7046
  • M@TriX
    megvolt, de tudnak a problémáról, úgy tűnik nem csak nálam jött elő, szóval megnyugodtam :)
  • Kandurex
    csak olvasni, írni nyögök meg nyelek :(, nézz be a magyarítások topikba vagy a feliratok.hu fórumra, tele van jobbnál - jobb angolossal.
  • PLackó
    már itt írták hogy nekik segített.nem tudsz kicsit angolul?:(
  • Kandurex
    Restart.
  • M@TriX
    és a #183-ról mi a véleményed?
  • Kandurex
    Egy bankos kártyásos OTPses virtualos számlásos megoldással 3 e pezóért vegyél másikat, az tuti jó lesz. Persze azért próbálkozhatsz is.
  • Kandurex
    Lackó, még nem volt rá példa, hogy a VU küldött volna kulcsot bárkinek is :(
  • PLackó
    [email protected]
    erre a címre kellene küledenem emailt hogy adjanak egy működő cd kulcsot mert ezt a steam nem fogadja el.pedig 7 k ért vettem.
  • PLackó
    valaki segítsen aki tud angolul!légyszi!
  • M@TriX
    mi a szar van a STEAMel?
    most updatelte nálam, a HL2 surveyt megcsináltam aztán play games, CS és ez lett:

miért milyen lóvé kell neki?
  • fitutufi
    --->>counter strike: condition zero steam crack <<-- egy ilyen nevezetű cracket keresnék akinek van az küldje el a [email protected] -ra vagy irjon egy hozzászolást hol akarja elküldeni !! plz fontos lenne ! köfike előre
  • fitutufi
    http://www.nforce.nl/index.php?do=listsection§ion=2
  • FLeK0
    a 'nyomtatas' kizarolag a vivendi feladata (meg hogy eljutassak az uj kulcsok listajat a valve reszere), ezt ok rontottak el, a valve nem tud mit csinalni, 1 keyt 1x lehet hasznalni, ezen nem fognak valtoztatni emiatt.
  • dikki*yysw
    Majd abban a topicban megkérdezed, ez az 1.6-é. CS2 amúgy még nincs, CS:Source van.
  • MasterJay
  • MasterJay
    -í +y
  • MasterJay
    Hello letöltöttem a CS2-t s nem tudom elindítani.Ezt csak úgí lehet elindítani ha van neted?
  • Palleon_home
    Magyarországon ez nem reális elvárás.
  • dikki*yysw
    Vagy csak szerintem reális elvárás, hogy ha megveszek egy játékot, akkor ne kelljen képeket csinálnom a számláról, leveleket megfogalmaznom, és rohangálnom a keyem után..?
  • dikki*yysw
    Követtem, oda jutottam (hű de érdekes, hogy valaki képes volt gondolkozni, és ajaj, nem lehet leosztani). Tehát szerinted a Valve nem tehet arról, hogy duplicate a cd-keyem, merthogy az általuk készített játékhoz az általuk üzemeltetett oldalon a forgalmazó VUgames emailcíme van megadva, és nem az övék? Ügyes.

.
  • toMpEr
    www.counter-strike.hu -n fent van, de csak akkor tudsz vele jatszani, ha van original hl keyed
  • Tibor
    valaki megmondaná, hogy honnan lehet letölteni a CS-t?
  • PLackó
  • PLackó
    valaki segítsn aki tud angolul!légyszi!
  • PLackó
    köszi.és tudnál segíteni hogy mit írjak?nem nagyon tudok angolul.
  • Palleon_home
    [email protected] küldj egy mailt.
  • M@TriX
    letöltöd a STEAM-et, install, updateli magát, aztán a menüből kiválasztod a CSt amit letölt és mehet a gém...
  • Since
    Sziasztok! Valaki tudna mondani egy jó configot CS-ben, amivel a legoptimálisabban lehet játszani? Mouse speed, gamma, keyboard, felbontás etc. Esetleg eltudná nekem küldeni email címemre? Köszke
  • poX3ll
    izé A HL van itt eredetiben
  • poX3ll
    Nah itt van cS de az tirja h steam szerverekn nem jó csak won.net szerveren. Akor most meiket rakjam fel.1.5 patch vagy 1.6?
  • M@TriX
    games/ és töltsd le a CS-t... vagy a HLt
  • poX3ll
    HELP!! MA hozzák ki nekem a HL-t fel kell raknom rá az 1.1.0 patchet eddig tiszta. De most letöltöttem az 1.6 steam valamit regisztrálom magam vagyyis new account és utána mi leyen server browse vagy mi?
    kösz
  • PLackó
    köszi.és akkor most szerinted kinek mit írjak hogy küldjenek valamit?
  • Palleon_home
    Én a MediaMarktban vásároltam egy Half-Life-ot július elején. Hasonló volt a probléma, duplicate cd-key. Az N-tec-től kaptam újat, de azt is reggelte már valaki a Steamen. Írtam a VU Games-nek, elküldtem a játék dobozáról a scant és a nyugtáról. Megírtam mi a probléma. 3 hét elteltével küldtek új kulcsot és már működik is.

Amúgy az N-tec-nél azt mondták, hogy a gyártó kétszer nyomta ki ugyanazt a Half-Life sorozatot. Így ami a boltokban kapható, az jó eséllyel duplicate cd-key-t fog produkálni.
  • FLeK0
    A Valve nem tehet errol, ha megnezned az oldalukat, akkor ide jutnal, itt meg ha jol latom nem Valves contact van megadva.
  • toMpEr
    Egyik haverom elfelejtette a jelszavat meg az az email cime se el mar amit ott megadott es azt irtak neki vissza, hogy ha elkuldi nekik postan az eredeti cd-t, akkor kap masikkeyt :P
  • plas
    Ha a
    JavaScript:put('violent')STEAM így folytatja nem marad sok felhasználójuk bázz...
  • dikki*yysw
    Köcsög valve meg sztím, beírom a vett, bontatlan csomagolású HL-em keyért, erre kiírja hogy duplicated cd-key.
    Írok nekik levelet, erre annyit sem mondanak hogy kösz a leveled bazmeg megkaptuk de leszarunk.
  • plas
    Srácok, most frissítettem a Steamet.
    Minden rendben ment, ASE-t újrainstalltam, connect...
    Elkezdi letölteni a security modult, majd kidob egy hibaüzenetet, és kalap!
    Ezt írja:

" You have been disconnected from server.Reason: Error verifying steam userID ticket (server was unable to contact the autenthication server, 35 ) "

Volt már vkinek ilyen problémája? Ez a fostalicska Steam egyrejobban kezd idegesíteni...
  • Davidus
    kösz