19
-
Mice #19 megalol -
#18 gondolom a szokásos "magyar" áron ezt is meglehet venni majd valamikor , persze kishazánkba úgyse jut el az esetleg kapacitás/ár arányból is valamit felvillantó változat ... -
#16 Nem sok, mert elég strapa bíró egy darab. Szóval a lóvé nagy részét az anyagokba fordítják... De abban igazad van, hogy nagyon drága. -
#15 Én tutkó nem fogok venni. 50 dolcsiba kerül, valószínűleg csak WMA-t fog tudni, vagy pedig beraknak mellé egy sz*r MP3 dekódert és megint nem lesz semmi értelme. Aztán meg mikor lesz benne Mac támogatás? (Mert ugye az iPod támogatja a Win-t) Mindegy.
"#3 - Ha megfigyeled az 5x-os arak a gepekre is igazak (PC vs Mac)"
Ez nem így van... Csak azért tűnik olyan drágának, mert a PC az "általános" gép, a Mac pedig grafikára van optimalizálva. Amúgy meg egy grafikus PC munkaállomás, lefogadom, hogy többe kerül mint egy Mac. -
#14 Az iPoddal kapcsolatban már több botrány is volt. Főleg konstrukcióval és supporttal kapcsolatos ügyek. Példaként a csak szervízben - szinte a teljes lejátszó áráért - cserélhető akkumlátor. -
#10 Vehetsz 5x drágábban más formátumot támogató cumót akkor. De ha megfigyeled, ez csak egy feltételezésen alapuló dolog. -
#8 vazer, ha ez ötven dolcsi, és így is vna haszna rajta a M$ -nak akkor mennyi haszna lehetett az iPOD-on az Apple-nek? ... :// -
#5 Szerintem ötöd áron elég jó kompromisszum, ha csak WMA-t játszik. -
Mice #4 kivételesen az életben egyszer örülök valaki pénzéhességének :)
ez is ritka
-
htmm #3 "mintegy 80 százalékkal olcsóbbak lesznek"
Es ha megeri 20%os aron adni, akkor nem volt esetleg eddig pofatlanul draga? Es igy emkkora a haszon rajta?
Tudom, tudom, koltoi kerdesek... -
#2 Biztos csak vma-t fog tudni lejátszani. -
#1 Hehe :) - hat igen, egyre tobb szegmensben erdekelt az MS.