146
Nyelvvizsga tapasztalatok
  • HD JOHNNIE
    Sziasztok! Csinált már vki itt interneten TOEFL-t? Kíváncsi lennék hogy hogy is megy ez.
  • cmsworld
    Valakinek esetleg angol középfokú szóbelire vannak kidolgozott tételei? Segítségeteket előre is köszönöm!
  • silky00
    Sziasztok

Aki német nyelvizsgára megy annak tudom ajánlani ezt a linket már nekem is megvan kivan dolgozva az összes témakör nyelvvizsgához. elsősorban ECL (közép, felső) de minden megtalálható benne igy minden nyelvizsgatipushoz jó

http://www.vatera.hu/ecl_nemet_nyelvvizsga_temakorok_kidolgozva_163926743.html
  • Edina1985
    De megértelek:) Csak arra voltam kíváncsi, hogy az Origónál (mivel azon még nem voltam)a szóbeli az írásbeli előtt való nap vagy az utána való héten szokott e általában lenni... Mert az írásbeli március 6-án lesz, gondoltam csak nem rakják március 5-ére...??
  • Narusco
    utána

de te ennyiren em értesz meg? van 20 féle nyelvvizsga, senki nem tudja te melyikre jelentkeztél. mindenki máskor szóbelizik, félóránként vannak kb. itt így nem fogsz választ kapni ennyi infóval...
  • Edina1985
    Esetleg nem tudja valaki, hogy az előző hónapban a német szóbeli vizsga az írásbeli előtt vagy után volt???
  • Edina1985
    Írásbeli 6-án lesz, és a szóbeli előtte vagy utána szokott általában lenni???
  • Edina1985
    Ahha! De olvastam, hogy márciusit 5-16között tartják... Én németből mennék...de még nem kaptam értesítőt, viszont az időpontot jó lenne tudnom...
  • Narusco
    minden tipusnál máskor, sőt, minden embernél máskor.
  • Edina1985
    Sziasztok! Szeretném megkérdezni, hogy tudja-e valaki, hogy a márciusi szóbeli nyelvvizsga mikor lesz??
    Segítségeteket előre is köszönöm!
  • technopeter
    nyelvvizsgán
  • technopeter
    Üdv.!

A Zöld Út nyelvizsgán volt már valaki esetleg??
  • shuky
    Hello

eladó a három alábbi könyv:

1, Berczelédi Zsolt - Deák Ágnes - Jánki Zsuzsanna :Készüljünk a BME nyelvvizsgára
    Német középfok HALLÁS UTÁNI SZÖVEGÉRTÉS 2 CD melléklettel

2, Lőrincz Zsolt: Német nyelv az idegenforgalomban, a vendéglátásban, a szállodaiparban

3, B. Zuba Mariann, Karácsonyi László Tamás, Kovács Krisztina, Révné Lőrincz Anna - Tourismus, hin und zurück /felkészítő és gyakorlókönyv a német szakmai nyelvvizsgákra/

Természetesen mindegyik kitöltetlen...

Ha érdekel írj emailt, az árban megegyezünk.. ;)

[email protected]
  • mac12
    Hát ez csak az első találatom volt szóval azért még nézzél szét biztos ami biztos!
  • jancso22
    Konkrétan nyelvvizsgaközpontot kerestem, de katedrán keresztül ugy látom ez megoldható, köszi szépen ;)
  • petragondolai6
    Jancso! te most nyelvvizsga központot vagy nyelviskolát keresel? nem mindegy:D de amúgy mac12-nél az igazság, kövesd a linkjét bákker
  • mac12
    Neten szétnézhetnél első kattintásra ez jött be! LINK És még kedvezményt is adnak...! bár én annyira nem vágom ezeket de biztos nem lehet rossz!
  • jancso22
    Sziasztok!

Székesfehérváron tud valaki nyelvvizsga központot?
    Előre is köszönöm.
  • Brinn
    Üdv!

