7046
-
#5047 Jajj Nightwish. mi lesz most velünk iLOVE nélkül?
[apró]visioNs FTW!!!444[/apró] -
#5046 köszi ezt a szervert télleg kurvajól bead mindent:) -
#5045 :D -
#5044 TGF !!!
Amit elvárunk : napi aktivitás délutánként ; 14+ ; Mikrofon ; 1 év tapasztalat ; Steam-el rendelkezzen !
Jelentkezés STEAMen : [email protected] -
#5043 (persze nálam sem kell szó szerint érteni, csak az arányokra célzok. Fanaticon (hitetleneknek itt az ip: 87.229.45.125:27015) valahogy könnyebben megy az áldás) -
#5042 Hát Zidzsi én elég sok szerveren megfordulok és legtöbben egy golyóból adja... -
#5041 menjél vissza a tört verzióra, úgyis tört majd minden magyar server. -
#5040 álltalában Tiszafüreden szoktam játszani, de előfordulok máshol is. Elég kemény meccsek szoktak menni, és csodálkozom hogy ennyi gyakorlás után sem rázodom vissza a régi formámban.
Aztán átkerültem egy Fanatic nevü szerverre. Ott találtam végre elöször normális hitboxot, és úgy adja a fejest, ahogy azt kell. Csak az a baj vele, hogy noname server.
Nem tudtok ajánlani jó magyar helyet, ahol nem kell az ellenfelet 4szer fejbelőni, hogy be is vegye azt HSnek? -
#5039 -
butchbean #5038 de akkor most ezeket a skineket hogy tudom változtatni?
-
#5037 nem -
butchbean #5036 és akkor a skineket automaitkusan frissiti?
eLiXir nek üzenem hogy nem mindenki ért ezekhez a dolgokhoz mint ő.
De szerintem ezért van a forum hogy segítsük egymást és nem lefikázzuk.
Amugy a source jobb? -
eLiXir #5035 Hány olyan kérdést tesznek még fel, ami egy cserepes, piros muskátli IQ-jával megoldható lenne? -
Calogeero #5034 Sziasztok! Gondolom a tört cs-je szarrá volt moddolva és azért tűnhetett szebbnek, egyik haveromnál is ez volt... Vagy a másik lehetőség az, hogy Source-al játszott . -
#5033 Ezt én se értem,hogy a kurva anyád miért kell....
Egyébként Szabi az első kommented igaz... -
#5032 te meg mit kurvaanyazol -
#5031 ezt a grafikai részt nem értem! mindig is ilyen volt az 1.6 grafikája, az anthologyba csak a skinek változtak! -
eLiXir #5030 kurva anyád -
butchbean #5029 Sziasztok.Lenne egy kérdésem.Tegnap vettem egy Counter Strike Anthology Pc Gamet eredetit.Beregeltem mindent jol megcsináltam és megy.
A probléám az hogy teljesen más mint amin elözőleg játszottam(az egy tört Counter Strike 1.6 game volt).Azt tapasztaltam hogy régi a grafika és teljesen más a fizikája máshogy kell vele lőnni.
Az lenne a kérdésem hogy ezt nem kéne frissitenem hogy megkapja az uj grafikát stb?Vagy miért ilyen?Ha frissiteni kell az hogy csináljam?:)
Köszi bármilyen segítséget.
Üdv.Valki segítsen -
#5028 Hello!
Abba igazad van hogy az eredeti grafikája más...És az is benne van hogy a lővés is nehezebb...Frissités nekem nem kellett,alapból felpakolt mindent és új grafika,más lővés... -
butchbean #5027 Sziasztok.Lenne egy kérdésem.Tegnap vettem egy Counter Strike Anthology Pc Gamet eredetit.Beregeltem mindent jol megcsináltam és megy.
A probléám az hogy teljesen más mint amin elözőleg játszottam(az egy tört Counter Strike 1.6 game volt).Azt tapasztaltam hogy régi a grafika és teljesen más a fizikája máshogy kell vele lőnni.
Az lenne a kérdésem hogy ezt nem kéne frissitenem hogy megkapja az uj grafikát stb?Vagy miért ilyen?Ha frissiteni kell az hogy csináljam?:)
Köszi bármilyen segítséget.
Üdv. -
pukimaki #5026 msnen -
pukimaki #5025 aha a speedr akifelvett -
#5024 hát hallod attól függ... te vagy az a speedy? -
pukimaki #5023 aha neked megvan az a file? -
#5022 Az a fájlt ami hibás küldesd át egy olyannal akinek fut a source és akkor jó lesz... Én is találkoztam ezzel... -
pukimaki #5021 hello valaki nem tudja hogy mi a baja a sourcomnak pedig már azt is megpróbáltam hogy feltelepítettem újra de semmi. azt írja hogy az eljárás belépés pontja (StemFindServersNumServers)nem található a dll-ben -
#5020 etooo sztem amx_langue vagy vmi ilyesmit próbálgass legközelebb. -
etooo #5019 mindegy, nagynehezen megtaláltam :) -
etooo #5018 Hali! nincs meg vkinék véletlen a Statsme magyarúl? -
#5017 Mizu veletek?
Mennek a fragek ? -
#5016 A kártyában aztán csalódhatsz, ha nem is azzal a gond... -
#5015 =) fentvolt mar, nemtudom miert szivatott, restart utan eszheztert, szal azota nincs vele gond.thx. most szenvedek cod4el spec az el sem indul... dx errorral kidob.. kezdek csalodni a kartyaban -
#5014 Drivert tedd fel hozzá. -
#5013 napocskat! Na az a helyzet, hogy vettem egy uj kartyat, radeon hd2600xt, es azota a cs-m nem hajlando opengl-ben elfutni, opengl is not supported, the game will run in software mod hibauzire hibatkozva.. xp-n vista-n is ugyanezt irja, legujabb catalyst van fent, tegnap jelent meg,szal annal frissebb tudtommal nincs. Gondoltam arra h lehet 1.6-nak nemtetszik h opengl 2.0-s a kartya? ha valaki talalkozott mar ezzel es sikerult megoldania akkor plz reply, de ha nem akkor is szivesen fogadok barmilyen segitseget. thx
p0l4rb34r. a.k.a. e$Ka -
#5012 Áhhá! Értem. -
#5011 van egy olyan MOD ahol focizni lehet! -
#5010 Mivan???!!! -
#5009 Hy emberek. Soccerjam pályára tudnátok mondani okosságot? Mit érdemes fejleszteni ? MEg ponotsan a fejelsztendő képességeket se tudom hogy mire jók :D. Valaki pls help:D. -
#5008 hl.exe prioritását vedd le. Ha nem segít v-sync off, tesomnál amiatt késett az egér.