1303
-
#182 de ha a teljesre gondoltál akkor meg nézz a banerra(tehát elöbb körülnéz,majd kérdez) -
#181 innen, 97. hozzászólás,(elöbb gondolkodik,keres,majd kérdez ha muszáj) -
ady92 #180 honnan lehet letölteni ezt a gammát? -
#179 -
nutiform #178 Letesztelem ma joyyal szerintem,ha megtalálom otthon egyáltalán amilyen gyakran használom. -
#177 Inkább a ps2-es játékot kellett volna átírni pc-re, nem a mgp2t 3ra -
#176 Inkább gamepad. Billentyűvel tényleg nem lehet normálisan játszani csak alapbeállítással, de úgy meg nem olyan a motor mint amilyennek lennie kéne...Nagyon sokan xbox paddal játszák és az tökéletes azt mondják. Meghát látszik, hogy milyen köröket mennek...Nekem még nem volt alkalmam kipróbálni xbox paddal :( -
#175 csak motogp, rossz hangok, szépgraf -
#174 csak a királykategória van benne? azt hittem mind3 osztály benne lesz... nekem megvan ps2-n a motogp4, a hangok ott iszonyú élethűek, graf is szép, nekem bejön a játék nagyon. ja, és benne van a 125, és a 250-es osztály is, az összes versenyzővel. most cibáltam le a demót, kíváncsi vagyok rá -
nutiform #173 Joyyal próbálta valaki?Vagy inkább gamepad?Mert billentyűről p**asz*r! -
#172 Én az eggyel nem játszottam, de szerintem a 2 egész jó lett. -
#171 kérdés: nem látom a gamesy-ban a gp1-et, meg a gp3 demot.
nem is lehet neten nyomni?
-
#170 Hi All. Na letöltöttem a motogp3 denojat.
Kutya füle az 1-hez képest. 0. Giccsparádé árkád.
Most a 2-t is megnézem.
By all. -
#169 én ki fogom probálni, de előbb vissza kell szereznem a játékot! -
#168 Ha ilyen lesz akkor nem hiszem. -
#167 hát igen,lehetne jobb a játék ,emiatt nincs nagy érdeklödés, de a teljessel biztos többen fognak nyomulni mjad, -
#166 hát igen,lehetne jobb a játék ,emiatt nincs nagy érdeklödés, de a teljessel biztos többen fognak nyomulni mjad, -
#165 Az a baj, hogy nincs nagy érdeklődés a játék iránt
Ez a fórum sincs annyira felkapva, de olyan 7-8 emberrel már elég jól lehetne versenyezgetni. ;) -
#164 felölem mehetne de kéne egy jo pár ember,ugy izgalmas -
#163 Játszhatnák neten ha többen összegyűlnénk... ;) -
#162 remélem is -
#161 Biztos benne lesz majd. A 2 demoja is benne van. -
#160 ja azt nézem de akkor gamespy-t minek erölteti installnál mindegy -
#159 Csak IP-n lehet játszani. -
#158 nem,most én a 3al tolom egyre jobban tetszik csak azt nem értem hogy lehet neten tolni -
#157 Esetleg vki kipróbálta még rajtam kívül ezt a modot? -
#156 Akkor a mgp2-t kapnád :)
Míg ki nem jön a teljes addig én a 2001es moddal fogok játszani -
#155 és ha a 2-böl a pályákat átrakná valaki? lehet hogy sikerülne nem? nekem nincs elég hely a gépemen,de valaki kiprobálhatná,vagy rossz ötlet? -
#154 gp 3 demot hogy? nekem nem találja -
#153 -
#152 -
#151 Ezt másoljátok be a motogp.cfg fájlba és elérhető lesz az összes motor:
game/unlock_all_riders = true
Ezt meg lehetett csinálni a 2-vel is...nevettséges, hogy mennyi a hasonlóság...
-
#150 Vélemény? :P -
#149 Szerintem a 2. mág jóra sikerült a 3. picit másabb a demo alapján, mint az előző kettő rész... -
#148 érdemes megszerezni,nekem nincs meg az 1 de a kettő szerintem jo, és neten is lehet jó versenyeket menni -
#147 és a 2. az sokkal jobb mint az 1?
vagy többen játszák?
-
#146 Na most a 3. részből csak DEMO van, a teljes (mint ahogy azt a banner is mutatja) szeptemberben jön... -
#145 Ok, Köszi.
2.: és melyik a legjobb játék.
Hozzáteszem a Moto GP1-et már egyszer végigküldtem még 2002-ben, de a másik 2-vel nem játszottam.
A grafika-giccs kevésbé érdekel, inkább a speed-élmény és a realisztikusság lenne fontos.
Most a GP1 van meg, érdemes-e beszerezni a másikakat?
kösz a segítséget. By all. -
#144 gp1-gamespy
gp2-gamespy("sok ember")\ase(kevesen használják hozzá)
gp3-gamespy
-
#143 lehet, de ha már meg van az ase vagy a gamespy akkor az optionben a games-nél ott van.ha nincs akkor bocs
a lényeg hogy lehet