7046
-
#112 csinálok (ha akar más is jöhet)a neve:haab(ja az én nevem az a CS-ben hogy: [CS]And alias a kezdo CS) -
#111 az szeretem, csak pisztoly meg egyéb finomságok :)
ha van szerver... -
#110 marha jól leszűkítetted a kört :)
én 98%-ban a lAMAS-on vagyok... -
#109 aha -
#108 Töbre általában magyarokra. -
#107 melyik szerverre mész fel általában? -
#106 1v1? ;)
Amúgy én csak este szoktam felmenni... -
#105 na? -
#104 Akar valaki játszani egy CS mecset? -
#103 köszi -
#102 cl_crosshair_color "x y z"
cl_radartype "1"
-
#101 nálam megjegyzi...
kivéve akkor ha rosszul van leállítva, pl lefagy... -
#100 Az mitöl van, hogy amikor kilépek a Steamböl, nem jegyzi meg a Favoritok közti szerverlistát -
#99 A Steam frissítés óta lehet szinezni a célkeresztet.
Mit kell beírni a consolba?
A radar átlátszóságát is lehet változtatni. Annak mi a kódja? -
#98 Pár új kép:
A felemás DUAL beretta:
Egy heveny xm1014 csata :)
És a BENDER túszok:
-
FLeK0 #97 elvileg egyiket se kene hallani, de van vmi hltv beallitas amivel be lehet kapcsolni, readmejeben bennevan.- -
#96 Fleko, hltv demonal hogy lehet azt megoldani, hogy mondjuk A csapat hangja hallatszik benne, de en B-jet akarom hallani? -
FLeK0 #95 Tavaly szeptember ota (az akkori 1.6 megjelenese) a Steamen erheto el a CS es a tobbi Valve jatek osszes uj frissitese, az 1.5 volt az utolso amit a HL-re kellett installalni kulon. -
Alblink #94 Valaki nem tudja hogy kell felrakni a cs1.5,vagy1.6-ot csak hl-ba lehet beloadolni vagy a sima cs1.0-ba es ha igen akkor hogyan? elore is koszi. -
#93 hali nkm olyan problémám lenne hogy ha a ventrillo nevű programot párhuzamosan hasznalom a cs 1.6al akkor a játékban nem fut az emberem siman csak gyalogol ha megnyomom a walk gombot meg fut egy kis ideig utanna megint csak gyalogolni hajlando -
#92 hali nkm olyan problémám lenne hogy ha a ventrillo nevű programot párhuzamosan hasznalom a cs 1.6al akkor a játékban nem fut az emberem siman csak gyalogol ha megnyomom a walk gombot meg fut egy kis ideig utanna megint csak gyalogolni hajlando -
#91 Köcce. -
FLeK0 #90 3.81 -
#89 És ez melyik verzió? Mert mintha egy kissé különböznének. -
FLeK0 #88 nekem igy van:
-
#87 hat nemhiszem, hogy koze lenne hozza mivel ugye 20000 a max rate ami azt jelenti,hogy max ~20k/sec-et tud kuldeni hozzad a szerver, nem? -
#86 ?? -
#85 Értem és ezek közül mit érdemes piszkálni?
-
FLeK0 #84 azert mert az XP alapbol lefoglal ~20%-ot a savszelessegbol, de ezt kulonbozo programokkal ki lehet kapcsolni, pl www.xpantispy.org . -
#83 Figyelj, az miért van, hogy amióta felraktam az Xp-t kb. 10-15 -el magasabb pingem van, mint amikor még 98SE -m volt? -
#82 köszi -
FLeK0 #81 sv_lan 0 -
#80 Hali! Olyan problemam van, hogy steam-mel megoldhato valamilyen uton-modon, hogy hawer kreal, es en joinolok ? Mert ugye a cs szerint o lanra kreal, es emiatt nem enged be. -
FLeK0 #79 http://home.covad.net/~k25125/SteamyThings/HL_FireWall_FAQ.htm | A szukseges portok: UDP 1200 & UDP 27000 -tol 27015 -ig & TCP 27030 -tol 27039 -ig -
headhunter #78 Sziasztok van valakinek adsl megosztva a gépén és esetleg cszik is ugy valaki?:) Az a problémám hogy hiába állitom a ratekat megakad játék képe biztos hogy nem a gép miatt mert eddig jól ment .router lett betéve annak alap funkciója a tüzfal amugy nem értem miért van ,ha valakinek van hasznos ötlete kérlek irjatok..
thx. -
#77 hát az egészet nem akarom újra letölteni. ;)
de kösz az infót... -
FLeK0 #76 most bugos :)
ha nagyon akarod, akkor torolj eloszor clientregistry.blob-ot, aztan ha nem jo akkor az egesz cs cache filet toltsd le ujra ha van idod. -
#75 Disk Usage: 264MB
Status: Requires Update
Amount acquired: 100%
Offline Mode: Not Ready
Automatic Updates: Always keep this game up to date
Na és most? ;) -
#74 Aham, hát szal végülis eljutottunk 1röl az 1re, custom modellek mindig is voltak, vannak, és lesznek :D -
FLeK0 #73 ha 100% le van toltve akkor ready, kapcsold be alatta az auto frissitest.