7046
-
FLeK0 #152 Elvileg csak frissiteni kell, file , update eye+filters. -
#151 Te, mi van már megint ezel a szutyokkal? Valamiért az ASE -ből nem tudom indítani a játékot. Újra raktam, semmi :( -
FLeK0 #150 CSHU-rol (www.counter-strike.hu) lehet letolteni IvP vagy realbotot, inkabb az elobbit ajanlom -- az a podbot uj valtozata, vaagy a CZ-ben vannak alapbol "hivatalos CS botok", amik CS mapokon is mennek abban a jatekban. -
#149 Botokat hogy tudok bepakolni steames serverre? -
#148 sok a kérdés. :)
1. a CS nem ingyenes, csak ha van HLod.
2. csak helyi hálóra valót le lehet tölteni, de azt nem ingyenesnek hanem wareznek hívják.
3. fegyverskinekre visszatérünk, ha megvan a felső 2., de ha ellátogatsz ennek a topicnak az elejére egy vagon skin van..
saját kezűleg raktam be őket ;) -
#147 Hali!
Nem tudjátok, hogy a CS-t honnan lehet letölteni, ha nincs HL-om?
Úgy hallottam, hogy már el lehet érni ingyenesen is(csak helyi hálón használnánk), és a valós fegyverskinek honnan tölthetőek le?
A CZ milyen, sokkal jobb, mnt a sima, uj graf motor, v. jobb játékmenet?
Köszi! -
#146 :DDDD
HÜLYE!!!! -
#145 A "kedvencek" menüben adhatsz hozzá szervert, a cs.hu-ról szedj le IP címeket és rakd be oda... -
#144 a lomtárad alatt van egy érdekes ikon...aham...talán még is csak jobb lett így
-
deejayy #143 helo srácok.
leszedtem egy törött cs 1.6-ot, nem kell hozzá steam, ugyanugy hl.exe-vel indul. van a szerver lista, tele 1.6os szerverekkel, de nem tudok hozzájuk csatlakozni vmilyen hiba folytán (pontosan nem emlékszem, LAN, local game féle hiba). viszont van a favourites-ben 6 szerver, asszem oroszok, azokhoz tudok csatlakozni, és játszani rajtuk, de 900-as a pingjük, és az elég gáz :\ van ötletetek, h: tudok-e csinálni én is ugyanilyen szerver linux/windozon? tudnak-e ilyenhez csatlakozni steamesek is? vannak-e m.o., vagy kis pinggel hasonló szerverek? -
#142 ez néha előjövő hiba, próbálj másik szerverhez csatizni.
Nekem az bejött ;) -
Mossberg #141 O.K. most már megint működik -
#140 Csinálj jobb rendszert szvsz. -
#139 dettó! Nekem tegnap még jó volt de ma mikor fel akartam menni engem is ez fogadott. Újraraktam a steamet de nem gyógyult meg. Bírom hogy hozzá se nyúlok és magától elbaszódik.. A Steam mondjon le! -
Mossberg #138 Egy jó hónap után most akartam újra felrakni a Steamet, minden OK-nak tűnik de akármelyik szerverhez akarok csatlakozni ezt az üzenetet adja:
Loading...
Validating game resources...
Error! Server verification failed.
Mit felejtettem ki/el ? -
#137 bocs a moslyoért, de lentebb írtam, hogy 90%, hogy jó lesz, tényleg reálisan láttam a helyzetet ;)
-
#136 Akkor az N-tec Kft.-nél reklamálj, de ez tényleg szívás :) -
#135 -
#134 Nem hiszed el mennyire el vagyok keseredve.
6000Ft hiába(mert amúgy írottan megvoltak a gémek.
Írtam a cdgalxisnak és ezt írták vissza:
Tisztelt Polgár László!
Ön a tőlünk vásárolt terméket a kizárólagos magyar képviselet által
ellátott kóddal kapta meg.
Amennyiben ez - az Ön véleménye szerint - nem megfelelő kód, úgy ennek
eldöntésére és orvoslására, a visszaélések elkerülése végett, kizárólag
a magyar képviselet (aki a fejlesztőket, és a termékkiadót képviseli):
az N-tec Kft. jogosult.
