1303
-
#142 Sziasztok. Most akarok elkezdeni újra motogpzni.
Melyik az anit neten is jó: motogp, motogp2, motogp3
asszem a motogp-t csak ip connect-el lehet.
A motogp2-t lehet-e ase vagy gamespy-vel?
kösz a segítséget. By all. -
#141 Majd mondjatok véleményt. -
#140 Igen. Minden le van írva arra az oldalra, igaz csak angolul -
fizikában és irányításban is különbözik az alapjátéktól a mod? -
#138 Megvan:
;) -
#137 Itt a vid címe:
-
#136 ha nem nagy a vidijo akkor feldobhatnád vhova, meg a nevét is megadhatnád hátha rálelek vhol:) -
#135 Ez egy 2001es mod lenne a mgp2-höz -
#134 Amelyik oldalon volt link az az oldal már megszűnt:( (onlinerankings.net)
A gépemen meg sehol sem találom
De megpróbálom megkeresni vhol. A videót már megtaláltam róla... -
#133 jaja énis épp kérni akartam:P -
#132 adnál egy linket ehez a modhoz? meg pár szoban leirhatnád mit is változtat!
köszi -
#131 rég láttam már ilyen szintü visszafejlődést mint amit ennél a játéknál elkövettek!
komolyan mondom felér egy merénylettel amit ezzel a jo kis játékkal tettek! persze ez még csak demo, ugyhogy a remény hal meg utoljára, de nem sok jót várok ezek után.
A hangok egyszerüen szörnyüek, grafika előrelépés abban hogy tükröződik a motor, de HOGYAN?????? olyan mintha lenne a felületen 10 centi vastag átlátszó tükröződő valami. a sebességérzetnek nyomát sem találom, és sajna ha jol veszem észre az irányítást is megbabrálták, persze nem a megfelelő irányba:((
nagyon vártam ezt a gamet mivel mgp fan vagyok , és az előző 2 rész is tetszett, de ez sajan nagyon nagy melléfogásnak tűnik egyenlőre! adok még pár esélyt a teljesnek is hátha...
az utcai rész meg engem nem kárpotol semmiért, ugyanis én azt vártam ettől a játéktól aminek nevezik, tehát a motoGP versenysorozat "szimulálását"!
Ez az utcai dolog csak egy kellemes + lehetne a már jó alapokon fekvő játékon. de igy semmi értelme. Amugy jobban örültem volna 125 ill. 250ccm-nek.
-
#130 Én is olvastam ilyen híreket... -
#129 pedig ugyvolt vagyis ugyemléxek rá mintha aztolvastam volna többhelyen még pár hónapja.... -
#128 Hát ja. A konzol...nincs mese...
Legalább mindhárom géposztályt bele tehették volna -
#127 hát most soroljam a közelmultban kiadott gémeket amiket évekig csináltak azt mégse lettek azok mint amire szmáitottunk...ilyen a világ...mi pcsek többre vágyunk de a konzol a nérvadó.. -
#126 Ilyen sokáig elhúzták a megjelenést és ezt csinálták eddig?
Van a kettőhöz egy modom ami valósághűbb mint ez és azt civil emberek csinálták -
#125 nem az a lényeg hogy itt meg ott húzzák le magánügyük az a lényeg neked teccik e... Hangokon kivül nekem semmi bajom vele ugyis lesznek hozzá modok hang is ... -
#124 Mindenhol lehúzzák. Néztem külföldi fórumokon is.
Ez az utcai dolog egész jó lesz szerintem. -
#123 biztos letöltöm majd,de én többet vártam -
#122 Semmi újítás? Egyértelműen szebb a grafikája... pedig már a 2. részé se volt éppen
csúnya... plusz játékmódok ..stb
A Motorhangok mekem se tetszenek, bár az se akkora katasztrófa...
Szerintem nagyon lehúzzátok a játékot... -
Kaslerka #121 Ennél a MotoRacer 3 100* jobb... :) -
Joker Hun #120 ? -
#119 Nekem sípol a monitorom, ha elindítom a demót :S -
#118 -
Joker Hun #117 195.14.204.108 most host radikal -
#116 Ott kivételesen nem.
SG,GS,HW-n szoktam. -
Grusi #115 Gyerekek, ez borzasztó... Eltűnt a sebességérzet, a hangok szörnyűek, egyszerűen szar az egész.
Nagyon nagy kár érte... -
#114 te nem fórumozol pcdome-on is? :D csakmert ott szórol szóra ezt írták nekem :D. -
#113 A hangok nekem is az ejnye kategóriában vannak, de amúgy nem rosz játék, várom a teljest. -
#112 Sírni tudnék...Nem tudom mit csináltak ilyen sokáig ezen a játékon.
Na és a hangok...
Remélem a teljes vmivel jobb lesz... -
#111 Nekem a 2 grafja is királyul bejött,tehát a graf nekem nem gond. -
#110 mikor átmegyek haverhoz akkor szoktam is ;) (nekem sajna nincs ps-em) -
Beagie #109 ok, akkor te játssz azzal -
#108 grafikában semmi újítás a 2. részhez képest. :(
ebben csak a nagy géposztály lesz, szal talmát meg tóth imi-t el lehet felejteni. velük max ps2-n találkozhatunk a namco féle motogp4-ben. a demó alapján a namco féle motogp3 is nagyon de nagyon bealázza a climax birág fejlesztését. -
#107 Van benne utcai. Vagyis van egy Tokiós pálya ami nem pályán megy... -
#106 hajh -
#105 #103 -
#104 a demóban sajna nincs még az utcai versenyzés mi? (a demó lejött de még nem értem haza) -
#103 nyert