94
http://www.newcomer.hu
-
Apa27 #94 Sziasztok! Már nem aktuális a dolog!!! Ugyanis megtaláltam mindent. Segítséggel és magamtól :)
Ha valakit érdekel, akkor ITT meg tudja nézni/ez is egy SG Forum oldal.
-
Apa27 #93 Sziasztok!
Egy Atomino nevű C64-es játékot keresek PC-re!
Valaki ismeri? Játszott vele?
Netán valakinek megvan PC-re?
Illetve egy olyan játékot keresek, sajnos a nevét nem tudom, csak annyit, hogy kockákat (páronként azonos mintázatúak voltak!!!) kellett benne összepárosítani, mégpedig úgy, hogy egymásra kellett őket ejteni. Ha csak mellé húztad az egyik kockát a másiknak, akkor nem tűntek el.
Valaki ismeri? Megtudná valaki mondani a nevét a játéknak?
Akár ide is írhattok, de privátra is!
Előre is köszi a segítséget :) -
Gary #92 Végre egy jó hír:
-
excellentchoice #91 Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy a NEWCOMER-rel WINVICE emulatorral játszom és a billentyűzet kiosztás érdekelne. Melyik billentyű a C= (commodore) billentyű. A CTRL-t már megtaláltam (a TAB az :) )
Az infót a [email protected] e-mailre küldd légyszí!
Előre is köszi -
#90 sziasztok egy tanulmányt írok a c64es játékokról és azonbelülis a newcomert választottam, rajongókat keresek akikkel szeretnék elbeszélgetni mindehhez..
ide írj ha van egy kis időd beszélgetni:
[email protected] -
#89 Ja-ja.
Legalább egy kis info jönne, hogy hogyan áll a dolog. Elkészült-e a magyar verzió és ki fogják-e adni? -
Lammer at Work #88 na skacok?
valami fejlmeny?
enis varom a 3.0at!!! -
SubBassman #87
Fene tudja, a programozo srac most nagyon el van havazva. Majd szolok.
Elsonek a 1581-es verzio lesz meg. A randomszam generalas is ujra lesz irva, mert fuggott a SID csip allapotatol. -
#86 Na, mikor jön a tesztverzió? -
SubBassman #85
Magyar Newcomer v3.0 forditasa kesz, a jatek fejlesztes alatt van, hamarosan sor kerul a tesztelesre is. Ehhez meg el kell keszulnie egy-ket dolognak.
Nemet verzio is lesz (nem mintha erdekelne a magyarokat) :)
Szavazzatok a lemonon, mert az action gamerek eloszeretettel pontozzak le a jatekot. :)
A regisztracio visszajelzese eleg lassan erkezik meg.
-
#84 köcci, majd megnézem:) -
bakibandi #83 Hali :)
Menj fel a www.emulator.lap.hu -ra, na ott magában érdemes keresgélni, de van 1 olyan hogy: magyar oldalak(közepe felé),azon belül pedig: Magyar c=64 H.Q. !!! na ott aztán rengeteg emulátoros c64-es progi fent van, ha jól emlékszem Balee Boom-ja is...:) -
Gary #82 Röviden a ,8,1-ről :)
Az első szám, az egységszámot jelenti, ahonnan tölteni fog, ez 8-11-ig (de lehet, 15-ig?) a floppy. A második szám elhagyható, de esetünkben azt jelenti, hogy ne a BASIC kezdőcímtől töltse, hanem egy fix címre a memóriába. Ezzel lehet elérni azt, hogy automatikusan induljon, ne kelljen a RUN.
Remélem érthető valamennyire. -
#81 A ,8,1 ha jól tévedek, akkor a Floppy paramétereit takarta. Pl. kazettánál nem ,8,1 volt de majd ezt nálam okosabbak megmondják pontosan.
Magyarul a ,8,1ből tudta a gép, hogy honnan kezdje tölteni a progit. -
#80 Hejjj, régi szép C64es parancsok. Amikor én ezeket kentem, akkor épp írni olvasni tanultam. Arra emléxem, hogy kistesóm még mielőtt írni/olvasni tudott volna már pötyögte be a parancsokat, hogy induljon a progi. Leírta apum egy papírra a parancsot, ő meg a betűket mint szimbólumokat megkereste a billentyűzeten. ÓÓÓÓÓ ... rég volt már ... és milyen szép volt :) -
#79 Még csak annyit, hogy mi is ez a ,8 és ,1? már régen nyomtam és nem ugrik be. -
#78 Kösz, örök hálám:))
Jó lesz nosztalgiázni megint. Most egy picit ugyan gyorsabban tölt, de majd hozzászokom :LOL -
#77 Akkor valamit rosszul csináltál.
