88
Ma tudtam meg, hogy van ilyen betegség. Kiderült, hogy beteg vagyok :)
  • Dynamic
    Mondjuk tőle én is féltem:

• menta
    a bohócok mind vesztes emberek
  • Taranov
    Miért is lennének szerencsétlen csövesek? Ez a foglalkozásuk, nem azért csinálják ezt, mert magukon akarnak röhögni.
  • Taranov
    Neked nem vicces, de a gyerekeknek vicces, hisz nevetnek rajta. Azok sokkal nyitottabbak, tudnak nevetni egy kisminkelt emberen.
  • FREAK
    hát szerintem egy lovas műsor vagy egy tűznyelő nagyobb szám, mint egy idétlen barom, aki kurvára nem vicces...
  • CSOCSO
    en nem felek toluk.. es nem tartom oket csoveseknek.. inkabb a kisgyerekekek szorakoztatjak el..csak sajna igenis sok kiskolok van aki meglatja a bohocokat es osszehugyozza magat...
    nomegha meglesel egy cirkuszi musort akkor rajosz hogy amikor a bohoc szarakodik altalaban a kiskolok vihognak...
    nelkuluk tuti ezerszer szarabb lenne a cirkusz...
    ugyertem.. a cirkusz leginkabb a gyerekeknek szol...es ha nincsenek bohocok.......
  • nemcsakfeel
    loál!
    én betegségről nem tudok, nem gyűlölöm őket, egyszerűen csak szerencsétlen kis sajnálatos csöveseknek tartom őket. meg nem értem hogy miért nem pusztultak még ki.
  • FREAK
    Valaki más esetleg? Én pár éves korom óta gyűlölöm a bohócokat egy kellemetlen cirkuszi élmény után. Azóta is kiráz a hideg, ha bohócot látok, még bábu esetén is, élőben meg nem tudom, mit tennék, ha poénkodni próbálna velem egy bohóc....