7046
-
#5087 szerintem le van kicsinyítve a kép:) -
#5086 ám ritka szar kis felbontásban tolod :D -
#5085 ez eccerű desert meg bomba kell :D -
#5084 látoma képeken beszélgettek team voic-al ti h értitek egymást? én soha nem értek semmit 1.6ban -
#5083 Czdano azon a képen amin tornyot állunk és te vagy a legtetején akkor mi volt a nicked?Mert én voltam az Tupi ^^ -
#5082 Lol?
-
#5081 Az egy halál is átállás miatt volt xD
-
#5080 Unatkoztunk -.-
-
#5079 Füstbug :) a levegőben robbant az SG
-
#5078 Hát figyú sztem itt mindenki 1.6ozik szóval nem sűrűn fognak cserélni... (SRY elírtam) -
#5077 Hát figyú sztem itt mindenki 1.6ozik szóval nem sűrűn fogna cserélni... -
pukimaki #5076 na valaki? -
#5075 Vedd meg a steam-en bankkártyával (még otp junior maxal is megy) a játékot, 9.95$ (kb 2000huf) -
pukimaki #5074 egy 1.6osra? -
pukimaki #5073 hello valaki nem akar cserélni velem egy sourcsos accountot? -
eLiXir #5072 nah az tök jó -
#5071 Zombie modba volt ilyen velem is :D futok elöl CT kezdőröl A hosszúra és bekanyarodok mert a többiek lemarattak én meg futok vissza és látják hogy jövök villogok kérdezik mivan mondom nézzetek oda aztán nem fogták fel hogy jön 15db zombie aztá miután meg kinyírtak engem meg 2 haverom akkor kezdtek el futni természetesen addigra már bekerítettek minket a zombiek :D -
#5070 áhh megint volt egy nagy jelenet. CT vagyok. Szokás szerint társak lassu dögök, igy egyedül rohanok be egy kapun. Szemben velem az egész T társaság bámul, hogy kerülök oda. Farkas szemet nézek vagy 20 emberrel, szinte lelassul az idő. Aztán egyszerre kezdenek el lőnni rám, én meg hátrálni. Túlélem, és rohanok vissza kezdőre, mire jön velem a CT csapat egy jó része szemben. Ők előre, én el onnan. Mikrofonom nincs, igy csak a team radiot üvöltetem ezerrel. Szinte mindenki egy emberként fordult meg és kezdett el velem együtt visszafutni, menekülni (pedig ők még ellent nem is láttak, csak a kétségbeesett csapattársukat, engemet), mintha valami szörny üldözne minket :D
Elmesélve szar, átélve földön fetrengős -
#5069 Nyugi csak itt élem ki a társas életet meg az élményeim meg ilyenek a sok hasonszőrű büdös kocka közt, mert ti megértőbbek vagytok :D
amugymeg kbfsz :D -
eLiXir #5068 szarrá offolsz te low
1on1ppw
D: -
#5067 és ha sok csillagod van akkor kaphatsz korornácskát! -
#5066 ja, attól -
#5065 viphez jár igen, de regisztráció időtartamától függ szerintem, nem attól hogy hányszor vettél, bár nem vagyok benne biztos. -
#5064 OFF
A csillagot mire adja? Ha veszel VIPet?:D
ON -
#5063 trL jó hosszú hozzászólásaid vannak -
#5062 :D -
#5061 #4985
OFF:
Esküldni mernék rá hogy tegnap még csak 3 csillagom volt
ON: -
Calogeero #5060 #5044 -
#5059 Vhol van tgf?? -
#5058 nem ezen volt a hangsúly de mindegy -
#5057 Kikérem magamnak már 1 honapja tiszta vagyok :D
(Ezen a héten veaszek GC-t ) -
eLiXir #5056 av? már megint wowozol te kocka? -
#5055 sav
av
v -
eLiXir #5054 jó vagy meg minden -
#5053 Szegény hülye volt.... remélem nem találkozok ilyennel,de ha még is akkor -
#5052 :D majdnem elsirtam magam, olyan láma beszólást hallottam.. már évek óta nem került elém ilyen nyomi :D
Szóval kapom a flasht, vakulok, azt tisztul a látásom látom ellenség pont körbe áll. Hijja, ugrok egyet, futok hátra, közbe tunkolok mint atom, bekap az ellen egy fejest. Aztán persze meghalok.
Erre jön a gyerek, hogy WHzom!!! :D Mondom mi van? :D Mit csinálok? Erre azt mondta.. jó jó.. akkor aimozol! :D Hát bazeg, döntsd már el, hogy akkor melyik :DDD Kész. -
#5051 Mert megakartuk volna váltani? :D Nem emlékszem rá... :o
LANra meg igen csak mixel megyünk. Na nem mintha a csapat jobban fel lenne készülve, mint egy 1 napos mix, de na! :D Ám köszi! -
eLiXir #5050 amúgy sok sikert bébi, salvationön lesz szükségetek rá :p -
eLiXir #5049 most aztán kurvára megváltottátok a magyar scenet -
#5048 Jajajj .... :D
Amugyis gyűlöltem azt az ilove nevet! Végre a jó öreg visions :D
elixir várom frappáns kommented ;D