Az intro angol nyelvű.
Csináld ezt: Vice-be alt+8, betölteni a Newcoomer Boot filet, majd beirod LOAD"NEWCOMER",8,1 és így nem az Intro indul, hanem a játék.
Jó szórakozást.
(ha lemezváltás van, szintén alt+8) -
#76 Én azt szedtem le, tévedés ne essék:) de nem magyarul karattyol, nekem pedig anno magyarul volt és szép díszdobozban:)) -
#75 Ja és irány a www.lemon64.com fórum, regisztrálni és szavazni a Newcomer-re, meg a többi fent lévő magyar járékra (Boom,Long Life,Burago Rally) meg amire jólesik.
-
#74 A helyzet a következő.
Van a www.newcomer.hu-n egy Newcomer Ultimate verzuó ami a magyar Newcomer továbbfejlesztése. De ez angol nyelvű.
Ennek jön majd télen a magyar nyelvű változata.
Addig itt letölthető az eredeti 94-es Newcomer működő emulátoros változata: http://www.bithunter.fw.hu -
#73 Ja és honnan lehet szerezni régi c-64-es játékokat? -
#72 Hi!
Sikerült leszednem és nagy nehezen elindítanom a Newcomer nevű Ősrégi és egyik KEDVENC játékomat C-64-en:)) A kérdésem annyi, hogy hol van magyarítás hozzá? -
#71 Ja még valami.
Van egy bizonyos Boom nevű játék. Az 576 adta ki 96-ban amikor már nem volt meg a C64-em.
Egy doom szerű játékot akartak csinálni C64-re. Ennek van emulátoros változata? Nagyon kirpóbálnám.
A lemon64-en akadtam rá teljesen véletlenül és eddig erre sem szavazott még senki. -
#70 Hogyan lehet új játékokat tetetni a lemon64-re?
Hiányzik pl. a Laser Squad II. és a magyarok közül a Kastély és a No Limit is pedig mindkettő király játék volt. A Long Life fentvan de senki nem szavazott még rá (én először) szavazzatok majd rá ha arra jártok. -
SubBassman #69 bakibandi
Irtam megint
BaLee
Nyugodtan lehet ramuszitani barkit NC ugyben.
-
#68 Ja Bakibandit én uszítottam rád, ő is nagy Newcomeres. :) -
bakibandi #67 SubBasman !
sehogy se akarja elküldeni neked az emailemet a freemail,nem értem miért. Mindig visszajön az értesítés hogy sikertelen.Nincs valami freemail-es címed? megírhatnád a [email protected]! -
SubBassman #66
Egy egyes meg ottel visszaveti... -
#65 Nincs mit.
Két hellyel tornáztam fel a gamet. ;) -
SubBassman #64
Teljesen nyilvanvalo, mivel allunk szemben. Vote fixing-nek hivjak.
Amugy kosz a szavazatot. -
#63 Azért elég nevetséges az a 9db 1-es szavazat a játékra tényleg, főleg, hogy 2-es és 3-as szavazat nincs is... -
#62 Most aktíválták az accountomat, megyek is szavazni.
Kemény 1 hétbe került nekik... -
SubBassman #61
Egyre biztosabb, hogy a magyarokat szivatjak, mashonnan is kaptam ertesitest, hogy nem tudnak regisztralni. -
#60 Amint elmondja valaki, hogy hogy lehet ezzel a b*zi hotmaillal emaileket olvasganti...
Regisztráltam a hotmailra, majd a lemon64-re és most ha belépek a hotmailon valami hülye ablak jön be amin még véletlenül sincs olyan lehetőség, hogy mengézzem a leveleimet... -
#59 Kipróbálom hotmail.com-os email címmel.
Ami gyanús, hogy a beidézett levelem ellenére pár nappal azután ugyanúgy tudtam regisztrálni ugyanazzal a nicknévvel, ugyanazzal az email címmel és megkaptam ugyanazt a levelet... -
#58 nekem nem jott reg.es level.
se freemail ra, se mailboxra...
atveres az egesz!!! -
SubBassman #57
Probaljatok meg .com-os email cimmel. -
SubBassman #56
Nos, az a helyzet, hogy mar gondoltam erre, es ez nagy disznosag lenne a reszukrol. -
#55 Nem lehet, hogy az oldal adminjai is benne vannak a dologban és mivel be van írva regisztráláskor, hogy Hungary azért nem tudok regisztrálni?
Nincsen üldözési mániám de azért poén kedvéért regisztrálok majd egy más országot írva is. :)