7046
-
#5167 surfhöz nem gravity kell hanem sv_airaccelerate vagy sv_aircontrol nemtom 9999999-re -
#5166 :\ -
#5165 Még vmi..a mircen aktiválnod kell magad ugy hogy az adott channel botjának beirod ezt
auth <nickname> <password> confirm
pl a német csati botjának
@CS-Gather-DE nek kell irni
auth nickname password confirm -
#5164 Huh mit találtam :) itt
A honlap lényege az hogy egyszerüen tudj mixelni..hogy is?
Elöször regisztrálnod kell a honlapra..
A control panelben beállitod a steam id-det (kötelező!)
Mircen felmész a #cs.gather.de csatira...
Itt automatikusan mixeket szervez egy bot
!map parancsra kiirja a meccs nevét
!add parancsra beaddol téged a meccsbe
Miután megvan a 10 ember (mindig 5on5 van) a bot 1 percen belül elküldi a war szerver ipjét passwordjét
A szerver automatikusan beir egy csapatnevet a neved elé (A, v B csapat volt nekem :D) és kiirja a skill pontjaidat amiket meccsek utána kaphatsz/veszithetsz
Nagyjábol ennyi, aki mixelni akar és kiprobálja annak jó szórakozást :) -
#5163 Mostanában aim_map megy v aim_map_deagle/glock/usp... ezekre jönnek az emberek...:DDD -
#5162 tenkjú ^^ -
#5161 #5139 xD -
#5160 Aggyá számot -
#5159 A mi szeronkon only VAC no AMX. Csak nem jön fel rá senki csak ha vmi ritka map (aim_map_deagle pl.) van. -
#5158 Tegnap felszabadultam...körönként 4 wp kill erre elkezd az összes ugatni hogy bannt neki mer csitel és kúrjanak ki. Admint lelövöm erre perm bann...ennyit ezekről. Az mellékes, hogy olyanokat csináltak terror oldalon, hogy infin banánba elkezd rusholni 3 aztán félúton vissza kezdőre...20 perc alatt voltak 2-3 fragjeik. Ezeket gyilkoltam halomra és én vagyok a csiter...oks
Amúgy nincs agyonamxezve. Ami full amxezve van az a WaterWave szeró. Mindig fullon van, de egy undorító agyonamxezett hangokkal teli szar hitboxú lagos fostalicska. Ennyire romlik a színvonal?
Hol vannak a jó öreg rconos vacos szerók ahol alig van csiter és anyázás sincs, és nem minden 2. map vmi szaros funmap? Jahogy ez már az 1.6 :) -
#5157 Utálom. Double jump van és agyon van amxezve..no fps és minden tetőről lőnek :/ -
#5156 probáld ki h más gépén elindul e a te accauntotdal és ha nem akkor irja steamnek egy levelet! -
#5155 CPH szerón szokott játszani valaki? Egy low klán szerója és álltalában mindig tömvevan. -
#5154 Official 7slash.net CSDM server by hby
IP: 88.151.99.36:27010
Legjobb dm szerver csak magyarok vannak és 30-40nél rosszabb pinged nemlesz. -
eLiXir #5153 én 7 év alatt csak a betöltő képernyőig jutottam de mára összekapom magam és kipróbálom végre -
mEsSs #5152 xD
kattintottam az OK-ra MEGSE-re meg az X-re is , de semmi.
Akarmire kattintok csak bezarja az ablakot es nem inditja el a CS-t. -
rolipoli #5151 KIszokott jáccani? DEATMATCH A LEGJOBB
De eddig kb 1 magyarral ha találkoztam..... -
#5150 Kattints a mégsére xD hibakeresés powa -
mEsSs #5149 Hello
Ezt irja ki hogyha el akarom inditani a jatekot:
http://messs.extra.hu/kepek/hl.jpg
Mar ujra is raktam a Steamet is meg a CS-t is de ugyan ugy kiirja.
Aki tudja a megoldast az irjon
thx -
rolipoli #5148 Kössz,hogy én mekkora vak vagyok.... -
#5147 itt az oldalon van egy szerver kereső, ott találsz -
rolipoli #5146 na asszem ez 1.6-os,mivel steam-os,CZ,CS stb de magar szervert mért nem találok?????????????? -
rolipoli #5145 Sziasztok! Tud valaki segíteni? Most megvettem a CS-t tuskóban mert hát eltűnt,na ez most akkor 1.6-os vagy 1.5-ös? Honnan tudhatom én ezt???? -
#5144 Ha high pingert látsz rámirsz steamen (nurain) és kikickelem ^^ nem akarok semmien addont felrakni :D -
#5143 valami pinglimites addont keressetek már pls. annyira nem vicces highpingerek ellen játszani...
meg ha kevés a player akkor édemes valami war mapra elváltani hogy jöjjön a nép, bár ez csak az én véleményem... -
#5142 Az alapján a 10perc alapján amit játszottam rajta jól adja, és nincs amx ami nálam hatalmas pluszpont -
#5141 sv_gravity
sv_footstepsize
(2.ban nemvok biztos) -
bust #5140 sziasztok
pls vki irja le h mejik paranccsal lehet változtatni a gravitáción és a lépés nagyságán.
(lépés nagysága alatt értem: nekimegyek a falnak akkor a tetejére rak)
mert surf mapon nem elég az alap gravitáció és lépés nagysága.
Ha esetleg értéket is megtudnátok adni h a gravitációt mennyire állícsam akkor végkép hálás lennék! -
#5139 88.151.99.35:27013 Lehet connectelni megvan a szeronk ^^ -
#5138 mi történta fanatickal? nekem nincs benne alistában csak az ipje. -
#5137 havernak is ezt írja, engem felengedett -
#5136 mért nem engednek fel fanatic serverre? azt irja h redeti játék olcson és ad egy linket. de steamon vettem meg és eredeti! vki nem tud vmi email cimet ahova irhatnék a fanatcosoknak? -
eLiXir #5135 egyikse jó!? -
#5134 Ha te írtál cshun ezzel kapcsolatban akkor szólok, hogy kaptál rá választ is ;D
off
elixir #5109 re még mindig várom válaszod ;] -
eLiXir #5133 én szorítok neked -
wanteed #5132 Sziasztok!
Kérlek segítsetek, írjátok meg, hol lehet megtalálni a warcraft mod hoz tartozó parancsokat.
előre is köszi
-
#5131 pubmusters, és amcsik -
#5130 köszi -
#5129 na én meg ezt a movit kerestem már régóta:D thx -
pukimaki #5128 valaki nem tudja hogy miért van az hogy futtatok egy servert és semmi más nem fut a gépen de mégis lagos a serom