7046
  • mathe76
    Hát nem tudom, de ha kell akkor elküldöm a DVD-t meg a tokot.
    De egyb cserélném TF vagy TF2-es acc-ra
  • Pepsi Twist
    mennyibe? amúgy én olyat szerzek 2500Ftér nem lopott amibe van 1.6 source HL2 meg csomó HL1 féle (blue shift meg a sima) aztán a teamfortress meg a DOD + source meg sok kis szar játék még mellette...
  • mathe76
    Hello! Remélem nem baj ha ide írom.
    ELADÓ egy STEAM acc [CS 1.6, CZ, CZDS, DC, Ricochet]
    Nem VAC banos, nem lopott. Érdeklődni itt vagy MSN-en:
    [email protected]
  • [HUN]FaTaL
    Visaval és Mastercardal lehet.
  • Lebowski
    ja és ez otp vót.
  • Lebowski
    nekem a sima junior kártyám ami visa volt,igaz elektron tehát a legalapabb kártya és csak a folyószámla fenntartást kellett fizetni mégis tudtam kártyával bármit venni neten ha arra fájt az fogam...
  • ChaosTeam
    Sajnos a Maestro kártya nem jó "netes vásárlásra", nem tartozik se Mastercard, se Visa kategóriába.

Nem tudom milyen banknál vagy, de szerintem lehet kérni internetes vásárláshoz is használható kártyát, kérdés mennyiért.

Nekem anno OTP-nél volt "Elektroniukus számlacsomag" abban volt a WEB kártya, amivel lehetett neten vásárolni, de nagyon drága volt ez a csomag, havi 1300Ft.

Azóta átjöttem CIB Bankhoz, itt van Internetkártya, nekem mivel még csak 22 éves vagyok így CIBEZZ számlacsomagom van, amihez van ingyen Internetkártya is. De CIB-nél van "Online számlacsomag" ami havi 500 Ft körül van és azzal lehet már neten vásárolni.

Nézz utána a bankodnál, hogy milyen lehetőségek vannak netes vásárláshoz.
  • eLiXir
    C$!BÉ$Z3K
  • Czdano
    Okok sokat szoktam demozni és mivel valszeg én leszek az irányító ezért megfogadom tanácsaidat :] (klánnevetek? -.-)
  • Nightwish006
    :D:D:D:D
  • eLiXir
    fizikai képtelenség, zenit nw farkán ül 24/7
  • Szabi84
    Erről jut eszembe, multkor mi is waroztunk, aztán nekünk nem nagyon adta a szerver(előfordul az ilyen), szóval éreztük hogy meg is verhetnénk őket, de T oldalon csúnyán kikaptunk, CT oldalon már sokkal jobban ment, hoztuk a köröket, erre az ellen kickelt minket, és még egy kurva szót sem szóltak, hogy miért nagyon szánalmas de hozzá lehet szokni:D
  • HunnernesKonge
    Minden pályát bejárni, közös elnevezéseket kitalálni, (mindenki az adott helyről mondja el a véleményét hogy fogná) különleges flasheléseket mutogatni, védőpárokat kialakitani azokat 2v3-ban összeszoktatni,stb
    Sok demet nézni,irányitonak taktikai guideokat olvasgatni majd a csapattal ismertetni.

Nálunk kb igy megy. lowmid-mid -.-

Nw te meg ird le hogy minden körben leoltjátok Zenithet és ez akkora pluszt ad a csapatnak hogy hozzátok a köröket. (pls pls pls) :D
  • Czdano
    Hali..Most alakitottunk egy klánt, mixeltünk 2őt mindkettöt elvesztettük elég csunyán pedig viszonylag skilles emberkékböl áll a csapat

