7046
-
#72 Most így online megnéztem, jobb klikk a CS-re és Properities, ott ott van, hogy Offline mode: Not Ready. Dehogy miértnem és hogy lehet azzá tenni arról nem ír. ;) -
#71 ? akkor nem tudnék online játszani nem? Vagy mit kellene letöltenie.
Ha nem vagyok felcsatlakozva és elindítom a Steamet akkor azt írja, hogy "Retry Connection or Retry" aztán ha Start in Offline módban indítom, akkor a játékok nem aktívak. Akkor mit kell tenni? -
FLeK0 #70 En meg vagyok elegedve a CZ-s uj modellekkel, az uj desert nagyon szep lett pl :)
CSben csak regebben hasznaltam nem alap tartalmat, most amennyit jatszom vele kibirom a regiekkel, jok azok. -
#69 Mégis mennyiszer halljuk neten azt a büvös szót : **szlama ! :) Mellesleg Fleko, nemtom, hogy cszel-e, vagy csak cz, de te pl. prefarálod a custom modelleket ? -
FLeK0 #68 akkor nincsenek teljesen letoltve. -
#67 opersze, megkérdezi, ok, de a Games-re kattintva nem aktivak a játékok... -
FLeK0 #66 1.5 2 eve volt, aki elonyhoz akar jutni az reg nem ilyen amator modszerekkel probalkozik. -
#65 Értem, de én 1.5ben ( jo hat tudom regen volt ), talalkoztam ilyen Demon modellel, az arcticot cserélte le 1 piros démonra, aminek taraja volt ( ezért mondtam ezt a példát ) , és amire tisztán emléxem, hogy trainen pl benti létra alatt ami van doboz, siman kilogott felette. Nyilvan nem rosz szandekbol mondtam, de a mai cs tarsadalomban nem biztos, hogy mindenki a szépsége miatt keresi a custom modelleket. -
FLeK0 #64 Amikor elinditod a Steamet akkor miutan nem lat netkapcsolatot megkerdezi, hogy offline modban szeretned -e inditani.
sima exittel kell kilepni, logout nelkul, csak akkor erheto ez el. -
#63 nálam nem...
én most is játszok online, szóval frissítve van a cucc, de ha nem konnektolok fel a netre, akkor nem lehet elindítani a játékot... valamit le kell szedni pluszba? -
#62 akkor megnyugodtam... -
FLeK0 #61 1. azert hogy teljesen ugyanolyan legyen mindenkinek.
2 & 3. ilyenek nincsenek, a modellek meretere odafigyel a jatek, a hangok pedig ugyanolyan erovel szolnak akarmilyenek.
a cs-ben ez nem problema. -
#60 köszi -
#59 igazad van minden dolgot lehet rosszul is használni, autóval is lehet közlekedni, és gázolni is.
De speciel ezeket utálom, hogy elcseszik maguknak a játékot, csakhogy jobbnak tűnjenek, sztem ez elég szar. -
#58 Azért ez a modell dolog kicsit nem így van. Tény, hogy elvileg csak látvány, de azért 3 dolog miatt mégis beleszólnék.
1. Akkor lanon miért nem engedélyezett ?
2. Ne feletkezzünk meg azokról a fegyverhangokról, amikről pálya másik végéről tudod, hogy milyen fegyver van a fószernél pl.
3. Játékosmodellek, amiknek a fején van mondjuk egy taréj , és neadjisten, tényleg csak "véletlenül" kilógnak mondjuk olyan dobozok felett, ahol elvileg nem látszódhat ki.
Összegezve ezzel a model dologgal kapcsolatban csak annyi a véleményem, hogy persze, szép, meg tökjol néz ki, de sokan nem biztos, hogy emiatt töltik le. -
FLeK0 #57 Marcius eleje ota a Steammel is lehet offline jatszani, csak egyszer kell fellepni es frissiteni a jatekot, utana el fog indulni net nelkul is. -
#56 Hallottam olyan híreket, miszerint az 1.6-nak elkészítették a "lanos" változatát. Tehát, hogy nem kell neten regelni, és tudsz offline játszani. Ha valaki tudja honnan lehet letölteni az szóljon. -
DePreSsZYo #55 Kösszke :) -
#54 azt tudom hogy régen volt, de mostmár Fleko elmondta, hogy VAC van...
hát nem tudom, lehet lehet csalásra is alkalmazni, de lehet, hogy valahogy ellenőrzi ezt is a VAC, nem tudom...
