A Microsoft az Apple babérjaira tör
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
megalol
Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.
gondolom a szokásos "magyar" áron ezt is meglehet venni majd valamikor , persze kishazánkba úgyse jut el az esetleg kapacitás/ár arányból is valamit felvillantó változat ...
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
Nem sok, mert elég strapa bíró egy darab. Szóval a lóvé nagy részét az anyagokba fordítják... De abban igazad van, hogy nagyon drága.
Class is over.
Én tutkó nem fogok venni. 50 dolcsiba kerül, valószínûleg csak WMA-t fog tudni, vagy pedig beraknak mellé egy sz*r MP3 dekódert és megint nem lesz semmi értelme. Aztán meg mikor lesz benne Mac támogatás? (Mert ugye az iPod támogatja a Win-t) Mindegy.
"#3 - Ha megfigyeled az 5x-os arak a gepekre is igazak (PC vs Mac)"
Ez nem így van... Csak azért tûnik olyan drágának, mert a PC az "általános" gép, a Mac pedig grafikára van optimalizálva. Amúgy meg egy grafikus PC munkaállomás, lefogadom, hogy többe kerül mint egy Mac.
"#3 - Ha megfigyeled az 5x-os arak a gepekre is igazak (PC vs Mac)"
Ez nem így van... Csak azért tûnik olyan drágának, mert a PC az "általános" gép, a Mac pedig grafikára van optimalizálva. Amúgy meg egy grafikus PC munkaállomás, lefogadom, hogy többe kerül mint egy Mac.
Class is over.
Az iPoddal kapcsolatban már több botrány is volt. Fõleg konstrukcióval és supporttal kapcsolatos ügyek. Példaként a csak szervízben - szinte a teljes lejátszó áráért - cserélhetõ akkumlátor.
Vehetsz 5x drágábban más formátumot támogató cumót akkor. De ha megfigyeled, ez csak egy feltételezésen alapuló dolog.
vazer, ha ez ötven dolcsi, és így is vna haszna rajta a M$ -nak akkor mennyi haszna lehetett az iPOD-on az Apple-nek? ... ://
Nem a lényeg, hanem a fontos!
kivételesen az életben egyszer örülök valaki pénzéhességének 😊
ez is ritka
ez is ritka
Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.
"mintegy 80 százalékkal olcsóbbak lesznek"
Es ha megeri 20%os aron adni, akkor nem volt esetleg eddig pofatlanul draga? Es igy emkkora a haszon rajta?
Tudom, tudom, koltoi kerdesek...
Es ha megeri 20%os aron adni, akkor nem volt esetleg eddig pofatlanul draga? Es igy emkkora a haszon rajta?
Tudom, tudom, koltoi kerdesek...