64
Firmware frissítés...
-
greco #24 Utánanéztem.De továbbra sem tudom miért nincs hang.(a lejátszó pedig tudja kezelni) -
greco #23 Valaki felhomályosíthatna,hogy mi is az a DTS dolog.
Leszedtem a dts-experience.vob-ot de lejátszás közben nincs hangja. -
Anee #22 Nekem a philips pár fura mp3-mas hangú filmet nem visz, azon kívül mindent...néha nem vágja ki képernyő szélééig -ez zavaró- illetve nincs 1.5x-res zoom de ezenfelül minden ok....és szülők úgy voltak vele hogy na inkább egy philips mint egy yamada -
greco #21 Ha csak *.rom volt a lemezen,úgy nem működött.Felirtam az iso-t a neroval és így már jó volt.Kiírta,hogy ERASE,WRITE,ERASE stb. ,aztán kikapcsolt.
Próbáltam dvd-t,divx-et és viszi mindet.Csak sajnos a feliratozás miatt szarakodtam és hát ez nem jött be.
Nemrég vettem és az az igazság,hogy nem nagyon néztem körül.Lehet hogy hiba volt.Egyébként ezen felül meg vagyok vele elégedve... -
Anee #20 Hát az baj....mikor vetted s mennyiért?
Egy csere elta/yamada valamelyikére?AZok már feliratoznak ékezetesen 28ezerértbár én inkább philipset vettem -
Anee #19 Ha nem romlott el akkor nem baj:-)Viszont ha .rom file van akkor azt csak nature? kell ráírni talán a cd-re...csak az isoval kell úgy trükközni
Elvileg valahogy meg tudod nézni milyen firmware van rajta, távirányító kombinációval....de hogy a scottnál mi az azt nem tom.
ha nem frankó a firmware akkor gariba visszavisz és azt mondod magától elszált vagy hasonló
-
greco #18 A jó hír, hogx megcsináltam a frissítést és nem b*tam el semmit.A rossz meg az, hogy a feliratokat továbbra sem kezeli. -
greco #17 A jó hír, hogx megcsináltam a frissítést és nem b*tam el semmit.A rossz meg az, hogy a feliratokat továbbra sem kezeli. -
Roll #16 Most olvastam, hogy viszi az srt-ket, én meg már a sub-ok után feladtam. :D -
Roll #15 Létezik olyan firmware frissítés hogy egy technosonic divx lejátszó lejátsza a feliratokat? -
greco #14 Nekem mindegy ha francia v. spanyol.Egyiket sem értem.:-)))
Úgy csináltam ahogy írtad,de semmi változás.Igaz,ezt a konektoros dolgot kihagytam.Baj? -
#13 Ja de mi van ha nem frankó a firm? -
Anee #12 :-))
De ez francia nyelvű a leírás...
Ha lentvan a cucc a .iso file akkor azt kill neroban burn image vagy kép megnyitásánál betölteni és megirni..
Utánna betesz, magától frissít done, kivesz konektorból kihúz, bedug a konektorba és dádám kész -
greco #11 Innen volt a leírás és innen töltöttem le.A játékosra meg én írtam a hírt.
-
Anee #10 Jó akkor ajánlom ezt az oldalt:
http://perso.wanadoo.fr/makgreg/DVX-i800/
Véletlenül pont a jatekoson volt hír:-)Mondhatni még friss ez a firmware -
greco #9 Igen.Tevion és Dalton néven is forgalomban van,de szerintem nem azonos firmware kell hozzá.
Idézet az általam talált leírásból:
Vous trouverez dans cette section quelques informations
supplémentaires à propos du DVX-I800.
A. Les clőnes du DVX-I800
Il y a à ma connaissance deux clőnes :
- Le DALTON DVX-500
<http://www.daltonelectronics.com/>
- Le TEVION DVD 3000
<http://www.siemssen.de/>
B. Vérifier la version du firmware installé sur le lecteur :
À effectuer à l'aide de la télécommande ou directement depuis le
lecteur.
- Ouvrez le compartiment CD
- Appuyez quatre fois sur la touche "STOP"
- La version du firmware s'affiche à l'écran
Sauf erreur de ma part, voici les versions existantes de firmware
SCOTT :
- Firmware d'origine :
"VER221:09.27"
- Firmware mis à disposition le 23/03/2004 sur le site Internet
officiel de SCOTT (archive nommée "BANK30.ROM_dvx_i800.zip"
contenant le fichier "BANK30.ROM_dvx_i800.dat") :
"VER271:02.09"
Sauf erreur de ma part, voici les versions existantes de firmwares
pour les clőnes du DVX-I800 :
- Firmware mis à disposition le 11/12/2003 sur le site Internet
officiel de TEVION (archive nommée "7445558453fe08ea11d4e4.zip"
contenant les fichiers bank30.rom, History.txt et
Aldi_Updateinfo_DVD3000_Version1.doc)
"VER271:12.11"
- Firmware mis à disposition sur le site Internet officiel de
DALTON (archive nommée "bank30 0.2.zip" contenant le fichier
"bank30.rom") :
"VER271:12.31"
-
Anee #8 hopp rossz a cím, a jó:
http://jatekosok.speier.hu -
Anee #7 jatekos.speier.hu -n nézzetek szét
Tudtommal a Scott más márkanéven-talán Tevion- is forgalomba van az a firmware kell hozzá DE erre nem merek megesküdni
Van egy fóruma utánnanéztek -
greco #6 Na én is erre várok. -
#5 Ha esetleg van olyan aki meg tudja erősíteni azt hogy megbízható akkor flash! -
greco #4 Csak az a baj,hogy a hivatalos oldalon már nincs fent ez a tipus.Egyedül ezen a helyen találtam.
-
#3 Mindenféleképpen megbízható helyről jöjjön a firmware mert ha v.mi gagyit flash-elsz bele akkor max söralátétet fog lejátszani!
A haveromnak philips dvp 630 -asa van de a feliratot nem kezeli.
Ott is firmware frissítés kell majd de nem sürgetik a dolgot!
(Borg! Esetleg átírhatnád valami Asztali DiviX lejátszósra a topicot) -
greco #2 A firmware frissítés veszélyeiről is írhatnátok.Mire kell odafigyelni,stb,stb.(asztali dvd,v.dvd írók esetében is) -
greco #1 Lehet,hogy nem a legmegfelelőbb helyre nyitottam de nem találtam alkalmasabb helyet.
Asztali dvd lejátszók firmware frissítésében jártas egyének hozzászólásait várom.Nekem egy Scott DVX i800-as asztali dvd-m van
és ennek a firmware frissítését szeretném megoldani.Megtaláltam a helyet ahonnan lehet tölteni a hozzá való cuccost,de mégsem
sikerül összehozni a dolgot.A leírást sem igazán értem mert spanyolul(?) van.Ha vki tud segíteni,írjon!
Ja, itt az oldal.