7046
  • haab
    csinálok (ha akar más is jöhet)a neve:haab(ja az én nevem az a CS-ben hogy: [CS]And alias a kezdo CS)
  • M@TriX
    az szeretem, csak pisztoly meg egyéb finomságok :)
    ha van szerver...
  • M@TriX
    marha jól leszűkítetted a kört :)
    én 98%-ban a lAMAS-on vagyok...
  • haab
    aha
  • haab
    Töbre általában magyarokra.
  • M@TriX
    melyik szerverre mész fel általában?
  • M@TriX
    1v1? ;)
    Amúgy én csak este szoktam felmenni...
  • haab
    na?
  • haab
    Akar valaki játszani egy CS mecset?
  • M@TriX
    köszi
  • Jonny87
    cl_crosshair_color "x y z"
    cl_radartype "1"
  • M@TriX
    nálam megjegyzi...
    kivéve akkor ha rosszul van leállítva, pl lefagy...
  • Gascoigne
    Az mitöl van, hogy amikor kilépek a Steamböl, nem jegyzi meg a Favoritok közti szerverlistát
  • M@TriX
    A Steam frissítés óta lehet szinezni a célkeresztet.
    Mit kell beírni a consolba?
    A radar átlátszóságát is lehet változtatni. Annak mi a kódja?
  • M@TriX
    Pár új kép:
    A felemás DUAL beretta:

Egy heveny xm1014 csata :)

És a BENDER túszok:

• FLeK0
    elvileg egyiket se kene hallani, de van vmi hltv beallitas amivel be lehet kapcsolni, readmejeben bennevan.-
  • Jonny87
    Fleko, hltv demonal hogy lehet azt megoldani, hogy mondjuk A csapat hangja hallatszik benne, de en B-jet akarom hallani?
  • FLeK0
    Tavaly szeptember ota (az akkori 1.6 megjelenese) a Steamen erheto el a CS es a tobbi Valve jatek osszes uj frissitese, az 1.5 volt az utolso amit a HL-re kellett installalni kulon.
  • Alblink
    Valaki nem tudja hogy kell felrakni a cs1.5,vagy1.6-ot csak hl-ba lehet beloadolni vagy a sima cs1.0-ba es ha igen akkor hogyan? elore is koszi.
  • And5
    hali nkm olyan problémám lenne hogy ha a ventrillo nevű programot párhuzamosan hasznalom a cs 1.6al akkor a játékban nem fut az emberem siman csak gyalogol ha megnyomom a walk gombot meg fut egy kis ideig utanna megint csak gyalogolni hajlando
  • And5
    hali nkm olyan problémám lenne hogy ha a ventrillo nevű programot párhuzamosan hasznalom a cs 1.6al akkor a játékban nem fut az emberem siman csak gyalogol ha megnyomom a walk gombot meg fut egy kis ideig utanna megint csak gyalogolni hajlando
  • Kandurex
    Köcce.
  • FLeK0
    3.81
  • Kandurex
    És ez melyik verzió? Mert mintha egy kissé különböznének.
  • FLeK0
    nekem igy van:
  • toMpEr
    hat nemhiszem, hogy koze lenne hozza mivel ugye 20000 a max rate ami azt jelenti,hogy max ~20k/sec-et tud kuldeni hozzad a szerver, nem?
  • Kandurex
    ??
  • Kandurex
    Értem és ezek közül mit érdemes piszkálni?

• FLeK0
    azert mert az XP alapbol lefoglal ~20%-ot a savszelessegbol, de ezt kulonbozo programokkal ki lehet kapcsolni, pl www.xpantispy.org .
  • Kandurex
    Figyelj, az miért van, hogy amióta felraktam az Xp-t kb. 10-15 -el magasabb pingem van, mint amikor még 98SE -m volt?
  • Jonny87
    köszi
  • FLeK0
    sv_lan 0
  • Jonny87
    Hali! Olyan problemam van, hogy steam-mel megoldhato valamilyen uton-modon, hogy hawer kreal, es en joinolok ? Mert ugye a cs szerint o lanra kreal, es emiatt nem enged be.
  • FLeK0
    http://home.covad.net/~k25125/SteamyThings/HL_FireWall_FAQ.htm | A szukseges portok: UDP 1200 & UDP 27000 -tol 27015 -ig & TCP 27030 -tol 27039 -ig
  • headhunter
    Sziasztok van valakinek adsl megosztva a gépén és esetleg cszik is ugy valaki?:) Az a problémám hogy hiába állitom a ratekat megakad játék képe biztos hogy nem a gép miatt mert eddig jól ment .router lett betéve annak alap funkciója a tüzfal amugy nem értem miért van ,ha valakinek van hasznos ötlete kérlek irjatok..
    thx.
  • M@TriX
    hát az egészet nem akarom újra letölteni. ;)
    de kösz az infót...
  • FLeK0
    most bugos :)
    ha nagyon akarod, akkor torolj eloszor clientregistry.blob-ot, aztan ha nem jo akkor az egesz cs cache filet toltsd le ujra ha van idod.
  • M@TriX
    Disk Usage: 264MB
    Status: Requires Update
    Amount acquired: 100%
    Offline Mode: Not Ready

Automatic Updates: Always keep this game up to date

Na és most? ;)
  • Jonny87
    Aham, hát szal végülis eljutottunk 1röl az 1re, custom modellek mindig is voltak, vannak, és lesznek :D
  • FLeK0
    ha 100% le van toltve akkor ready, kapcsold be alatta az auto frissitest.