665
-
#64 Már nagyon várom.Állati jó volt az 1,imádtam.Ja és remélem ez is magyarul jelenik meg!!!Úgy fog,ugye? -
#63 deszép!!! végre egy rajzolt kalandjáték! -
Paradicsom #62 Megjelent már? -
htibor #61 Egy kis UPként: Release date: September 2006
Megkreálták a játék honlapját: Runaway 2
És pár fellelhető kép:
-
Csabi015 #60 de nem tudja senki honnét lehet letölteni a 3 Koponyát
nekem megvan csak hibás nem lehet feltelepíteni se -
Csabi015 #59 Ja igen elég régi de szerintem a legjobb, amugy megjelent egy "uj része" is már asszem tavaly, ugyan azzal a főhőssel kell menni meg ilyenek a neve: Fenimore Fillmore The Westerner -
#58 Huhh találtam rólla itt beszámolott de észrevettem, hogy ez a gamma nem éppen újdonság ugyanis 1996-os. -
#57 Ez a 3 koponya is point & click kalandjáték??? Esetleg tudnál adni rólla vagy vki tudna adni rólla egy linket ahol találok rólla infokat + képeket, trailereket meg stb-ket? (Csak azért mert mintha már halodtam volna rólla és érdekelne...)! -
Csabi015 #56 nem tudja vki honnan lehet letölteni a 3 koponyát? (3 skulls of the toltecs) smswebesről mondjuk? -
#55 Áhh a számból vették ki a szót >>> #54! A Monkey Island sorozat is kijött PS2-re és volt olyan faja mint PC-n és a sikere is volt akkora! Az ilyen gammákat kiadhatnák Mac-re is ezt jó, hogy említetted mert én tutti nyomnám őket ott is ugyanis van egy Mac minim is amimre az op rendszer miatt nem igazán van nagyválaszték játékban (de a Macintosoknak nem is e téren nyilvánul meg az ereje és nem is kell, hogy e téren nyilvánuljon meg igazán szvsz! -
#54 Hali!
Az egér ma már lényegtlen szempont ugyanis konzolra is van bill meg egér, de a point and click azért mégiscsak pc:) -
#53 Az, hogy konzolon nem lenne jövője, az egy dolog.
De gondolj bele, ez egy "point&click" kalandjáték. Ezt PC-s egérre találták ki (esetleg MAC-ekre).
Hogy oldanád meg ezt konzolon? Vagy helyette esetleg botkormány...
Bár nem ismerem közelről a konzolokat - sosem volt nekem -, így nem tudom, van-e bennük olyan lehetőség, ami pointer-funkciót tölt be. Konkrétan egy kurzornyíl, amivel a képernyő bármely pontjára rámutathatsz. Vagyis nem arról beszélek, hogy csak bizonyos elemek közt lépkedhetsz vele (pl. egy menüben). -
Csabi015 #52 a 3 koponya avagy a toltek kincs rejtélye a legjobb kalandjáték! nem tudja valaki honnan lehet letölteni -
#51 Konzolra elképzelhető, hogy megjelenik? Hiányolom az ilyen játékokat konzolról! És tagbaszakadt hülyeség az az álat duma, hogy ott nem volna jövője az ilyen játékoknak mondjuk PS-en... ugyanugy mint ahogy az is egy nagy baromság, hogy verekedős játékokat nem nyomnak PC-re ugyanezzel a jelmondattal! -
#50 Demo még nincs - gondolom ez összefügg azzal, hogy már régóta csúszik magának a játéknak is a megjelenése.
Viszont itt találsz egyebeket. -
#49 Demót nem kapunk kézhez vmikor??? -
#48 2006 második negyedév...
De olvastam én már olyat is, hogy 2004-ben kellett volna megjelennie... -
#47 Mikor jelenik meg a gamma, már rég kalandjátékoztam ugyhogy hiányom van?! -
#46 Megnéztem a trailert hát tetszett meg minden elég faja volt de egy vmi nem stimmelt még pedig az, hogy ha a zene olyan lesz vagy hasonló mint az intro alatt akkor én nagyon elleszek keseredve mert ez nem tetszet! Miért nem lehet hasonló zenét a játék alányomni mint az 1-ben (sztem az oltári király volt)?! Ha ez a zene marad vagy vmi ehez hasonló sztem a játékélmény kárára, rovására fog menni! Ugyanis ennél a játéknál qrva sokat számít a zene és a hanghatások mert van ugy, hogy több órát kell gondolkodnod egy fejtőrőn (mondjuk két tárgy összekombinálásán) és ha a zene szar egyszerűen egy fél óra múlva már idegesit akkor megunod az egészet és inkább kilépsz az egészből! Mert ha már elakadtál a gammában és órákat szenvedsz vele ráadásul már fulpipa vagy mert fogalmad sincs, hogy-hogy lehetne tovább jutni akkor legalább a zene legyen egy kicsit nyugtató relaxálos, hogy ne legyél full ingerült mert ugy nem lehet játszani sztem! -
NorbyI #45 Gyorsan végignyomtam az első részt, és most én is azon gondolkozom hogy mivel játszak amíg kijön a második rész. Valamit mondjatok még mert ezekkel már játszottam. -
#44 Asszem mindketten ugyanarról a Monkey Island játéksorozatról beszélünk.
Konkrétan a 3-ik részhez sem kell már angol tudás, mert van hozzá magyarosítás a Magyarosítások Portálon.
