coulrophobia - bohócfóbia

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jackcsabi
Azért örülök hogy nem csak nekem van ilyen fóbiám

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

Davidus
Dettó😛 Megvan a jellegzetes hangja mikor egy nagyobb bogár landol a szobában. Attol a hangtól nagyon be tudok parázni😛

V9ykn8_TZL0

Voltan
Elképesztõ fóbiák vannak amúgy. Nem rég láttam egy mûsort, ahol kiderült, hogy van külön tudományos neve a hosszú szavaktól való félelemnek. Nem tudom már idézni, pedig latinból érettségiztem (igaz, régen) ... sorry.
Mindenesetre most frászt hozok az ebben szenvedõkre: Elkelkáposztásíthatatlanítottátok!!!! Waaaaaaahhhhhaaaahahaahahaha! Én a magam részérõl a nagyobb bogaraktól és rovaroktól tojok be. A pókok nem zavarnak, érdekes módon, még egy madárpók sem... De ha egy nyolc centis szöcske/sáska (a franc tudja mi az, nagy és zöld)bepattog a szobába , attól a világból ki tudok rohanni...

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Voltan
Pffff 😄DDD
Pardon

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Davidus
Alektorophobia- Fear of chickens

V9ykn8_TZL0

A rovarok petét raknak, nem lárvát szülnek te agyoniskolázott😊) Lehet azt már beköpte egy másik légy, és annak a lárvái fejlõdtek ki abban a nagy légyben amit lecsaptál. Még jót is tettél, amúgy se húzta volna soká szegény, szétrágták volna belülrõl a kis dögök.

Na jó étvágyat😊

ABIT NF7/AMD 2400+/Samsung 2x256 2700/40GB Maxtor/9500pro/Samsung 753DFX/LG DVD/LG 24X/Win XP Prof

The Garrett
ááááááááá ha lenne 1 azt várnám mikor kacsint rám 😉

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Adi
LOL!
Ez a bohóc film vagy mi?

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Adi
LOL!
Én nekem az a baba megvan kint állt mindig az ablakomba!!
10e volt asszem anno! Kis kés volt a kezébe és a háttérbe lehetet ilyen halálfejes plakátott tenni... jó volt.. meg van most is csak apámnál van a cucc!

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Bandew
:-DDDDD
Telephonophobia- Fear of telephones

Na jó abbahagyom ennek a listának a böngészését. :-D

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Bandew
Ezekbõl lesznek az ûthajósok. :-)

Bár a teszteken olyan gravitációkat kell kiálniuk, hogy inkább nem. :-D

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Bandew
Na ennek lehet szar:

Barophobia- Fear of gravity

Folyamatos félelem.

Bandew
Aurophobia- Fear of gold. :-D

Bandew
Ezt a fóbiát megérdemelted. :-D

Én a pókoktól iszonyodom írtózatosan. Fõleg hirtelen sokkol le a jelennlétük. Nem tudom mitõl van, de tök nagy faszság ez az egész. Egyszerûen el nem tudom képzelni mi okozza.

I.C.ram
Ilen nekem is volt. Egyszer egy bazinagy nõsténylégy bejött a szobámba, majd szét csaptam egy 1000 oldalas könyvvel, erre a potrohából elkezdtek kimászni a lárvák, majdnem elhánytam magam. 😊
Davidus
Amúgy egy fóbiám nekem is van😛 Fosok a cserebogártól😊 Kiskoromban fogtam egy cserebogarat és nekiálltam szadizni. Beleszúrtam a hasába valami faágat mire kijött belõle valami sárga szmötyi! Na azóta ha meglátok egy cserebogarat végem van. Meg szerintem az is erre vezethetõ vissza hogy nem tudok megölni semmilyen bogarat😛 Ha bejön egy légy azt se ütöm le hanem megfogom és kibaszom az ablakon.

V9ykn8_TZL0

Davidus
Amúgy láttam élõben a VAN MÁÁÁÁSÍÍÍÍKK! zenebohócot kiskoromban és nagyon nagy élmény volt!

V9ykn8_TZL0

Davidus
Ez kibaszott jó film!

