1303
  • Joker Hun
    Nekem ez van minden ok.[IMG][/IMG]
  • gercse
    nem tudom.... nekem nem volt semmi bajom,de amugysem tolom már a gammát...bocs
  • rallyeati
    SEGÍTSETEK LÉCCI MIT KELL CSINÁLNI??

Disk not found.
    The CD must be present for the game to run. Motogp URT 3 will now abort.
  • rallyeati
    Disk not found.
    The CD must be present for the game to run. Motogp URT 3 will now abort.
  • rallyeati
    Amikor épp elindulnék kiír valami CD-s dolgot
  • MikX
    Ja ezt a játékban szenvedtem össze...
  • rallyeati
    NAGGYON KÖSZI!!!!!!!!!
  • gercse
    jobb klikk rá és ott rámész a tulajdonságokra majd kompatibilitás....
  • rallyeati
    3. a motogp3.exe kompatibilitását beállítod windows2000-re
    hol?
  • ForRedGlory
    1. letöltöd ezt
    2. ha elindítottad a tálcán lévő ikonnál kattints a "Hide all virtual drives"-ra
    3. a motogp3.exe kompatibilitását beállítod windows2000-re
    4. start the game :)
    4. have a fun :)
  • ForRedGlory
    1. Ez frankó
    2. Ezt a játékon belül csináltad? :)

3. más: Valaki mondjon már olyan (verziószmú) gamespy-t ami nem figyel a crackes motogp3-ra :)
  • rallyeati
    SZIASZTOK

LETÖLTÖTTEM A MOTOGP 3-AT
    ÉS UTÁNA MIT KELL CSINÁLNI?????

LÉCCI SEGÍTSETEK
    IMÁDOM A MOTOGP-T
  • rallyeati
    a
  • MikX
    Régen nem volt már kép, benyomom a Motromat:

• MikX
    Nekem Clone-CD s van, és megy a cd hide-al!
  • MikX
    Akkor OK!
    Nekem egy Kawa ZX-9 volt, 93-as.
    Brnoba meg soha nem jön össze elmenni, majd jvőre! :DD
  • airfly
    Emberek! Már hogy a francba ne hallana a Rossi gyerek valamit is az RC hangjából... aki volt versenyen, az tudja, miről beszélek! Titeket ezek szerint ennyire lenyűgöz ez a Nintendo-s zümmögés? BRUTÁLIS HANGJA VAN ÉLŐBEN!!! Valaki kicserélhetné a topik tetején a Rossi alatt a Hondát, mert igaz jobb, mint a Yamaha, de már élőben, és a játékban sem azzal nyomja!
  • ForRedGlory
    Csak a clone-cd-s változatnál van a cd-n az antiblax "crack" vagy mi? Mert ha igen, akkor az a fajta változat is indul a virtual cd hide-al
  • znorbi
    Akinek Clone cd-s verzió van annak a legegyszerűbben úgy indul ha felteszitek a az antiblaxx progit asszem az 1.1-ost.utána fent kell hogy legyen a gépen az alcohol,daemon és a blindwrite.Az antiblaxxban be kell állítani értelemszerűen az índítási helyeket,utána nyelv angolra,ha ez megvan akkor beállítani a védelmet securom 7 re.Beállítani a game indítási launcher.exét utána kipipálni,hogy mount image,ha ez is megvan akkor kijelölni amit használsz démon vagy alchol,kiválsztod a devicét,és aztán magát a képfájlt,ha mindez megvolt akkor már csak a tálcán található antiblaxx ikonra jobb egér és run game.Röviden ennyi volna.Nekem is ezen módszerrel indult ez a játék és nem kell cd-re irkálni meg hasonlók!
  • Joker Hun
    1974 ben vizsgáztam motora gsxrr 1100 vola csucs allatam 2 szer voltam brnoban motogp-én és minden verseny látam idáig.
  • george4
    Szerintem azert a pilotak hallanak valamit a motor hanjabol! Esogumit hogy lehet feltenni?
  • george4
    Akkor kell atallitani a regisztrit ugy ahogy az effe mondja, ha a Moto GP 3 Ultimate Racing Technology verzio van meg es neten is szeretnenk jatszani a GameSpy-vel!
  • ForRedGlory
    Hát nemtom :)))
    Én se vagyok oda a hangjáért, de azért a katasztrófálisat nem súrolja. Az meg hogy zenét halgassak, hát :))))
    Persze bele kéne gondolni, hogy a pilóták a bukósisakban mit hallanak a motor hangjából. Plusz ha még füldigó is van a fülükben :)
  • MikX
    ha nincs jobb :DD
  • ForRedGlory
    Gratulálok hozzá :)))))
    Jó kombináció a winamp és játék :SSS
  • MikX
    Han= hangja
  • MikX
    Jó a hanMentél e te már motorral az életben?
    Meg az a legjobb, hogy minél nagyobb sebességbe vagy annál jobban "lefullad" a motor, legalábbis a hangja!
    Szörnyű
    De mondjuk ettől függetlenül játszom vele, de a hangot leveszem, és benyomok Winampba egy kis zenét...
  • MikX
    Miért szarakodtok azzal?
    Meg a registry átítással?
    Virtual cd-hide progi, semmi más!
    Ki se kell írni!
    Legalábbis nálam...
  • ForRedGlory
    Láttam de vagy 1000 éve :)
  • george4
    Udv! Lesz ma server?
  • Joker Hun
    Ha látad a Ghost cimü filmet akor beugrik /egyetértek veled/én is belsöböl nyomom suzukina kimondottan jo a hangja,estorilban beszarás anyira ottvan probáld ki.
  • ForRedGlory
    Én nem értem miért nem indul egyeseknek. Nekem fogalmam sincs melyik van meg (az amelyikben az az antiblax cucc is van) Nekem úgy indult el, hogy a virtual cd hide pogit feltettem, és átállítottam a kompatibilitást win2000-re. Első szóra indult :)
  • Kis Nato
    hogy kell használni az Anti blaxx progit?
    Miért nrm indul a Game?
    SEGITSÉG!!!!!!
  • ForRedGlory
    Ez mit jelent? :)))
    Hogy őszinte legyek nekem tetszik a játék. Az hogy ha valaki külsőnézetből játszik elhiszem, hogy nem tetszik a hang neki. Mondjuk belsőből se az igazi, de ott annyi mindenre kell figyelni, hogy az csak na :)))

