33
  • Tetsuo
    #33
    az még annyira sem kezeli a feliratokat mint az újabbak.. de amúgy télleg jobbak

    /S amit a legjobban utálok bennük az a vizuális effektusok, bakker én azt olyan jól meg tudnám csinálni, itt meg úgy lbszták, hogy..
  • the Godfather
    #28
    ja...visszabeszél az M$-nak, hogy milyen rippelt mp3-at halgatsz
  • droland
    #26
    "hogy futtatás, mplayer2, majd hozzáregisztrálom az összes fájlt"

    Az a "baj" a te esetetben (nekem nem, mert én használom MINDEN PROBLÉMA nélkül a 9est), hogy windows media 9 kezd lenni a legtöbb ilyen "nézd meg most" oldalon (WMV) legyen az pornó, poén/vicc lap bármi és ugye a 9est (biztos, hogy szándékosan) NEM JÁTSZA A 6.4. Mondjuk van egy nagyon nagy előnye a 9es WMV-nek a real playerrel szemben mondjuk (de a QT és xvid/divxel is szemben) : eszméletlenül jobb minőségű videót állít elő ugyanabban a bitrátában. MIvel elsősorban (de nem másodsorban VIDEÓ NÉZÉS) internetes lejátszásra lett kitalálva, hasonlíts nyugodtan össze egy pl. 128kbites XVID/DIVX, QT, REAL és WMV videót, mielőtt engem cáfolna valaki, először nézze meg télleg a különbséget és utána cáfoljon (de ne ugy, mint az egyik gyerek, akinek az volt az indoka, hogy neki van egy 2cd-s avija, és hogy az milyen szép, a netes WMV meg milyen csunya, mert ez is hozzáértésről tanuskodik). Legyen mind 128 vagy 384 (vagy 48 56k modem esetben) kilobit, nézze meg és vonjon le következtetéseket...

    UI: nem lesz nehéz levonni, hogy miért térnek át nagyon sok helyre WMV 9 videóra netes szempontból, illetve hang szempontból is WMA-ra, ott ugyanez a helyzet. Hallottatok már 28kilobites MP3-at és WMA-t?

    Mindenféle függőség nélkül, bárki bármit mond, az MS NE LEGYEN EGYEDURALKODÓ, de az ő formátuma jelenleg TÉLLEG NAGYON NAGYON JÓ!
  • droland
    #25
    "Majd rádöbbensz ha rájössz hogy szar és le akarod szedni..))"

    Van egy rossz hírem emberke:)

    Felraktam csak a te "kedvedért", elinditottam, működik, rendszervisszaállítás...és most jön a rossz hír: nem döbbentem rá semmire ;)
  • precision
    #20
    Filmlejátszáshoz bsplayer, zenéhez winamp...minek ez az izé? :)
  • PyRex
    #18
    Már a 9-esben is van tekerés funkció (billentyűzetről). Katt egyszer a sávra, ahol a csúszka mozog, onnantól kezdve asszem' a nyilakkal tudsz tekerni...
  • Tetsuo
    #17
    Áh, már értem. Szal az nem Microfosh termék.
    Kitalálhattam volna.
  • trunks666
    #16
    A Gabest álltal fejlesztett media player classic 6.4 fényévekkel túlszárnyalja már ezt a mikrofost.
    Az a baj, hogy még nem jöttek rá, hogy a lejátszó elsődleges célja nem a kinézete.
  • _Vegeta_
    #11
    Hehehehe, remelem ez a verzio mar beszelni is tud. :P
  • RangeR
    #9
    Én már felraktam. Pontosan, miért is kellene ez miatt XP-t telepíteni?
  • MrTressy
    #8
    6.4 classic rlz :)
  • Bandoló
    #7
    Szerintem összefüggésben van a most készülő Microsoft mp3 lejátszóval. Lehet hogy csak ezzel lehet majd rátölteni a zenéket és valami microsoft zeneboltban meg kell őket venni borsos áron.