V9ykn8_TZL0

I.C.ram
Kösz.
Lacc
Ebbõl a Killer clownsból láttam egy részletet már 😊 De ez vígjáték nem? Nekem annak tûnt a zenével meg minden.
Jano
Privát.

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

I.C.ram
Nincs DC-n 😞
I.C.ram
LETÕTÖM!
Jano
Killer Klowns from Outer Space

Jano
Ideophobia- Fear of ideas.

Loál.

I.C.ram
Ezmiez?
hen-tes
lol 😄

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Jano

Jano
Mindentõl lehet félni, a legtöbb ilyen félelem kapott is latin nevet. Foglalkoztak, foglalkoznak vele minden téren. Láttam egy lányt, aki durván félt a haltól. Elég volt csak egy halformát rajzolni egy lapra, már sikongatott, az õ esete nagyon komoly volt. Nem tudom, hogy neki is vajon egy gyermekkori rossz élményhez köthetõ-e a dolog, de a legtöbb esetben így van.

Jano
FREAK! Megvan, kölcsönadom:

Jano
Eddig 4 részes, hamarosan jön az ötödik.

Met
Vissza olvastál?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

A KLAUStrofóbiás meg a télapótól fél?

Adi
Kellemetlen cirkuszi élmény? Még is mi volt? Megfogta a fütykösöd?😄 Vagy mi?

Adi
Szerintem semmi gond nincs velük.. én jókat röhögök rajtuk!!

Glpetyus
😊

hen-tes
nem ismerted ?
én alig pár évemmel ismertem 😛
egyébként mi is volt az a kellemetlen élmény ami miatt utálod õket ?
én kb 3 éve láttam utoljára bohócot..
szar
max az ügyeskedõ mutatványaik amik elmennek
büvész akrobata szásszóezesze jobbabb 😊

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Lacc
Én közömbös vagyok velük szemben, illetve lenézem õket.
És cirkuszba is egyszer voltam, de csak arra emlékszem hogy annyi gumicukrot ettem hogy hánytam
Szabina
Igazad lehet, van benne valami nem emberi.

Míg szánkon a szó már tovatűnt a nap, élvezd míg teheted holnapokat(...)! -Horatius-

I.C.ram
Gyerekjáték a legjobb móka 😊 Én is kiskoromban láttam elöször, és én is fostam tõle régen, de mára kinõttem.

A bohócoktól szerintem azért félnek annyira, mert egyben az egyik legfélelmetesebb figura is lehet. Van a bohóc sminkjében valami félelmetes is. Nem egy film volt, ahol a bohóc valami fõgonosz volt egy horrorban.

Én egyébként nem félek tõlük hál'Isten.
Szabina
Megelõztél.
Nekem úgy rémlik, hogy három részes, az egyik szörnyûbb mint a másik.

Míg szánkon a szó már tovatűnt a nap, élvezd míg teheted holnapokat(...)! -Horatius-

Szabina
Azt a filmet én is láttam, nemrég valamelyik csatornán játszották (ha jól emlékszem Gyerekjáték volt a címe), elég szörnyû film.

artschi
Nem a Gyerekjáték c. film volt az? Volt 1. és 2. része is ha jól emléxem...

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

The Garrett
AMugy gyerekkorból valófóbiák közül szerencsére csak 1 jutott nekem. Ez pedig a kis mûanyag babák meg ilyenektõl. láttam 1x egy filmet amiben votl az a baba amelyik életre kelt, nem emlékszem melyik volt már hálistennek. NA azt a filmet megnéztem kiskoromban, azóta irtózom minden ilyen játéktól.

Cirkuszban pedig a mai napig nem voltam Bohócot is csak fényképen láttam, tehát nemtudom félek-e tõlük.

The Garrett
eternity.. na 😛

The Garrett
Üdvözlünk clownZ of .Da Eterniry multigaming klánban 😄

nemcsakfeel
még jó hogy nekik adóztam 😊)

*hihi ** *

Glpetyus
jóvanna😊)

FREAK
azért ennél fóbiásabb

én is ovi óta utálom a spenótot, de ez ennél jóval több

Riszpekk

traXion
Vigyázz, Csernus megmondaná neki, amit neked mondtam MSNen. 😄

Oldal 1 / 2Következő →