én szoktam ilyen jó kis dögös modelleket alkalmazni, és egyszer sem volt még gond... -
#53 Régen biztos volt PB CS-hez is, nem tudom, most mi a helyzet. Tudom, hogy ezek nem csítek, de a modellek lecserélése akár csalásra is felhasználható... Azt hiszem ezt nem kell részleteznem. -
#52 persze valszeg nem létezik a könyvtár, akkor létre kell hoznod, amúgy az 1.6 úgy működik, mint az 1.5 alkönyvtárilag, szóval ha fejedben van az 1.5 alkönyvtárstruktúrája, akkor végülis úgy kell, sound, gfx, mappok, modellek, stb...
A pisztolyoknál figyelni kell, hogy legyen "shield" verzió, hogyha pajzsot veszel fel akkor rendben legyen... -
FLeK0 #51 steam/steamapps/user/counter-strike/cstrike/models
a CS-ben alapbol VAC van (Valve Anti-Cheat), az pedig nem bannol semmilyen scriptert, modellert, spriteert, kizarolag cheatekert. -
DePreSsZYo #50 Bocsi, hogy alma vaok de ezeket a skinek hoba rakjam?:/ -
#49 1. A CShez nem Punkbuster van, vagy igen? Végülis minde1 mert:
2. ezek legális módosítások, ezek nem cheatek vagy ilyesmi, ezek egyszerű modellcserék nem scriptváltoztató csodaszerek. Ugyan úgy marad a lövés sűrűség, a tár méret, a pontatlanság, ezek csak a látványért felelnek. -
#48 Amúgy az ilyen módosításokat nem szűri ki a Punkbuster? -
#47 ha a topicra gondolsz:
csak beteszem azokat amire érdemes figyelmet fordítani, sok a szemét
ha gémelésre gondolsz: csak minden másnap pár órát játszok, nem nagyon van időm rá, de jó hentelni néha egyet... -
Takezó #46 huhh, Matrix te nagyon aktív vagy :D -
#45 és végezetül egy ráadás, ez sem rossz:
A honlap elején az M4 animáció, elég ütős. ;) -
#44 Egyébként 3 említésre méltó Pack van, ha valaki nem szeret tökölni, de szerintem érdemes, mert akkor rakhatjuk össze a nekünk tetszőt. Érdemes egy kicsit szórakozni, aztán archív és nem kell többet eljátszani reinstallkor sem.
Packok:
CSRU http://www.csrealism.com
Realism-Action pack http://www.realism-action-pack.de.ms
Fusion Pack http://www.games-fusion.net/
Úgy tudom csak a CSRU-ban van olyan opció, hogy ki lehet választani, hogy csak fegyvermodellek kellenek, de nem biztos.
Egyébként lehet úgy is játszani, hogy egy temp könyvtárba kiinstallod és válogatsz a modellek közül, mondjuk a 3-ból gyúrsz egyet. ;)
Én valami hasonlót csináltam. ;) -
#43 hmm, itt fincsi fegyverek vannk és regisztrálni sem kell, töménytelen jó minőségű fegyver:
Én a valóságos, eredetileg is a játékban levő fegyvereket szeretem, de a fenti linkről más fegyvereket is le lehet szedni szép számmal és minőségi munka a nagy részük...
PL.:
-
#42 Itt is van egy halom, skin de a letölés Fileplanetes, de vannak jó cuccok:
iTT -
#41 A kép címe: "Hullanak, mint a legyek" avagy "Ha egyedül nem megy" (Segít a CT. ;))
Másik kép: 4 headshot, egy bazi gyors kör volt. ;)
-
DePreSsZYo #40 Sorry :D -
DePreSsZYo #39 Ezeket a faszájos Gun skineket honnan szeded?:) -
#38 lentebb adtam pár linket, mondjuk az a baj, hogy pakkokat is szétszedtem, pl Fusion MOD, CSRU MOD, és ezekból válogattam ki, a relisztikus és jól kinéző modelleket, de ha nem találod szólj akkor kissé utánanézek... -
#37 nem zabálja, mondjuk én csak fegyvermodleleket és hangokat használok, ami megfogja a gépeket, azok a játékos modellek, azok még egy több gigás gépet is megfognak -
loser #36 Mátrix: Honnan van a Styer skin? elég jol néz ki.
Fps-t nem zabálja ? -
#35 jaja, ha Styer (AUG) keül a kezembe, akkor aztán van nemulass. ;)
Nem kell, hogy mi is vehessünk, így legalább marad unikum. ;)
Mondjuk az SG552 sokkal pontatlanabb mint a Styer, de a Galil viszont jó és olcsó. ;)
Az is az egyik kedvencem... -
#34 az Aug az isten...
fejleszthetnenek a jatekon annyit hogy lehessen T kel is venni, mert ez igy nem fer L: -
#33 A két kedvenc fegyverem:
Csak az a baj, hogy 98%-ban T vagyok és így ritkán kaparinthatom meg őket. ;)