MotoGP 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
képfeltöltés
a végén megkapod a linket beágyazva az img kódokba, azt csak ide bekopizod.
Dok2.doc[/img]
C:\Dok1.htm[/img]AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25
Elõre is kössz!
Balee 007
Lenovo ThinkPad T400; Sennheiser HD 201; Merida Matts TFS Trail 350D
Hanyas seed-tõl lehet majd leathers-t festeni?
http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?
Itt a mocim/teljes szinosszeallitasom.
Out of memory
mi a hiba?
Gigabyte GA-M770 DS3, CSX 2*1 Gb DDR2 800Mhz, AMD Athlon64 4800+ X2, HIS X3850 512Mb GDDR3, Samsung 320Gb és 80Gb
az légy aki vagy;és add mindig önmagad!!
"A required security module can not be activated.This program can not be executed"
Erre már irtatok megoldást meg is csinaltam nem müxik:/ csinaltam a regedit-es megoldástol kezdve anti blaxx de hiaba...pls Help!
Gigabyte GA-M770 DS3, CSX 2*1 Gb DDR2 800Mhz, AMD Athlon64 4800+ X2, HIS X3850 512Mb GDDR3, Samsung 320Gb és 80Gb
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
nemtudja valaki a rider leather miert van meg mindig lockolva nálam? Egyedul az 1200 extreme bajnoksagot nem fejeztem meg be, a tobbi mind megvan pro szinten. Esetleg az osszes bajnoksagot meg kell nyerni?? Neadjisten rookie-ban is meg kellene csinalni ujra az osszeset?
[merlinw.org]
°³ F1 Toggle Get 25 Credits ³°
°³ F2 Toggle Set Credits to 0 ³°
°³ F3 Toggle No Penalty ³°
°³ F4 Toggle Always 1st Place ³°
°³ F5 Toggle Get Massive Money ³°
°³ F6 Toggle Freeze Qualifying Time ³°
°³ F7 Toggle Get Tutorial Time
azért köszi a segítséget...
megtaláltam!
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"