéseket.. hátha. -
#869 auchanban én is láttam múltkor az órákat, az árvák hercegét is, de pl az álmatlanságot, chicagot, vayg a resident evilt nem nagyon... holnap megyek a mediamarktba, múltkor látam 1500-é különvéleményt, schindler listáját, meg vmi háborús filmet. remélem lehet még belőlük kapni...
ja, és köszi :) -
#868 és boldog szülinapot :-) -
#867 tescoban meg pár ilyen bevásárlóközpontokban ki van rakva,órákat konktétan láttam is,chicagot sztem elkapkodták,resident evilt is láttam(egri tescoban) -
#866 segítetek élgyszíves! vmi olyan oldalt keresek, ahol meg lehet venni a régebbi dvd mellékleteket! pl az órák, árvák hercege, chicago, álmatlanság, resident evil... köszi -
#865 ezt miért nekem? -
#864 kicsit vegyél vissza, nem kell elszállni, köszi. 1000, max 1500 ft a dvd, nem tudta tesóm megmondani pontosan, nem emléxik rá -
#863 ha itt elkezdtek flémelni repültök mind2-en
amúgy én is láttam csapd le csacsit de nem tom mennyiért. -
#862 -
#861 hát ez kurva vicces volt -
#860 na mer zaki megbízható :-D azse igaz amit kérdez :-o -
#859 MM-ekben próbáld -
#858 Htx, én haveromtól hallottam, aki nem túl megbízható, azért kérdeztem rá! :D -
#857 asszem ige, tesóm is vett nemrég egyet -
#856 Csapd le csacsi tényleg van ezeré?