112
  • [HUN]PAStheLoD
    a kép illusztráció , az ellrettentés eszköze
  • deyo
    Azért, hogy őszinte legyek ne várja el senki, hogy úgy nőljön fel egy gyerek, hogy ne nézzem filmeket, nem játszon játékokkal és ne halgasson zenéket... én ugyan nem voltam olyan szegény kiskoromban, de nem telett a 'legális' dolgokra... szal igenis fogtam magam és töltöttem le filmeket, zenéket, stb...
    Amíg az átlagszínvonal nem ér el egy olyan szintet, hogy az ember megengedhessen magának 'eredeti' cd-ket, addíg senki se várja el, hogy nem töltsön le az ember a net-ről dolgokat:-PPP
    Ha majd találok egy 'tűrhető' állást, akkor igenis megveszem a nekem tetsző dolgokat... de addig is marad a net:-PP
    Inkább bele se gondolok, hogy milyen világ lenne ez, ha minded gyerek csak 'legális' dolgokon nőne fel... azt se tudná mi az a mozifilm, zene, stb... ez kell nekünk??:-PP
  • arty
    azert, mert te nem tudod oket hasznalni es inkabb bunozoket tamogatsz a szereny elmeddel, nem hinnem h be kene tiltani ...

az SMSwebre inkabb raferne egy betiltas ... :D ott ugyanis NINCS legalis tartalom mig fajlcserelon szedtem le a legutobbi jatekdemokat ...
  • NEXUS6
    "Helyes. Ne masoljon senki illegalis tartalmakat, es akkor nem lesz bunozo. Nem azert csinalom a szerzemenyeim, hogy ezekre minden hajlektalan ingyenelo szabadon maszturbalhasson."

Szerintem DeZi, te csak szeretnél olyan népszerű lenni, hogy én meg a többbi hómlesz a te letöltött szerzeményeidre maszturbáljunk;)))
  • NEXUS6
    Háj Enterprise!

Ha nem kellene majdnem mindenkinek ugyan azt a tankhajó méretű minimális védettséggel rendelkező oprendszert használni akkor nem kéne attól félnünk, hogy a 15 éves barátod a fél világot hazavágja a kukacával! A megfelelelő mértékű diverzivitás azért nyújtana egy kis biztonságot, tudod mint a természetben. Talán nem kéne minden kis céget kicsinálnia a kedvenc vállalatodnak.

A civilizáció mindíg túllépi az emberi irányítás képességeit, ennek az eredményei a politikusok. Egy dolog kéne csak, hogy kívülről senki ne szóljon bele a saját identitással rendelkező közösségek dolgába. Nem kell ide semmi AI az emberek hidd el,még viszonylag értelmes módon is képesek élni, ha nem csinálnak belőlük tömeget .
  • Cat #25
    te olyan buta vagy hogy ha fájna sikoltoznál
    ha p2p t elintézik, a többi ellen fordulnak, mindig a legelterjedtebbet fogják a legjobban támadni
    ráadásul az általad említettek nyilvánvalóan illegálisak, mig a p2p technológia alapesetben nem
  • SoDI---
    Minek a fájlcserélő?
    Szüntessék csak be. Nem fog hiányozni.
    Ott van az SMSweb, a privát FTP-k, miegymás...
  • Yv@n
    Igen igen szép ember ez ott a képen. Milyen búval b@szott képet vág.
  • arty
    emlekeztek a hire, h japanban letartoztattak az olyan p2p szoftver irojat, ami encyptalta a juzerek IPjet/adatait ?

a hozzanemerto, korrupt politikai lepesek vadhajtasait latjuk most is olaszorszagban.

