Tiltakozás az olasz "fájlcserélõ-törvény" ellen
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Igen, és egy tetoválás fogja jelezni a karodon, hogy mennyit tölthetsz le egy hónapban.
A megrögzött p2p felhasználókat természetesen az erre a célra kialakított táborokban fogják BSA-ügynökök fegyelmezni.
A börtönökbõl kiengedik azokat, akik hat hónapja nem tettek kárt valamely lemez-, film- vagy szoftverkiadóban, hogy elférjen a sok galád egyetemista. Ezeket a jó magaviseletû egyéneket természetesen rögtön felveszik a BSA berkeibe. Mert ezek határozott fiatalemberek, akik tudják mit kell tenni az aljanéppel, a mocskos fájlmegosztókkal.
Ezentúl az erkölcsi bizonyítvány csak azoknak jár, akik havonta megvesznek egy dvd-t, egy zenei albumot, és egy felesleges szoftvert. Ha ezt valaki elmulasztaná, az valószínûleg egy életre elássa magát, mivel munkát csak érvényes erkölcsi bizonyítvánnyal szerezhet.
A szélessávú internet elõfizetésének lehetõsége megmarad, az ilyen felhasználók naponta 150mb ingyen(!!) reklámot kapnak az erre a célra kifejlesztett és Windows-ba integrált csodálatos szoftver segítségével. On-line rendelhetik meg a legújabb Madonna albumot, amelynek extrái között megtalálható a RIAA elnökének idei eredményekrõl szóló beszámolója. Mindez csak 50$. A hülyének is megéri!
Szép új világ...
A megrögzött p2p felhasználókat természetesen az erre a célra kialakított táborokban fogják BSA-ügynökök fegyelmezni.
A börtönökbõl kiengedik azokat, akik hat hónapja nem tettek kárt valamely lemez-, film- vagy szoftverkiadóban, hogy elférjen a sok galád egyetemista. Ezeket a jó magaviseletû egyéneket természetesen rögtön felveszik a BSA berkeibe. Mert ezek határozott fiatalemberek, akik tudják mit kell tenni az aljanéppel, a mocskos fájlmegosztókkal.
Ezentúl az erkölcsi bizonyítvány csak azoknak jár, akik havonta megvesznek egy dvd-t, egy zenei albumot, és egy felesleges szoftvert. Ha ezt valaki elmulasztaná, az valószínûleg egy életre elássa magát, mivel munkát csak érvényes erkölcsi bizonyítvánnyal szerezhet.
A szélessávú internet elõfizetésének lehetõsége megmarad, az ilyen felhasználók naponta 150mb ingyen(!!) reklámot kapnak az erre a célra kifejlesztett és Windows-ba integrált csodálatos szoftver segítségével. On-line rendelhetik meg a legújabb Madonna albumot, amelynek extrái között megtalálható a RIAA elnökének idei eredményekrõl szóló beszámolója. Mindez csak 50$. A hülyének is megéri!
Szép új világ...
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Komolyan mondom, egyre inkább arra gondolok, hogy lemondom az Internet elõfizetésemet! Kell a francnak, hogy a gépemen keresztül megfigyeljenek. Járok inkább könyvtárba. Fel vagyok háborodva, hogy ilyen törvényeket hozhatnak. Mi lesz a következõ lépés? Talán regisztrálni fognak mindenkit, aki számítógépet vesz, hogy késõbb házkutatásokat tartsanak nála? Az eszemet eldobom!
Demokrácia = királyság, 4 évre választott királyokkal/grófokkal.
A királyi cím örökölhetõ, lásd pl GWBús ámerókai elnököt, és a király minden jogot megkap amit hagyományosan megkapni szokás, pl hajót neveznek el róluk (még életükben, természetesen), õvék a média (lásd magyar királyi tv, ami a Berlúzkóni cégnek gyenge mása) valamint pénz (bankok), hatalom a többirõl már nem is szólva.
Talán csak az elsõ éjszaka jogában vannak kérdések (lásd Mónika vs Klinton, meg az arab nõk felszabadításáért indított iraki háború) de termeészetesen a demokrácia fejletteb formájában ez is meg fog oldódni, és a big bráner keze elõb teszi be a lábát a magánügyeidbe mint te magad.
A királyi cím örökölhetõ, lásd pl GWBús ámerókai elnököt, és a király minden jogot megkap amit hagyományosan megkapni szokás, pl hajót neveznek el róluk (még életükben, természetesen), õvék a média (lásd magyar királyi tv, ami a Berlúzkóni cégnek gyenge mása) valamint pénz (bankok), hatalom a többirõl már nem is szólva.
Talán csak az elsõ éjszaka jogában vannak kérdések (lásd Mónika vs Klinton, meg az arab nõk felszabadításáért indított iraki háború) de termeészetesen a demokrácia fejletteb formájában ez is meg fog oldódni, és a big bráner keze elõb teszi be a lábát a magánügyeidbe mint te magad.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
A politikusok elfelejtik ki kiért van, felkéne párat huzni.
neem. nálunk azt fogják bevezetni hogy akkor illegális a letöltés ha nincs mellé dokumentálva egy " elhallgatott holokauszt " szöveg...
*hihi ** *
azt tudtad amúgy, hogy a válasz gomb is a filecserélõk miatt nem mûködik Opera alatt?
Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.
A filecsere öl, butít és nyomorba dönt! Ezerszer veszélyesebb mint az alkohol és egyéb drogok együttvéve. Ettõl lesznek 14 éves lányaink terhesek, fiaink füvesek, politikusaink korruptak! Halál a filecserélõkre! A kutyatámadások is a filecserélõk miatt vannak! Dávid Ibolya is megmondta! Õ pedig csak ért hozzá, elvégre igazságügyminiszter. Abból meg csak egy van !
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2õt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
Szóval az olasz filecserélõkre börtön vár? Nagy ügy. Görögországban betiltottak minden számítógépes játékot kb. 1 éve, a fasiszta Német- meg Olaszországban meg halál várt minden zsidóra kb. 60 éve. Ahhoz képes ez a törvény fel se tûnik. Olyan mintha pl. Magyarországon kivégeznénk minden politikust. Kis áldozat a törvényesség oltárán :)
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2õt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)