• effe
    START-FUTTATÁS-REGEDIT

HKEY_LOCAL_MACHINE - HARDWARE - DEVICEMAP - Scsi- itt a d347prt nevezetű file-on jobb
    klikk, engedélyek, rendszergazda, olvasás
    tiltása

HKEY_LOCAL_MACHINE - SYSTEM - Mounted Devices -itt is jobb klikk, olvasás letiltása a
    rendszergazdánál.

HKEY_LOCAL_MACHINE - SOFTWARE - THQ - MotoGP3 -CDpath nevezetűt át kell írno a virtuális
    meghajtód betűjére.

ezután nem maradt más hátra, mint a GAME!!!
  • Joker Hun
    Deto!!!!!!!!!!!
  • Hawk3ye
    Sziasztok lenne egy olyan problémám hogy ezt miért irja ki nekem
    emulator detected!
    Please deactivate virtual drive and emulation software
    pls help!
  • ForRedGlory
    Csak egy kérdés. Te melyik nézetben játszod, vagy akartad játszani. Ugye még véletlenül sem külső nézetből??
  • airfly
    Na asszem megírom én is a véleményem az URT3-ról. Tegnap kezdtem el bajlódni az .mdf file-al, mert a 2.-rész óta várom a 3.-at. Na nem azért, mert szar volt a 2, hanem mert nagyon király. (legalább is grafikára) Aztán a demó megjelenése után már tudtam, hogy biztosan nem veszem meg, mert kidobott pénz lenne. kb. 100.próbálkozásra el tudtam indítani ezt az emulálós, regedit átírogatós, balfasz változatot és igazi megnyugvást az jelentett, amikor kiírta, hogy "uninstall comlete" Egy nagy szar a 2-höz képest, a grafika is visszalépés volt, de a hangok meg aztán... Nem ártott volna a szerkesztőknek legalább egy igazi motort, vagy egy Gp futamot megnézni. Szerintem sosem fog ez a játék igazi figyelmet kapni, a 2-is csak véletlenül lett olyan, amilyen. Pedig az autópályás száguldozás jó ütlet lenne, csak eszméletlen gagyi. Persze ez csak egy vélemény, de én azt mondom, hogy nem érdemes sem megvenni, sem pedig ezzel a mostani tört verzióval bajlódni, mert csak agyvérzés, vagy szívinkfartus a vége. Inkább pattanjon mindenki az igazi gépre és amíg jó idő van addig irány a közút...
  • Joker Hun
    Bocs tegnap nembirtam abba hagyni a multitt jo partnerek voltak.Szerintemprobálj olyan gamespyt telepiteni ami régebi játékhoz van pl:mgp2/EA f1 stb mivel lehet hogy itt a törésnél ere nem figyeltek.Nekem régen fent van és frisitette magát a 0.2 verziora,gondolom a regisztráciot jol csináltad.Cloncd-és verzioval nemtudtam csatlakozni antiblax ugy nem indult ezért leszedtem a cd-re ki iros verzitt igy megy néha igaz megfagy inditásnál/csak ez a játék/