1303
-
MORO67 #863 köszi a választ még azt megtudod mondani hogy hol kell azt átállitani? -
MORO67 #862 köszi a választ még azt megtudod mondan -
#861 rakd át win2000 kompatibilisre a motogp.exe-t a főkönyvtárban. (még véletlenül se a launcher.exe-t) -
#860 ne kiabálj már -
MORO67 #859 AZT IRJA AZ INDITÁS UTÁN,HOGY:REQUIRED SECURITY MODULE CAN NOT BE ACTIVALED.THIS PROGRAM CAN NOT BE EXECUTED -
#858 #814 -
MORO67 #857 MEGTUDJA VALAKI NEKEM MONDANI,HOGY MIÉRT NEM TUDOM ELINDITANI A JÁTÉKOT, -
Joker Hun #856 egy ötlet volt -
rallyeati #855 nem használom mert: Inportant files missing
-
Joker Hun #854 antiblaxx-ot használod ha igen onan inditsd -
rallyeati #853 play game -
Joker Hun #852 Hogyan inditod a játékott
-
rallyeati #851 nemlettjó -
#850 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
cyrus #849 nálad mi nem megy ? :D:D:D -
#848 nálam is megy lazán
-
Grusi #847 :DDDDD -
#846 szerintem dobd ki a gépedet a kukába és vegyél egy ps2-t -
rallyeati #845 azt hogy kell??
nem lesz tőle semmi baj? -
#844 le kell tiltani a cd-meghajtókat! -
Grusi #843 Még ötször beírod esetleg a kedvünkért? -
rallyeati #842 Disk not found.
The CD must be present for the game to run. Motogp URT 3 will now abort.
-
lineker #841 -
lineker #840 én így csináltam és nájsz minden :P
-
DonManó #839 szintén.... -
Davidsned #838 Nah még egy hibaüzi jelentek: a bwclone-ost raktam fel cd-ről, ahogy kellett. Ezután ha CDről indítom, windows hibaüzi, VISZONT ha daemontoolsból indítom, akkor ez: Emulator detected! Please deactivate virtual drive and emulation software!
Erre valami? -
Davidsned #837 Nah, én asszem várok a normális törésig... -
#836 Talán meg vagy huzatva, dehogy kapcsolom. Azért nem őrültem meg teljesen :DDDDD
Xp tűzfal meg olyan amilyen, kaki, de ez már nem motogp3 :DDDDD -
Joker Hun #835 talán kapcsold ki, xp sajátját használom untig elég -
#834 Hogyne lenne :)))
Kerio -
Joker Hun #833 tüzfalad van
-
#832 Hát ja. Nekem nincs kiírva cd-re, Nekem a virtual cd hide "megoldással" indul :)))) -
Joker Hun #831 Visza néztem ha jol gondolom neked nem a cd-és verzio van hanem a clon cd nekem sem ment a clonal mert gamespyröl nem inditotta az antiblaxot,cd-sel megy -
Joker Hun #830 Te csinálj egyet én maj csatlakozom -
#829 Az igen... Nekem is a 2.0 van. Elmondanád lépésről lépésre hogy indul a játék?
Elmondom hogy próbáltam... Először is feltettem kikerestem a motogp3-at, majd bedobta azt, ahol a szerverek vannak... Na itt megállt a tudomány. Mit kell csinálni. Mert ha rákattintok kétszer velemlyik szerverre, akkor mondja, hogy "launching game", de nem indul a játék, visszadob a szerverekhez...
Biztos én vagyok a béna, mert még életemben nem játszottam gamespy-jal, de jó lenne már emberek ellen is nyomni :) -
Davidsned #828 Nah: Bwclone-os propert letöltöttem és kiírtam az utasítások szerint, de telepítés után, ha indítom, egyszerű windows-os hibát ír ki. Volt ilyen valakinek?? Mit tehetek? -
rallyeati #827 MÁSODSZORRA OLVASTAM VISSZA, MÁSODSZORRA NEM TALÁLOM
PLEASE HELP!
A játék elindul,de amikor már a pályán vagyok kiírja:
Disk not found.
The CD must be present for the game to run. Motogp URT 3 will now abort. -
george4 #826 Aki akkar jonni multizni az johet! krealtam egy szobat a GameSpy-ben George4 jsz: hun neven! -
Joker Hun #825 olvas visza!!!!!!!! -
rallyeati #824 HELP HELP HELP HELP HELP HELP HELP HELP HELP HELP HELP HELP HELP HELP HELP HELP
A játék elindul,de amikor már a pályán vagyok kiírja:
Disk not found.
The CD must be present for the game to run. Motogp URT 3 will now abort.