Szandi, Fenyo Miki
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(pl Queen, Beatles)"
egy "tuctuc" zene is tud 25-50 év mulva is igen komoly flash érzéseket kiváltani az emberböl csak ez megin olyan mintha a vak gyereknek probálnám elmesélni hogy néz ki egy számitogép..
\"hol tom azt beállítani h ha beállítom azt ah szeretném h kinézzen, az ugy is maradjon?\"
amit idéztél nem mélyenszántó - nemis annak készült-szimplán sztem. egy tény
csak kicsit feldühített, hogy 1értelmûen kijelentetted hogy ez nem igaz, semmi szvsz meg egyébb
amúgy semmi számonkérés nem volt, csak érdekelt mi az amire nem bután táncolsz, de jó :-)
Innen jött az egyenszöveg, ami oly jellemzõ rám.
Bocs, hogy csak közhelyekben tudok beszélni.
Olyan mélyenszántó és újszerû gondolatok, mint "meg akkor több volt az igényes zene" sosem jutnak eszembe.
És igen, valószínûleg több zenéd van.
Próbáltam megvitatni, de letámadtál a tüctüccel és aztán számonkérõen várod a listát az általam ismert mai igényes zenékrõl.
Bocsi, ehhez nincs kedvem.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
amúgy nemtudom milyen elõítéletekrõl beszélsz
ez tipikus egyenszöveg
valószínûleg kicsivel több zeném van, de köszi azért
Sajnállak az elõítéleteid miatt.
legfeljebb szted nem
deha neked a tüctüc igényes...
Az igazi zene 25 év múlva is zene
(pl Queen, Beatles)
És nem a saját véleményemet közöltem, bár hajlok az egyetértés felé.
Én úgy fogalmazok, hogy régi zenéket is hallgatok.
A probléma szerintem az lehet, hogy annyira gyenge az a zenei felhozatal, ami a médián keresztül eljut az emberekhez, hogy sokan inkább régi cuccokat hallgatnak.
Te is értelmes mûsorokat nézel...
Én is régi zenéket hallgatok egyébként, de hát ez az én dolgom, semmi probléma nincs ezzel.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Épp tegnap volt egy vitamûsor a tv-brn és mondtak olyat,
hogy problémára is utalhat, ha az emberek olyan erõsen fordulnak nosztalgia irányba, mint M.o.-on teszik.
Mintha nem lennének a maiak között is legalább annyira jó zenék.
rendes buli nincs Hungária szám nélkül
Élõ (buli)zenekarok is biztos hogy legalább egyet lejátszanak.
Persze a Hungária nemcsak Fenyõ
\"hol tom azt beállítani h ha beállítom azt ah szeretném h kinézzen, az ugy is maradjon?\"
Azért ez egy kicsit erõs, nem gondolod? 😄D
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.