7046
  • HunnernesKonge
    Jajj Nightwish. mi lesz most velünk iLOVE nélkül?
    [apró]visioNs FTW!!!444[/apró]
  • [HUN]FaTaL
    köszi ezt a szervert télleg kurvajól bead mindent:)
  • Balintrial
    :D
  • Tupek
    TGF !!!
    Amit elvárunk : napi aktivitás délutánként ; 14+ ; Mikrofon ; 1 év tapasztalat ; Steam-el rendelkezzen !
    Jelentkezés STEAMen : [email protected]
  • Kmarha
    (persze nálam sem kell szó szerint érteni, csak az arányokra célzok. Fanaticon (hitetleneknek itt az ip: 87.229.45.125:27015) valahogy könnyebben megy az áldás)
  • Tupek
    Hát Zidzsi én elég sok szerveren megfordulok és legtöbben egy golyóból adja...
  • lololol
    menjél vissza a tört verzióra, úgyis tört majd minden magyar server.
  • Kmarha
    álltalában Tiszafüreden szoktam játszani, de előfordulok máshol is. Elég kemény meccsek szoktak menni, és csodálkozom hogy ennyi gyakorlás után sem rázodom vissza a régi formámban.

Aztán átkerültem egy Fanatic nevü szerverre. Ott találtam végre elöször normális hitboxot, és úgy adja a fejest, ahogy azt kell. Csak az a baj vele, hogy noname server.

Nem tudtok ajánlani jó magyar helyet, ahol nem kell az ellenfelet 4szer fejbelőni, hogy be is vegye azt HSnek?
  • HunnernesKonge
  • butchbean
    de akkor most ezeket a skineket hogy tudom változtatni?
  • lololol
    nem
  • butchbean
    és akkor a skineket automaitkusan frissiti?

eLiXir nek üzenem hogy nem mindenki ért ezekhez a dolgokhoz mint ő.
    De szerintem ezért van a forum hogy segítsük egymást és nem lefikázzuk.
    Amugy a source jobb?
  • eLiXir
    Hány olyan kérdést tesznek még fel, ami egy cserepes, piros muskátli IQ-jával megoldható lenne?
  • Calogeero
    Sziasztok! Gondolom a tört cs-je szarrá volt moddolva és azért tűnhetett szebbnek, egyik haveromnál is ez volt... Vagy a másik lehetőség az, hogy Source-al játszott .
  • Tupek
    Ezt én se értem,hogy a kurva anyád miért kell....
    Egyébként Szabi az első kommented igaz...
  • Szabi84
    te meg mit kurvaanyazol
  • Szabi84
    ezt a grafikai részt nem értem! mindig is ilyen volt az 1.6 grafikája, az anthologyba csak a skinek változtak!
  • eLiXir
    kurva anyád
  • butchbean
    Sziasztok.Lenne egy kérdésem.Tegnap vettem egy Counter Strike Anthology Pc Gamet eredetit.Beregeltem mindent jol megcsináltam és megy.
    A probléám az hogy teljesen más mint amin elözőleg játszottam(az egy tört Counter Strike 1.6 game volt).Azt tapasztaltam hogy régi a grafika és teljesen más a fizikája máshogy kell vele lőnni.
    Az lenne a kérdésem hogy ezt nem kéne frissitenem hogy megkapja az uj grafikát stb?Vagy miért ilyen?Ha frissiteni kell az hogy csináljam?:)
    Köszi bármilyen segítséget.
    Üdv.Valki segítsen
  • Tupek
    Hello!
    Abba igazad van hogy az eredeti grafikája más...És az is benne van hogy a lővés is nehezebb...Frissités nekem nem kellett,alapból felpakolt mindent és új grafika,más lővés...
  • butchbean
    Sziasztok.Lenne egy kérdésem.Tegnap vettem egy Counter Strike Anthology Pc Gamet eredetit.Beregeltem mindent jol megcsináltam és megy.
    A probléám az hogy teljesen más mint amin elözőleg játszottam(az egy tört Counter Strike 1.6 game volt).Azt tapasztaltam hogy régi a grafika és teljesen más a fizikája máshogy kell vele lőnni.
    Az lenne a kérdésem hogy ezt nem kéne frissitenem hogy megkapja az uj grafikát stb?Vagy miért ilyen?Ha frissiteni kell az hogy csináljam?:)
    Köszi bármilyen segítséget.
    Üdv.
  • pukimaki
    msnen
  • pukimaki
    aha a speedr akifelvett
  • Tupek
    hát hallod attól függ... te vagy az a speedy?
  • pukimaki
    aha neked megvan az a file?
  • Tupek
    Az a fájlt ami hibás küldesd át egy olyannal akinek fut a source és akkor jó lesz... Én is találkoztam ezzel...
  • pukimaki
    hello valaki nem tudja hogy mi a baja a sourcomnak pedig már azt is megpróbáltam hogy feltelepítettem újra de semmi. azt írja hogy az eljárás belépés pontja (StemFindServersNumServers)nem található a dll-ben
  • Tupek
    etooo sztem amx_langue vagy vmi ilyesmit próbálgass legközelebb.
  • etooo
    mindegy, nagynehezen megtaláltam :)
  • etooo
    Hali! nincs meg vkinék véletlen a Statsme magyarúl?
  • Tupek
    Mizu veletek?
    Mennek a fragek ?
  • Nightwish006
    A kártyában aztán csalódhatsz, ha nem is azzal a gond...
  • Garyskillz
    =) fentvolt mar, nemtudom miert szivatott, restart utan eszheztert, szal azota nincs vele gond.thx. most szenvedek cod4el spec az el sem indul... dx errorral kidob.. kezdek csalodni a kartyaban
  • [HUN]FaTaL
    Drivert tedd fel hozzá.
  • Garyskillz
    napocskat! Na az a helyzet, hogy vettem egy uj kartyat, radeon hd2600xt, es azota a cs-m nem hajlando opengl-ben elfutni, opengl is not supported, the game will run in software mod hibauzire hibatkozva.. xp-n vista-n is ugyanezt irja, legujabb catalyst van fent, tegnap jelent meg,szal annal frissebb tudtommal nincs. Gondoltam arra h lehet 1.6-nak nemtetszik h opengl 2.0-s a kartya? ha valaki talalkozott mar ezzel es sikerult megoldania akkor plz reply, de ha nem akkor is szivesen fogadok barmilyen segitseget. thx

p0l4rb34r. a.k.a. e$Ka
  • Roger6
    Áhhá! Értem.
  • Szega87
    van egy olyan MOD ahol focizni lehet!
  • Roger6
    Mivan???!!!
  • ToCsEk
    Hy emberek. Soccerjam pályára tudnátok mondani okosságot? Mit érdemes fejleszteni ? MEg ponotsan a fejelsztendő képességeket se tudom hogy mire jók :D. Valaki pls help:D.
  • Nightwish006
    hl.exe prioritását vedd le. Ha nem segít v-sync off, tesomnál amiatt késett az egér.