88
Ma tudtam meg, hogy van ilyen betegség. Kiderült, hogy beteg vagyok :)
  • Szabina
    Megelőztél.
    Nekem úgy rémlik, hogy három részes, az egyik szörnyűbb mint a másik.
  • Szabina
    Azt a filmet én is láttam, nemrég valamelyik csatornán játszották (ha jól emlékszem Gyerekjáték volt a címe), elég szörnyű film.
  • artschi
    Nem a Gyerekjáték c. film volt az? Volt 1. és 2. része is ha jól emléxem...
  • The Garrett
    AMugy gyerekkorból valófóbiák közül szerencsére csak 1 jutott nekem. Ez pedig a kis műanyag babák meg ilyenektől. láttam 1x egy filmet amiben votl az a baba amelyik életre kelt, nem emlékszem melyik volt már hálistennek. NA azt a filmet megnéztem kiskoromban, azóta irtózom minden ilyen játéktól.

Cirkuszban pedig a mai napig nem voltam Bohócot is csak fényképen láttam, tehát nemtudom félek-e tőlük.
  • The Garrett
    eternity.. na :P
  • The Garrett
    Üdvözlünk clownZ of .Da Eterniry multigaming klánban :D
  • nemcsakfeel
    még jó hogy nekik adóztam :))
  • Glpetyus
    jóvanna:))
  • FREAK
    azért ennél fóbiásabb

én is ovi óta utálom a spenótot, de ez ennél jóval több
  • traXion
    Vigyázz, Csernus megmondaná neki, amit neked mondtam MSNen. :D
  • Taranov
    pl. Csernus :)
  • Taranov
    Uhh
  • Glpetyus
    Ez csak egy rossz benyomás akkor...

Én pl. általános iskola 3. osztályába(tehát 15 éve) be voltam fizetve iskolai ebédre...
    Akkor elöször láttam(kóstoltam)tojáslevest,na ezzel azóta a világból is ki lehetne üldözni:)
    Igaz azóta nem is találkoztam "vele"...

Szal a problémád is ilyesféle lehet szvsz...
  • Tikal #35
    egyébként ezt a "sokkot" ki kell beszélned magadbol (vkivel aki fontos neked, megbizol stb) és megszabadulnod tole.... meg lehet
  • Tikal #34
    chucky? :D
  • Dynamic
    Aki beteg azt kezeljék doktorok...bohócdoktorok, muhahahahaha
  • FREAK
    tudom, de pl. ha az utcán meglátok egy bohócot, vagy ilyen jelmezbe öltözött reklámköcsögöt, hülyét kapok a gondolattól, hogy leszólít vagy ilyesmi

valszeg onnan ered, hogy amikor 4-5 évesen apám elvitt cirkuszba, az első sorban ültünk, odajött egy bohóc, valamit poénkodott, és az egész tömeg röhögött, én meg ültem a reflektorfényben és megkattantam, apám ki kellett vigyen a cirkuszból, úgy bőgtem, tisztára kész voltam.... kevesen értik ám meg, mit jelent ez, a barátnőmnek is van egy fa bohóca, ami a TV-n ül, azt legszívesebben felgyújtanám.....
  • Glpetyus
    Cirkuszban meg sajna csak 3-szor voltam annó:(
    De én szerettem:)
  • Glpetyus
  • Glpetyus
    Az hogy utálod,nem azt jelenti hogy beteg is vagy sztem...
    Én nem szeretem a pókot,de nem vagyok arachno-fóbiás(biztos nem így írják),és nem is félek tőle...Csak nem szeretném pl.ha rajtam sétálna...
  • Dynamic
  • Dynamic
    jaja, de leginkább akkor fostam tőle, amikor olyan szép Colgate reklámba egyáltalán nem illő fogai lettek, brrrr...
  • Glpetyus
  • traXion
    4 éve? Fasza vagy.
  • FREAK
    nyiss nyugodtan, ha az a vágyad, de rólam le lehet pattanni

már akkor topikokat nyitogattam itt, amikor neked még estimesét mondott anyu
  • Taranov
    Értem, ok.
  • FREAK
    ki büszkélkedik?? nem én találtam fel vazzeg, csak közlöm, hogy tudomást szereztem róla, és hátha másoknak is megvan
  • Bandew
    Pennywise :-)
  • Taranov
    Én nem voltam nagy cirkuszbajáró, de néha voltam, és nem hiszem, hogy emiatt rossz a humorérzékem :) Remélem.
  • traXion
    Akkor minden ritka betegségről nyissunk topicot!

Az igazság fáj mi?!
  • Taranov
    Én pl. ismertem, ne büszkélkedj vele, hogy te ismerted meg először. Persze ez nem csesztetés, tiszteletben tartom a fóbiádat, csak mondom, hogy nem vagy egyedül vele.
  • FREAK
    nem az a kérdés, hogy tetszik-e nekik, mert ez tény

a kérdés az, hogy használ-e nekik??? épít-e valamit bennük? jó hatással van-e a humorérzékükre?? és így tovább
  • Pyx #16
  • FREAK
    na most meséld be nekem, hogy korábban már ismerted ezt a betegséget....

sorry, ez nem traxion topik, azt a gumiba nyitottam volna
  • Taranov
    Nincs rá szükségük, csak szórakoztatja őket. Nem olyan, mint a fűtés vagy az étel. Hát a gyerkek még azon is tudnak röhögni, hogyha egy kutya hempereg vagy a papa integet. Akkor ezen miért ne tudnának?
  • Taranov
    lol. Ettől én is félnék.
  • traXion
    Teljesen egyetértek.
  • traXion
    És akkor minek ez a topic? Tüdőgyulladásnak ne nyissunk egyet?

Te is bohóc vagy, csak nem úgy nézel ki.
  • Dynamic
    Amúgy meg utálom a cirkuszt légtornászostul,bohócostul, késdobálóstul.Nálunk hetente lépnek fel ilyen vándorcirkuszok, de nem bírnának rávenni, hogy elmenjek megnézni.Na nem ezért mert cirkuszfóbiám van, hanem mert szerintem haláluncsi.
  • FREAK
    ha egy gyerek elég kicsi/hülye, a szart is megeszi, szóval csak azért mert röhögnek rajta, még nem biztos, hogy szükségük is van rá