Counter-Strike 1.6 - Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2. Játék reinstall CDrõl telepítve
3. Játék reinstall steamrõl telepítve
4. Windows reinstall
Kb ezek a lehetõségeid.
Nemrég vettem egy új gépet és azóta elég fura az 1.6 meg a CZ, ( CSS-nél nem észlelek változást ) olyan mintha késne az egér meg a billentyûzet nem sokat de éppen eleget hogy ne lehessen játszani. minden beállításom a régi az egerem MX518 driver van... És mégis nem tudom miért de élvezhetettlen.
új konfig: Giga p35-ds3; C2D E8200; Inno3D 8800GTS; 2x1Gb corsair ram;
Én arra gyanakszom hogy mivel elég régi a játék igy biztos nem szereti a két magot vagy az ilyen videó karit. Ha vkinek van ötlete, vagy tapasztalt ilyet, esetleg van egy hotfix, patch... az legyen szives segítsen.
Köszi
Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
http://goo.gl/gd6Zi5
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Dreamhack Skellefteå döntõk
LAN hírek ▪ ma 17:01 ▪ _ToXiCaL_
hszHozzászólás: 31 db.
newspic
Dreamhack Skellefteå döntõ
newspic Made in Brazil [ xx : xx ] SK.swe newspic
MIBR: btt, bit, cky, ton & fnx
SK: allen, RobbaN, walle, Tentpole & SpawN
Kezdés: 19:00
HLTV: 77.111.225.228:27131
Mapok: train (xx-xx) inferno (xx-xx) nuke (xx-xx)
SpawN és tentpola együtt..már nemrossz 😛 nemsokára kezdõdik durván negyedóra mert ugyis késnek
(igy 1 év után se szeretnéd megmondani hogy kivagyte cshun? 😄 )
Egyébként egérvásárlás elõtt mindig azt javaslom mindenkinek hogy próbálja ki az egeret mielõtt megveszi. Ha nincs olyan ismerõsöd akinek olyan egere van ami melett döntöttél, akkor se kell kétségbe esni, elmész a pixel-be, és ott kipróbálhatod. Leülhetsz játszani ésatöbbi. És ha néznek hogy mivan akkor megkérdezed hogy náluk mennyi az egér. Mondanak egy horribilis árat, te pedig megmondod hogy sajnos most nincs nálad annyi pénz, köszönsz és kimész 😄 Egyébként abban a boltban mindenki nagyon segítõkész és a vásárlókért van, csak az árakkal vannak elszállva kicsit 😄
Másik lehetõség ha bemész egy MediaMarktba és ott megtapizod összefogdosod õket. Bár ott letesztelni nem tudod, de a fogását mindenképpen kipróbálhatod.
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C