Szandi, Fenyo Miki
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem tudnád úgy megcsinálni hogy én nyerjek! életem vágya egy szandi cédé!
{ V Á Á } silkroad: lvl 11
Részletek itt:
http://www.zene.hu/cikkek/cikk.php?id=1940
http://www.zene.hu/cikkek/cikk.php?id=1925
\"hol tom azt beállítani h ha beállítom azt ah szeretném h kinézzen, az ugy is maradjon?\"
\"hol tom azt beállítani h ha beállítom azt ah szeretném h kinézzen, az ugy is maradjon?\"
Szandi azé' annyira nem jó nõ. 😊
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Mert akkor nem mondanál ilyet.
Sokan szeretnének úgy játszani.
Jó persze egy Santana vagy egy lassúkezû lehet, hogy jobb.
Mondjuk a gitáros csaja sem rossz :-)
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
sokkal prózaibb oka van sajnos
mint interjújában elmondta
Queen meg nem a "sztárolás" miatt lett korszakos jelentõségû.
Sztárok a zenéjük miatt lettek.
Akkoriban nem az a sztárcsinálás ment...
Az egy gitár egy ember dolgot Claptonra és egyéb jó gitárosokra bízta.
A yonderboi - Queen összehasonlításnak annyi alapja lehet, hogy mindkettõ egy személyre épül.
A Queen esetében ez a frontember, a Yonderboi-nál a zeneszerzõ.
Én is bírom a Queent, bár az albumok nagyon kis részét hallgattam meg többször is.
Viszont ha ekkora sztárolást kapna mondjuk az Aian Dub Foundation (ugyancsak mai tüctüc), hamarosan minden idõk legsikeresebb bandájának kiáltanák ki.
Vki elvan a Danubiussal, vki pedig Zenét hallgat..
Mindenki megtalálhatja a hozzá illõt, minek kéne meggyõzni bárkit is?
Queen vs Yonderboi? A maga stílusában mindkettõ maradandót alkotott õket méltán lehet mûvészeknek nevezni(régen a popban is voltak), szubjektív dolog az összehasonlítás.
Mind2nek vérében van/volt a zene (akár a HIV mellett is😊.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
miért mi a queen, hogy azzal nem lehet összehasonlítani? egy együttes sok közül.
szted a legjobb (megint a saját ízlésed veszed etalonnak, és tényként közlöd az elméleteidet😊
és egy Queen-nel összehasonlitani...
ha nagyon emlegeted itt a billboardot, meg akármilyen chartokat, a BBC Radio 1 szavazásán (minden idõk legjobbjai) a Pabadam bekerült az elsõ 20ba. volt a világon nem egy rádió Perutól Izraelig, akik 5-6 számát játszották hosszú ideig (egy albumról). a Yonderboi Quintett angliától oroszországig végig koncertezte a világot. 19 évesen. persze nálunk mikor kapták fel? legutoljára.
hallottad te egyátalán valaha?
a kérdés nem errõl szólt
asszem Shaped Sign-ban ami aktuális kedvencem nem az a jellemzõ :-)
rengeteg live-act van elektronikus zenék között is, hadd ne soroljak már fel egy fél oldalra valót közülük. vagy de?
Ha ezt a hülyeséget komolyan gondolod asszem nincs mirõl beszélnünk. Gondolom nem láttál még Queen koncertet pl mikor a Wembley tele volt.
Beatles nem az én izlésem csak egyszerûen tény, hogy korszakos jelentõségû
van fogalmam az elektronikus zenérõl, bár kétségtelen igazi zenésznek azt tartom aki akár egy gitárral is képes pl egy élõ koncerten fellépni és maradandót alkotni (mint pl Mike Oldfield)
Amúgy nem mondtam ítéletet csak azt mondtam régen több jó zene volt. Azokból nemcsak 100 gigát lehet P
dingggdongggg
és amit felhoztam példának az teljesen helyénvalo..
én dimitri from parist és yonderboit akartam felhozni, de ez is jó párosítás. 😊
Cd-t nem merek számolni.
Soroljunk elektrót?
Szerintem ne!
Egyébként mernék fogadni, hogy egy Thievery corporation, vagy egy Yonderboi ismertebb lesz 25 év múlva, mint ma egy Queen.
Csak az, hogy a mainstream media nem ad mai jó zenéket, nem jelenti, hogy nincsenek.
Ha valaki nem elégszik meg azzal, amit elébasznak, talál gyöngyszemeket.
látom Breki, sokat azért nem változtál. megint a saját ízlésed veszed etalonnak, és tényként közlöd az elméleteidet. szerintem meg a queen igénytelen, és a beatles is csak egy volt a sok abban az idõben egy kaptafára alakuló 4-5 tagú fiúegyüttes közül, amire a pattanásos fruskák sikítozhattak egy koncerten az elsõ sorokban.
persze, ez így nem igaz, de hadd általánosítsak már én is, ha te is olyan jól csinálod ezt.
ha lenne némi ici-pici kis fogalmad az elektronikus zenérõl, akkor az egész stílust nyílván nem neveznéd annak, aminek így. látszik, hogy nem vágod mi a különbség az elektronikus zene, és az elektronikus tánczene között.
de jó magyar szokás szerint ítéletet mondasz róla, felszínes ismeretek birtokában.
az mondjuk nem teljesen világos, hogy mi köze van az ízlésnek ahhoz, hogy kinek mennyi zenéje van, de közlöm hogy mp3ban 100 gigabyte felé közelítek, emelett van körülbelül 2-3 tucatnyi kazettám, és úgy egy tucatnyi CDm is.
Szécsi Pál
Szécsi Pál
Szécsi Pál
Szécsi Pál
Szécsi Pál
Szécsi Pál
na Õ az akinek halhatatlan a neve!!!!!
http://www.kaukazus.hu >> olajkutakat, szabad légutat.
25 év, nem akár öt év múlve nemis fog senki emlékezni az ilyen zenéket játszókra
Elég megnézni pl az 2000-es Billboard-ot pedig ott még igényesebb zenék vannak.
De sztem ezt itt zárjuk le mert off
máshol szivesen megvitatom, persze ha nem ilyen stilusban (lásd hasonlat) írsz.