A magyar képviselettel Önnek kell felvennie a kapcsolatot, éppen a
kóddal való visszaélés elkerülése végett (cégünk nem végfelhasználó).
Ez valamennyi kóddal ellátott termék esetében így zajlik, és oka roppant
egyszerű: a képviseletek így tudják csak teljes megnyugvással nyomon
követni az esetlegesen kikerülő plussz kódok sorsát.
Ez az eljárás mind a fejlesztők mind pedig a vásárlók érdekeinek teljes
mértékben megfelel, azokat maximálisan figyelembe veszi.
A szakszervíznek számító, a termékkel kapcsolatos teljes technikai
támogatást ellátó magyar képviselet neve címe a termék csomagolását van
feltüntetve.
Tisztelettel:
CD Galaxis Kft.
-
#133 Nem. Hívd fel a galaxyt és reklamálj, mást nem tehetsz és jó esetben adnak másikat, vagy nem. És az is lehet, hogy nem kapsz mert maga a Gen kulcsok rosszak...
DE HA EGY KICSIT IS FIGYELTÉL VOLNA, EL LETT EZERSZER MONDVA MÁR, hogy Mo.-n NEM szabad vásárolni KULCSOS játékot, szépen meg kell venni a STEAM -n keresztül. -
#132 És akkor most már nem is tudok vele multizni??? -
#131 Hat igen, ez lehet attól is, hogy generation vettél, illetve attól, hogy valaki valahogy ellopta. Varhato volt. -
#130 hogy dögöljön meg a cdgalaxis!!!!!!!
Ma megjöttek a cd-k de nem fogadja el a steam a kódot!!!
Ezt írja ki:
-
#129 Táncsak nem használják,mert eredeti,most jött meg a cdgalaxistól:) -
#128 "szíjjel' updételi az agyát :). "
ez kb. annyit tesz, hogy letölt 400-500 megányi frissítést....jobb lesz ha elmész aludni, tekinteve a content szerverek terheltségét...kb. 2nap alatt tudsz majd CSzni...heheheheheh -
#127 Vöhööh....először is telepítsd fel a HLt, aztán jöhet a steam az majd szíjjel' updételi az agyát :). Egyébként akkó' fogsz örülni, hogy a kapott kulcsodat (elvileg 2db kapsz) már használják..heheh...by' money....by'... -
#126 Hi.Letöltöttem a netről egy 700 kb-os steam-et.Ez kell hogy tudjak multizni vagy az a kb:200MB-os steam?? -
#125 :DDD
Na,remélem azért nem lessz baj mert nagyon ideges lennék!
6000 Ft lessz!!!!(holap jön valszeg) -
#124 onnan nem valószínű, azt hittem boltba veszed, offline.
Jelentheted, de bizonyítani kétlem, hogy tudod...
vagy ha még az is összejönne, mert lecsekkolod, steam-el konzultálsz meg midnen akkor meg annyiba fog az egész kerülni, hogy csak na :) -
#123 :DDDD
Ok.
Ha lenyúlták a key-t fel kell jelenteni a Cdgalaxis-t vagy mi?? -
#122 mondjuk lenyúlták a keyt, vagy valami elcsesződik a regisztráláskor. Ja ha nem ismernél: én realista/optimista vagyok :)
a 90% szinte 100%, légy optimista :) -
#121 mért csak 90%?
Mi lehet majd a probléma??? -
#120 90% :) -
#119 Megvan a HL de nem eredeti.Ezzel nem lehet multizni(Steam-ban nem fogadja el a cd key-t.)Most megrendeltem a HL Generations 3-at(Cdgalaxis).ma vagy holnap megjön.Ezzel az eredeti Cdkey-el már működni fog ugye???? -
#118 van beépített mp3 lejátszó
cstrike mappába bemásolod a.mp3 -mat és játék közben console-ba beírod h mp3 play a
-
#117 thx -
#116 HLamp -
#115 Zenét hogy lehet pakolni CS alá? Tuti lehet mert van a menuben mp3 volume:) -
#114 A dust, dust2 és aztec új verziója nagyon ütős lesz:) -
#113 Jobb minőségbe is kijött a CS source, elég állat :)
videó