ECL-nél nyelvvizsgáztam, a szóbeli meglett \o/, de az írásbeli 59%-s lett, 1% hiányzik ahhoz, hogy meglegyen...
    Felülvizsgálati kérelmet szeretnénk benyújtani, de nem tudom mit írjak az indokláshoz, mi hatná meg őket. Anyum rákos, az anyagi körülményeink nem valami fényesek és egyedül nevel. De ez nem hiszem hogy elég. Tudna valaki tanácsot adni?
  • Mya89
    Sziasztok! Áprilisban fogok idegenforgalmi nyelvvizsgázni angolból a Kitexnél. Ha valakinek megvannak a tételek és eltudná küldeni, hálás lennék. msn címem: [email protected] Előre is köszi
  • gohanssj2fru
    jajj rendes vagy, de kihagytam egy fontos infót :D németből akarok vizsgázni :$ :D
  • venyusz
    Puszilj le egy IELS-et, vagy TOEFL-t. Mondjuk nem kell megijedni a Budapesti Brit Nagykovetsegtol. Csak a szajuk nagy. En ugy raktam le, hogy a jelentkezesi hatarido utan (de meg a vizsga elott XD) elkuldtem a jelentkezesem. Lazan, szepen leraktam. (AC)
    Mondjuk nem is Budapesten!

Ezek nemzetkozileg elismertek. Ha kered az IELTS-et odaadjak magyarul is. Mindent megtalalsz az ielts.org-on. Ha valami nagyon szemelyes kell irj egy Privat uzenetet.

A Manhattan nyelviskolarol nem tudok semmit. :(:(
    (Nem okoskodok, tanacsot adok. Ez igy volt es igy is marad.)
  • gohanssj2fru
    Sziasztok!

Én egy gimnazista lány vagyok, és azt szeretném megkérdezni, hogy szerintettek melyik vizsga a jobb. Az ECL vagy az Euro nyelvvizsga? Nekem főleg majd felsőoktatási egyetem felvételiéhez és diplomájához kell. Egyenlőre az Euro mellett döntöttem, mert hogy a Manhattan nyelviskolában az volt a legszinpatikusabb és oda tudnék is tanfolyamra járni előtte. De nagyon csalógat az ECL is... vagy valami egyéb?

Köszönöm előre is!
  • cmsworld
    Kodolányi nyelvvizsgához vannak valakinek kidolgozott szóbeli tételei?
  • Maniacfool
    Ne görcsölj, szóbelin legyen jó kedved, mosolyogj, az magabiztos benyomást kelt, ami jó.
  • immovable
    thx. A köcsög magnós részt várom a legrosszabbnak. :) Meg talán a szóbelit, a hülye témák miatt. :)
  • Kalozoner
    örülök
  • Narusco
    én meg nem tettem félre és nekem is meg lett az eredménye. utána viszont jo lett :)
  • Kalozoner
    de hova?

immovable: figyelj oda mint állat és nem lesz gond, én is félretettem a leszarom stílusomat fél napra, meglett az eredménye
  • Narusco
    hát... figyelj oda, főleg a magnó közben.
  • immovable
    Én most 20-án megyek közép angolra. Valami tapasztalat ötlet, jó tanács?
  • Narusco
    nekem is meg van ,elvileg be kell érte menni, de eddig még ne mfoglalkoztam vele. ha rájössz ird le pls :) (elvileg küldenek mailt ha lehet érte menni)
  • Kalozoner
    na megvan az ecl-em aki tett már ilyet, atttól kérdezem...kiküldik postán vagy hogy jutok hozzá, hogy "meglegyen0" kézben már?
  • immovable
  • Kalozoner
    jah bocs, csak nem láttam, hogy írtál...

a vizsgapárom kapott egy forma 1-es kocsit mint témakifejtés,, nekem egy biciklis csávó jutott....egész jól ment, egy kicsit paráztam:D....

a beszélgetős rész a vizsgapárommal az internet vs telefon téma volt, az tök jól ment, hogy nem a vizsgáztatóval beszélgettünk... még 2 és fél hét és megtudom az eredményt
  • immovable
    namiva?
  • immovable

Milyen témát kaptál szóbelin?
  • Kalozoner
    na megvolt, és kb mint minden vizsgám előtt, nagyobb volta a para mint amekkorának kellett volna lennie,

nehéz volt de abszolúte de nem vészes, a szóbelitől partam de kb az ment a legjobban, és a szövegértés megy a legjobban, az ment a legnehezebben, megoldottam, de kellett az a 60 perc elég csúnyán, a writing az megint egy olyan, hogy nem nehéz, ha van szókincsed bármit le tudsz írni....

várom az egy hónapot míg kijavítják....
  • immovable
    Nyomathatod. Én júniusban megyek.
  • Kalozoner
    holnap megyek ECL-re középfok angol, ha valakit érdekelnek a tapasztalataim leírom........kicsit be vagyok szarva