ez ugye azért van mert nem vagyunk összeszokva? Tudtok ajánlani vmi módszert ami segithet? Föleg a tapasztaltabb playereket kérdezem :]
  • Nightwish006
    Ez így kicsit alap! Amit nem nyertünk, azt óvtuk! Most miértne? :DD
  • HunnernesKonge
    Azért nyertetek mert Zenith ugy osztotta a büntetéseket hogy nektek kedvezzen. [nem gondolja ám igy igazábol]
  • Nightwish006
    Van 1 oldal, aminek nemtom a nevét... Ott kiválasztod a kártyád tipusát, és kiirja, hogy lehet-e vele neten vásárolni, vagy nem... Amugy az én k&h-s maestrommal NEM lehet.
  • Nightwish006
    Lool ezt tudom már vagy őőőőőő 1 hónapja?! Jahogy zenith... Jujjujjj open division nyertes visions, tudnak ezek vmit!!
  • rvn
    Üdv! Olyan kérdésem lenne h maestro kártyám van és szeretném megvenni steamon csak nem tom mit válaszzak h a maestro mihez tartozik vagy az egyáltalán nem is jó???
  • Czdano
    Jah sry :-p
  • HunnernesKonge
    Jobbak már 3 napja tudják
  • Czdano
    Tegnap, 20:43..
  • HunnernesKonge
    LOOOL 3 napos hír
  • Czdano
    Looool cshu ligának vége mert nem lesz megtartva a lanos döntő :O

Végeredmény
  • setuh
    mar mind1 megoldottam.
  • setuh
    hali!nem tudjatok mer nem megy hatrafele az s-el a jatekban?hiab megyek oda h use default...haver volt itt es irogatott vmit konzolba es aszem azota nem megy.
  • Mr_no_NaMe
    Ati/Nvidia kontrolpanel - Fényerőt beállítod

Nekem van külön egy profil cs-re és a winfosra. Cs-ben olyan gecivilágos, hogy nappal alig látok olyan világos, de legalább d2 sötétekben mindent látok :D
  • Nivea
    én se látok sötétben. sztem ezzel eggyüt kell élni!
  • TArKy
    Nekem olyan segítség kéne hogy 1.6 ban nem nagyon látok ha sötétven ( cs ben fény maxon monitor fénye is maxon videókártyát nem tudom beálítani) valaki tud valamit hogy hogyan csináljam meg mert így nem nagyon megy a cs :)
  • Nivea
    mért van az h source-ban értik amit mondok viszont 1.6ban nem értik, és ha állitani akarok a voice-n akkor sourcba is állitodik?
  • Czdano
    Options > voice

Ott az elsö húzókán beállitod hogy mennyire legyen hangos másoknak a te hangod

második huzokán meg h te mennyire halljad öket.

• rolipoli
    Sziasztok! Nem tudjátok lécci hogz tom beállítani a mikrofont úgy hogy mindenki halljon stb,PLS help!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Adaminho
    Egy kis nosztalgia :D Counter Strike 1.6-hoz
  • bust
    sziasztok.

egy ki segíccség kellene AMX Mod-hon mer az istennek se tudom magam adminná varázsolni.
    irogattam az users.ini-be vmi lyesmit:
    "azénszépnevem" "jelszo" "abcdefghijklmnopqrstu" "a"
    tuttommal át kell irni az amxx.cfg ben is egy sort, megpróbáltam megcsinálni azt is...
    az a baj h nem enged fel a szerverre ezzel az üzenettel:
    you have no entry to the server...
    ha mégis felenged nincs admin jogom

egyébként lehet h az amxx.cfg ben van a bibi (sajnos nem találtam egyértelmű leírást...)
    előrre is kösz
  • rvn
    Estét! Inditunk egy kis amatör ligát akit érdekel itt a link vagy irjon pm et nekem! http://bt-league.mlap.hu/
  • Tupek
    Hát írj rám msn-en és akkor felmek steamre is ^^
  • Czdano
    Mi ez a dolog -.-' Lehet most fogunk klánozni sonaékkal, kellenél :D
  • Tupek
    Elkapott az inaktívság nevezetű vírus... De nyugi nyomjuk még majd együtt a cs-t
  • Czdano
    Nemtom nekem nincs kedvem a magyar kurva anyázós mixekhez..

Veled meg mivan? Nem is vagy steamen :/
  • Tupek
    Láttom trL észre vetted hogy vannak magyarok is