34
Járműkezelési, illetve Forgalmi vizsga...
-
Takezó #34 grat :) -
MrTressy #33 nekem 21.én volt nem volt semmi gond, tegnap vittem a papirokat 2 hét múlva kész a jogsi :) -
Takezó #32 dögölj meg, ma buktam meg először :( -
#31 Most lehet én vagyok láma, de mintha fullra lenne benzinnel az autó, és mégis világít a benzinmutató. -
#30 Megvan a vizsgám! Ma végre sikerült... -
#29 jaja sztem is!;) -
Takezó #28 valaki így beállítja a mérőket és még fotóz is ;) -
#27 Bazz, valaki így megy, és még fotóz is!:D -
#26 Biztos sikerülni fog :D -
Takezó #25 hajrá! :D én még a vizsga előtt elhatároztam, ha beszól, hogy "bukott, cseréljenek helyet", akkorát fékezek, hogy beverje a fejét, de sajna az oktató átvette az irányítást :D -
#24 Én így fogok menni, amikor vizsga lesz:
-
#23 Nekem mázlim volt. Útáltam vezetni járni, nem is ment jól. Aztán a vizsgán, csak 1 hibavonalat húztak be. Nagyon sok minden múlik a vizsgabiztoson. Én pl 3 indexet is elhagytam :D És átengedtek. -
Takezó #22 egyébként egyetértek vele, én is szívesebben nyomtam volna neki, dehát túllépni csak nem akartam vizsgán :DDD -
Takezó #21 :D köff, hát azé nem hiszem, hogy eljutnék odáig.. vazz egyébként csávókám: 60-as táblánál 50-55-el megyek, erre: "indokolatlanul lassú vezetés" :D -
#20 PÁV: Pályalkalmassági Vizsgálat. Ilyet tesznek a hivatásosok is. Pszicho, meg alkalmassági, ahogy az előbb írtam. És ennek vannak fokozatai. Asszem 1-es kell a melóhoz (taxi, buszsofőr, 2-essel meg villogós autót lehet, de ez nem biztos) Persze ez nem azt jelenti, hogyha 8x-ra mész át, akkor már rendőrautót is vezethetsz -
#19 igen, de ha 5x-re is, akkor pszichológia, meg szigorított minden. Egyébként nem törvényszerű, hogy mikor van 2 vizsgabiztos. Az elsőn is lehet 2, és a 4.-nél is. -
Takezó #18 hmm, remélem Eü ilyen lesz... PÁV: ammeg mi? (valami alkalmassági?) csak arról tok, ha 4* meghúznak, ötödszörre már 2 vizsgabiztos van -
#17 Ilyen haverom nekem is van. Hatodszorra ment át a KRESZ-en, és ha most forgalomból megrántják, akkor PÁV-ra kell mennie :D Vagyis most próbálkozik 5x-re. Takezó, te meg ne paráljál az eü-től. Egy haverommal mentem, és mind2nket átengedtek, pedig nem is tanultunk rá, órán sem voltunk. Mondjuk az eü könyvet átolvasod 2x, azt jóvan. -
#16 :))
Én fél évvel késöbb kezdtem,mégis elöbb meglett a B,C,mint neki a B...:PPPP -
Takezó #15 huhh, az elég gáz tényleg :D -
#14 A legnagyobb állatság:haver-t 6x(!!)húzták meg annó(6-7 éve) a kressz vizsgán!!
És elötte már volt motoros jogsija...
LOOOOOOL!!!!
1 év alatt meg is lett a jogsija:PPPP -
#13 Felpörgeted 6000re, kézifék ki+lepattansz a kuplungról és már mész is! -
Takezó #12 mindenki ezt mondja, de sztem a balra hátra, az Y, a jobbra előre is sokkal egyszerűbb :) -
#11 Pedig az a legkönnyebb. :P -
#10 :PP -
Takezó #9 jah, sztem is :S de az akkor volt, má simán megy :DDD stresszhelyzet, ilyesmi... kifogáskeresés rulz :D -
#8 "kézifékes elindulás lejtőn... 6 lefulladás"
LOL -
Takezó #7 :) ok, jó munkát... -
#6 Ez van...nincs kegyelem...na megyek dolgozni. -
Takezó #5 :) bocsika... rákerestem a forgalom, illetve vizsgas szavakra és átolvastam a fórumokat, de nem találtam... SZORRI :D
off: Csacsi: azok után, hogy elküldtem a Shrek2 fájl nevét, még bant kérsz? :D -
#4 -j -
#3 Most, hogy látom az újj smilekat, ezt kihagytam
-
#2 Már van ezzel foglalkozó téma, lehet törölni.
-
Takezó #1 Üdv! Mik a tapasztalataitok ebben a témában? Esetleg egészségügyi vizsgán (ez a legfontosabb, ezen még nem voltam ;)) Rutinvizsgámon a vizsgáztató kurva rendes volt: minden tökéletes, kivéve a húzott feladat - kézifékes elindulás lejtőn... 6 lefulladás ;) Ma voltam forgalmon és: 60-as táblával 55-tel mentem: "indokolatlanul lassú haladás", aztán sajna állítólag nekimentem volna egy parkoló autónak, oktatóm félrerántotta a kormányt: veszélyhelyzet... pedig a vizsgáztató aszonta, hogy "kis oldaltávolság"...