Counter-Strike 1.6 - Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mr_no_NaMe
Tudnátok mondani 4-5 RENDES nem kamuvacos tehát vac2 secured magyar szervereket? Mert sajnos a legtöbb elvileg telljesen securedes vacos szerón érdekes módon vagy a fele társaságnak nincs idje vagy az összes steam id hatosokból áll...és érdekes módon nagyon nagyon sok a makilövés...utálom a csalókat és van a francnak kedve azok ellen játszani.
HunnernesKonge
1. Videokártya driver frissítés
2. Játék reinstall CDrõl telepítve
3. Játék reinstall steamrõl telepítve
4. Windows reinstall

Kb ezek a lehetõségeid.
Hali

Nemrég vettem egy új gépet és azóta elég fura az 1.6 meg a CZ, ( CSS-nél nem észlelek változást ) olyan mintha késne az egér meg a billentyûzet nem sokat de éppen eleget hogy ne lehessen játszani. minden beállításom a régi az egerem MX518 driver van... És mégis nem tudom miért de élvezhetettlen.

új konfig: Giga p35-ds3; C2D E8200; Inno3D 8800GTS; 2x1Gb corsair ram;

Én arra gyanakszom hogy mivel elég régi a játék igy biztos nem szereti a két magot vagy az ilyen videó karit. Ha vkinek van ötlete, vagy tapasztalt ilyet, esetleg van egy hotfix, patch... az legyen szives segítsen.

Köszi

a cshus stílt felvéve álnevezek és úgy szólogatok be és netkeménykedek. ismerõs é? : D

HunnernesKonge
"hivatalosansemmittevõlow" Ittvan. Mitnemlátszezen?<#wow3>
Nightwish006
Nekem tuti nem mondtad el, szal hajrá!

Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu

Hát én nem értek a lovakhoz vagyis a sourcehoz😄, de anyit tok, hogy a 60 fps az non kevés. Egyik haveromnak 200 fpsel fut kb. Próbálj ki valami fps configot.
Nivea
jol látod, és nem tudom miért, mert a source-ben 60 van kb.

Gyah 20 FPS😄 Sry ha én vok vak de én 20-at látok a jobb alsóban😄
Pepsi Twist
lagg meg egyebek

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Nivea

És mért van az h fölé lövök és eltalálom?

Szabi84
F5 és a cstrike mappába

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Nivea
mivel csinálok sreenshot ot és hova menti el?

HunnernesKonge
<#wave>
hivatalosansemmittevõlow. már elmondtam hejj! :p

Nightwish006
AzistenbasszonmegtégedKIVAGY TE KUTYA? 😄DDDD

Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu

Pepsi Twist
^^

na a tapasztalat basszalakmeg 😄

Pepsi Twist
én megmondom mindig az a csíter aki az elsõ éppen akkor... na és persze irígykednek...

[HUN]FaTaL
Én azon röhögök hogy bemegyek egy német szerverre halál kuss van és mindenki játszik. Aztán bemegyek egy magyarra ott meg ez megy: kurva anyád buzi csíter nyomorék... Nem értem hogy a magyarok miért nem tudnak kussban, normálisan játszani...

http://goo.gl/gd6Zi5

[HUN]FaTaL
Mert sok a faszláma😊

fasznak játszol publikon

Czdano
Miért van az hogy az összes csitert leszarják (akiknek rangat összevissza a célkereszt......) és pl engem meg lecsitereznek csak azért mert követem a célkereszttel a hangot amit hallok fülesen keresztül ? :/ Sajnos az adminok is igy vannak ezzel..

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Czdano
Igen azért írom 😄A:S😄

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

biztosan olvassák.

Czdano
Juppi nyert az SK gaming 😊 Gratula nekik!

Rockynhooo
connect 77.111.225.228:27131
😊

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

[HUN]FaTaL
Hogy tudok HLTV-zni? Mert nincs hltv.exe-m😞

Czdano
Még csak most lépegetnek be..szokás szerinti késés :/

Rockynhooo
hm SK nem rossz nem rossz <#whatever>

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Czdano

Dreamhack Skellefteå döntõk
LAN hírek ▪ ma 17:01 ▪ _ToXiCaL_
hszHozzászólás: 31 db.

newspic

Dreamhack Skellefteå döntõ

newspic Made in Brazil [ xx : xx ] SK.swe newspic

MIBR: btt, bit, cky, ton & fnx
SK: allen, RobbaN, walle, Tentpole & SpawN

Kezdés: 19:00
HLTV: 77.111.225.228:27131
Mapok: train (xx-xx) inferno (xx-xx) nuke (xx-xx)

SpawN és tentpola együtt..már nemrossz 😛 nemsokára kezdõdik durván negyedóra mert ugyis késnek

Akko nekem nem lesz jó mert egy kigyurt két ajtós szekrény vagyok😄
Nekem ugyan ez van, csak BF, ilyen pókhálós..nagyon jó egér..Bár kicsit kicsi, de ilyen vézna csöevskézzel jó fongi: DD Gondolom.😄

hivatalossemmittevõsenki

HunnernesKonge
<#vigyor5><#taps><#banplz><#puszi>
(igy 1 év után se szeretnéd megmondani hogy kivagyte cshun? 😄 )
Isten szólott hozzátok!

HunnernesKonge
Megint egértéma, s bár nem hiszem hogy visszajönne beidézem egy régi hozzászólásom 😄

Egyébként egérvásárlás elõtt mindig azt javaslom mindenkinek hogy próbálja ki az egeret mielõtt megveszi. Ha nincs olyan ismerõsöd akinek olyan egere van ami melett döntöttél, akkor se kell kétségbe esni, elmész a pixel-be, és ott kipróbálhatod. Leülhetsz játszani ésatöbbi. És ha néznek hogy mivan akkor megkérdezed hogy náluk mennyi az egér. Mondanak egy horribilis árat, te pedig megmondod hogy sajnos most nincs nálad annyi pénz, köszönsz és kimész 😄 Egyébként abban a boltban mindenki nagyon segítõkész és a vásárlókért van, csak az árakkal vannak elszállva kicsit 😄

Másik lehetõség ha bemész egy MediaMarktba és ott megtapizod összefogdosod õket. Bár ott letesztelni nem tudod, de a fogását mindenképpen kipróbálhatod.
Köszi a választ.
Szabi84
Baratomnak ilyen van csak érdes felülettel, sztem azt vedd meg, jókis egér!

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

A4-Tech X-750F errõl az egérrõl tudtok valami véleményt mondani?
Am a letöltött fps cfg nevét átírod config-ra és ugy másolod be a cstrikebe és írja felül az elõzõt!
Hát igen cl_updaterate "50" 😄D Kicsit módosítani kell rajta😄 Csak simán az elõzõ configodat írja át, ennyi😊
Szabi84
felülirja a te configodat!

Czdano
Amugy ezt csak simán bemásolom cstrike mappába és megy is? Vagy átkell irni a nevét?

Czdano
cl_updaterate "50" <#hehe>

CS 1.6 FPS Config Garantált 100 FPS 😊
Czdano
Fps boosting Nekem +20 fpst adott (igen direkt bementem az ellenség közé OGC-n a leglagosabb AMX modos szerveren és 50 (!!!!) fpsem volt lazán) mindenkinek ajánlom h megcsinálja aki egy kis pluszt ki akar hozni a gépébõl

éste kivagy? üdvözöllek low exvízsönös ;>

HunnernesKonge
#4697 ^^
akyyy
mi az a mix?

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;