coulrophobia - bohócfóbia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Én pl. általános iskola 3. osztályába(tehát 15 éve) be voltam fizetve iskolai ebédre...
Akkor elöször láttam(kóstoltam)tojáslevest,na ezzel azóta a világból is ki lehetne üldözni😊
Igaz azóta nem is találkoztam "vele"...
Szal a problémád is ilyesféle lehet szvsz...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

valszeg onnan ered, hogy amikor 4-5 évesen apám elvitt cirkuszba, az elsõ sorban ültünk, odajött egy bohóc, valamit poénkodott, és az egész tömeg röhögött, én meg ültem a reflektorfényben és megkattantam, apám ki kellett vigyen a cirkuszból, úgy bõgtem, tisztára kész voltam.... kevesen értik ám meg, mit jelent ez, a barátnõmnek is van egy fa bohóca, ami a TV-n ül, azt legszívesebben felgyújtanám.....
Riszpekk
Én nem szeretem a pókot,de nem vagyok arachno-fóbiás(biztos nem így írják),és nem is félek tõle...Csak nem szeretném pl.ha rajtam sétálna...
már akkor topikokat nyitogattam itt, amikor neked még estimesét mondott anyu
Riszpekk
Riszpekk
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
a kérdés az, hogy használ-e nekik??? épít-e valamit bennük? jó hatással van-e a humorérzékükre?? és így tovább
Riszpekk
sorry, ez nem traxion topik, azt a gumiba nyitottam volna
Riszpekk
Te is bohóc vagy, csak nem úgy nézel ki.

Riszpekk
Riszpekk
nomegha meglesel egy cirkuszi musort akkor rajosz hogy amikor a bohoc szarakodik altalaban a kiskolok vihognak...
nelkuluk tuti ezerszer szarabb lenne a cirkusz...
ugyertem.. a cirkusz leginkabb a gyerekeknek szol...es ha nincsenek bohocok.......
én betegségrõl nem tudok, nem gyûlölöm õket, egyszerûen csak szerencsétlen kis sajnálatos csöveseknek tartom õket. meg nem értem hogy miért nem pusztultak még ki.
*hihi ** *