40
-
startrek01 #40 2005-ben ez a fórum már nem megy senki nem ir... -
startrek01 #39 A gombok kissé nehezen megszokhatók,de a tudása utólérhetetlen,lenyügöző. Aki ócsárolja, az nem tudja mit beszél,vagy csak nincs rá pénze,és irigykedik SÓVÁROG... -
GHOST7 #36 ezzel legaláb lehet telefonálni nem ugy mint a szitnyithato gagyikal.Aki naponta 100 szor veszi fel a telot az tudja hogy az semire nem jo! -
#34 Ciki? Ez? Bazzeg te beteg vagy! :) -
#31 Szerintem a nokia designja nem rossz, és nem lehet rámondani hogy ronda. Dehát ugylátom sokan vannak ugy ha mindegyik teló ugy nézne ki :) Azért nem érdemes fikázni, mert a nokia nem süllyed le szerintem. Minőség meg van mögötte! Legalábbis az összes nokia telóm állta a sarat, pedig napjában sokat nyúztam őket. Maestrohunak azt üzenem hogy vagy vacak a Casio amit használsz vagy valamit elronthattál de a HP850-esel készített képeim fotominőségben A4-es lapon teljesen tiszták, mind itthon nyomtatva mind pedig laborban előhívva. Szerintem pedig az 1MP-t a nokia azért vezette be csak most mert biztosan technológiailag nem akarták elkapkodni, mint más gyártók. Nekem ez a véleményem -
#28 Motorola is tipikus szétnyitható vacak???:)
Mert valljuk be azért a V600-as featurelistájával meg kinézetével bárki kezében megakadna.. Mondjuk tény, hogy kaki ronda szinte az összes Nokia manapság a Samsung meg másolja a Motorolat... -
#24 Ugyan már, emléxetek arra az időre, amikor 20 centis, kiló körüli óriástelefonok lógtak bizonyos emberek oldalán, és úgy grasszáltak a közértben, hogy mindenki lássa. Volt olyan taxis aki, válaszul egy igazi, régi tipusú vezetékest szerelt a visszapillantója mellé, és a kereszteződésekben azzal hülyítette a tömeget. Mindenki csóválta a fejét az előzőt látva,
oszt most meg mindenkinek van.
Szerintem ez a dolgok rendje, ezek a kütyük egyre többet fognak tudni, és 1-2 év mulva nem fog kelleni, ha csak hívni lehet vkit. Nemde???
Lassan elérkezett azaz idő, amit az Eper és vér- című filmben még úgy a 70-es években mutatott amerika. (recseget a srác kisrádiója, erre kidobta a kukába, mi meg néztünk egy nagyot, mert nállunk még kapni is alig lehetett) -
#23 Mikor megláttam, önkéntelenül a következők törtek elő belőlem:
1.Hogy ez mennyire ronda...
2.Használhatatlan(nem határolódnak el a gombok) -
#22 Külsőre nem rossz, de én akkor is a Nokiát egy túlértékelt márkának tekintem. Azért bárhogy is nézzük, ahhoz képest amit tudnak ill. a hasonló kategóriás telefonokhoz képest piszok drágák!
Siemenset nem ajnároznám, mert az utóbbi 1 évben nem csinált semmi normális készüléket! Majd talán amik most jönnek!
Samsung nem rossz, de tipikus Nokia menü, meg nekem nagyon divatmárka, na szóval nekem ezek a szétnyitható vackok nem tetszenek...
SonyEriccson egyre jobb!
Bocs, ha valakinek beletapostam esetleg a lelki virágoskertjébe! :) -
#21 Syimbian OS powa. Ennyit mondok ;) -
Runo #18 Érdekes......ha lenne pénzem rá, lehet , hogy vennék :D -
#15 Tudja valaki hogy a 7700-ást mikortól lehet kapni? Mert én nekem olyan kéne. ezer tnx -
OMax #12 hmm ez nem teccik a masik amit ugyancsak mostanaba mutattak be a 3220 az vagany ... mondjuk ez buisness az meg ilyen fiatalos -
bandia #9 Kva nagy:( -
#6 Csak azt nem értem, hogy miért kell minden egyes Nokia telefont lefikázni, azonnal? Vagy ez csak megszokás? Ebből a szempontból elég konzervatívnak tűnik az SG olvasóközönsége... -
MrTressy #1 Király ez a teló kell 1 ilyen :)