remelem hamarosan jonnek mar a fent emlitett p2p halozatok, s vegre biztonsagban leszunk a legalis maffia mocsoksagaitol :(
  • zippofcy
    "ez a civilizacio tullepte az ember iranyitasi keppesegeit" - Éppen az Internet a bizonyíték rá hogy a hamis (közvetett) demokráciák helyett eljött az idő a VALÓDI (közvetlen) demokráciák bevezetésére. Ezekkel az ókorban is csupán annyi volt a baj hogy egy idő után már nem fért el mindenki a piactéren. Hát most már elfér. PUSZTULJANAK A POLITIKUSOK ÉS EGYÉB ÖNJELÖLT VEZETŐK !
  • Tetsuo
    Ne feledjétek!
    www.beniculturali.it
  • Tetsuo
    Berlusconi = Mafia
  • QuippeR
    Igen, és egy tetoválás fogja jelezni a karodon, hogy mennyit tölthetsz le egy hónapban.
    A megrögzött p2p felhasználókat természetesen az erre a célra kialakított táborokban fogják BSA-ügynökök fegyelmezni.
    A börtönökből kiengedik azokat, akik hat hónapja nem tettek kárt valamely lemez-, film- vagy szoftverkiadóban, hogy elférjen a sok galád egyetemista. Ezeket a jó magaviseletű egyéneket természetesen rögtön felveszik a BSA berkeibe. Mert ezek határozott fiatalemberek, akik tudják mit kell tenni az aljanéppel, a mocskos fájlmegosztókkal.
    Ezentúl az erkölcsi bizonyítvány csak azoknak jár, akik havonta megvesznek egy dvd-t, egy zenei albumot, és egy felesleges szoftvert. Ha ezt valaki elmulasztaná, az valószínűleg egy életre elássa magát, mivel munkát csak érvényes erkölcsi bizonyítvánnyal szerezhet.
    A szélessávú internet előfizetésének lehetősége megmarad, az ilyen felhasználók naponta 150mb ingyen(!!) reklámot kapnak az erre a célra kifejlesztett és Windows-ba integrált csodálatos szoftver segítségével. On-line rendelhetik meg a legújabb Madonna albumot, amelynek extrái között megtalálható a RIAA elnökének idei eredményekről szóló beszámolója. Mindez csak 50$. A hülyének is megéri!

Szép új világ...
  • Attila1234
    Komolyan mondom, egyre inkább arra gondolok, hogy lemondom az Internet előfizetésemet! Kell a francnak, hogy a gépemen keresztül megfigyeljenek. Járok inkább könyvtárba. Fel vagyok háborodva, hogy ilyen törvényeket hozhatnak. Mi lesz a következő lépés? Talán regisztrálni fognak mindenkit, aki számítógépet vesz, hogy később házkutatásokat tartsanak nála? Az eszemet eldobom!
  • NEXUS6
    Demokrácia = királyság, 4 évre választott királyokkal/grófokkal.

A királyi cím örökölhető, lásd pl GWBús ámerókai elnököt, és a király minden jogot megkap amit hagyományosan megkapni szokás, pl hajót neveznek el róluk (még életükben, természetesen), ővék a média (lásd magyar királyi tv, ami a Berlúzkóni cégnek gyenge mása) valamint pénz (bankok), hatalom a többiről már nem is szólva.

Talán csak az első éjszaka jogában vannak kérdések (lásd Mónika vs Klinton, meg az arab nők felszabadításáért indított iraki háború) de termeészetesen a demokrácia fejletteb formájában ez is meg fog oldódni, és a big bráner keze előb teszi be a lábát a magánügyeidbe mint te magad.
  • GabiWong
    A politikusok elfelejtik ki kiért van, felkéne párat huzni.
  • nemcsakfeel
    neem. nálunk azt fogják bevezetni hogy akkor illegális a letöltés ha nincs mellé dokumentálva egy " elhallgatott holokauszt " szöveg...
  • Mice
    azt tudtad amúgy, hogy a válasz gomb is a filecserélők miatt nem működik Opera alatt?
  • zippofcy
    A filecsere öl, butít és nyomorba dönt! Ezerszer veszélyesebb mint az alkohol és egyéb drogok együttvéve. Ettől lesznek 14 éves lányaink terhesek, fiaink füvesek, politikusaink korruptak! Halál a filecserélőkre! A kutyatámadások is a filecserélők miatt vannak! Dávid Ibolya is megmondta! Ő pedig csak ért hozzá, elvégre igazságügyminiszter. Abból meg csak egy van !
  • zippofcy
    Szóval az olasz filecserélőkre börtön vár? Nagy ügy. Görögországban betiltottak minden számítógépes játékot kb. 1 éve, a fasiszta Német- meg Olaszországban meg halál várt minden zsidóra kb. 60 éve. Ahhoz képes ez a törvény fel se tűnik. Olyan mintha pl. Magyarországon kivégeznénk minden politikust. Kis áldozat a törvényesség oltárán :)