De az első két rész fordítását is készíti már Panyí egy ideje...
Magánvélemény: én a megjelent magyarosítása miatt "belepróbáltam" a 3-ik részbe, ami ugyan tényleg vicces volt, meg jó játék is lenne, csak nagyon vontatott (legalábbis az eleje biztosan), és nem volt hozzá akkor türelmem végigjátszani. -
htibor #43 Return to Mysterious Island;
Adventures of Sherlock Holmes - The Silver Earring;
The Black Mirror;
The Omega Stone - Riddle of the Sphinx 2
...
"tudom h semmi nem mulhatkja fölül :)"
Ezzel kicsit vitába szállnék ha lehet!
Egy jó angol tudással pár óra Curse of Monkey Island(-> a 3. rész a 4 ből, 1997. októberi megjelenésű) kíváncsi vagyok mire változtatná meg a véleményedet :)) -
#42 De ha nem csak vicces mászkálós/kalandjátékokra gondoltál, akkor: Syberia I és II, Longest Journey, Still Life,... -
#41 Rengeteg van.
Pl. a már említett Broken Sword trilógia.
Vagy a Monkey Island tetralógia.
Ez már így összesen 7 játék. Ennyi elég lesz? -
woluz #40 Sziasztok!
Iszonyat király volt az első rész és már alig várom a 2. részt! Viszon nem tudtok esetleg addig is vmi hasonló gondolkozos mászkálós kaland játékot? tudom h semmi nem mulhatkja fölül :) de vmivel csak ell kell tölteni addig is az időt amig várjuk a runaway 2-őt! Vmi régebbi is megtenné... -
NorbyI #39 Istenkirály lesz ez a gama, már alig várom, az első résznek is hatalmas hangulata volt, szinte vetekedett a Broken Sword elsőjével. El is kezdem még egyszer amíg a második részre várok. -
htibor #38 Hopp hopp!
Kaptunk egy karácsonyi alig 2 perces előzetest Pendulo Studios-tól :))
Tölthető jópár helyről(hardwired-en BINK videóban van fent, és az 50 Mbyte körüli), pl:
Runaway 2 Christmas Teaser
1 perc 42 sec - 77,6 Mbte -> kicsit!
Képek az előzetesből:
-
#37 Én beírtam a google-be, hogy Runaway 2 demó de sajnos demót nem találtam a találatok között de viszont egy csomó új screenshots-ot amik nem olyan jók mint a demó de hát érjük be ezzek sztem!
NEW screenshots!!! -
#36 Milyen demót van demó? Én ilyenről nem tudok de te honnan veszed hogy létezik ilyen? Mert ha van akkor...! -
Paradicsom #35 Helosztok!
Nem tudjátok véletlenül hogy honnan lehet letölteni a demót?
létszi írjatok! naon kéne! -
#34 ehh, most olvastam, hgoy késik a game, és csak jövőre jön... -
#33 De abban biztos vagyok, hogy ez a game nem fog megjelenni más platformon amitt nagyon sajnálok mert minden adott volna hozzá, hogy ez ne igy történjen!
Én már csak az ehez hasonló kalandgamek miatt használok PC-t játékra! "de mivel ilyen stílusú kalandgamek csak szökőévenként jönnek ki," ezért csak 4 évente játszom PC-vel! -
#32 Nem kell elképzelni, ugyanis mindegyik van konzolon. Mondjuk a Broken Sword 3-nál érződik is elég erőteljesen-főleg az irányításra gondolok.... -
#31 Figyelj konzolra is van egér sőt még billentyűzet is és van kalandjáték is méghozzá nem is akármilyenek mint pl:Escape from Monkey Island!!!
Na erre varjál gombot! -
doxic #30 Balu! el tudnád te a Syberiát vagy a Broken Swordot képzelni konzolon. Az ilyen gamék irányítása megköveteli az egeret. Ugyhogy csak PC-re. A legújabb infók alapján Novemberben (2005). -
#29 Azt esetleg nem tudjátok, hogy milyen platformokra jelenik meg a game PC-n kivül? -
htibor #28 Egy angol preview képekkel fűszerezve:
Runaway 2 - The dream of the Turtle E3 Preview
-
htibor #27 Ahoy maties! :))
Ez az év kalandgammékről fog szólni :))
Still-Life; Runaway 2; Nibiru; Scratches; stb...
És remélem nemcsak átlag játékok lesznek, hanem egyik másik kiemelkedő hangulatot-játékélményt is fog nyújtani!
Nem beszélve a készülő Vampire's Story-ról! :) -
#26 A játékkészítők is valójában üzleti vállalkozások. Ők is bevételt szeretnének, nem jóléti intézmények.
Ha egy játékkategória jobban fogy, mint a többi, akkor olyat fognak továbbra is többet csinálni.
De azért a "gondolkodós" kalandjátékokat sem kell félteni, van köztük pár népszerű darab (azokon kívül, amiket említettél). -
NorbyI #25 Mostanában nem igazán jelent meg hasonló stílusú játék remélem ez is lesz olyan jó és hangulatos mint az előző rész vagy mondjuk a BS trilógia esetleg a Syberia. De ha egy kicsit darkos hangulata lenne én annak is nagyon örülnék. Csak jelenne már meg. Nem értem hogy a játékkészítők miért nem erőltetik ezt a vonalat? Nincs rá kereslet? Vagy az emberek annyira elbutultak a Doom-on meg társain hogy ha egy játékban gondolkodni kell akkor már törlik is le?