7046
  • Laky
    egyik havernak tegnap lett eredeti termékkulcsa, és nem bírunk eligazodni a mostani dizájnon
    sehol nem találjuk a cs1.6-ot (install)

help!
  • isi
    amugy én főképp CoD-ozom, de CS-zni is szoktam mostnában azt vettem észre, hogy CoD-ban annyira görcsölök hogy bevédjem amit rámszántak feladatot, hogy nemigaz, de mindig elbaszom...mert görcsölöm.Általában ezután CS zek és ott eszméletlen jól megy pedig nem veszem komolyan csak funolok^^ szal:
    Just4Fun
  • Deqwator
    nem baj (nekem eredi hl-om van de így legalább tudok a css-el is játszani)
  • Laky
    az nem egészen így működik :)
  • Deqwator
    Vagy le kell tölteni a Steam-Down programot amivel lehet csinálni accountot és nem kér cd-kulcsot és bármelyik játékal lehet zuzni!
  • Speedbreaker
    Vagy megrendeled címről
    Postakölcséggel 3 E forint
  • isi
    nem.vedd meg alőször half life-ot aztán install steam aztán onann kell lehuzni.
    py^^
  • Laky
    majd leszeded a bolt polcáról...

• DioSr50
    hello!!
    nem tud valaki olyan oldalt ahonan lebirnám szedni a counter 1.6-ot?
    elore is köccke
  • isi
    nm
  • isi
    szerintem a one and onlys rész a kir amikor fragol meg énekel isten király muvi
  • FLeK0
    2000ftos jateknal miert lenne ?
  • wendimark
    Az lenne a kérdésem hogy van-e tört szerver? Ha van írjátok le hol és hogyan kell használni!!!! Előre is köszi!!!
  • Hunter of Deer
    Én láttam nagyon póz videó!!!!
    Főleg amikor kidobja a monitort aztán meg előkapja a másikat!!
    na meg a billentyű
  • isi
    kurva jó movi!forevá
  • isi
    látta valaki a "A gamer's day" navezetű movit?
  • isi
    hát fingom nincs ssry
  • FLeK0
    steam supportnak irjal
  • Hunter of Deer
    Na miaz már senki nem jáccik ezzel a játékkal???
  • Hunter of Deer
    Nem tudja senki????
  • Hunter of Deer
    Hy!! Valaki tudna nekem segíteni hogy vajon miért írja kiezt a cs?
    amikor netre vagy csak simán el akarom indítani a steames cs-t?(eredeti van eddig jó volt)

THX!
  • FLeK0
    Hivatalosan mar nem forgalmaznak hl jatekokat boltokban, legfeljebb par megmaradt darab lehet az orszagban, ha csak CS miatt kellene akkor talan cs:cz meg van, az sem sokkal dragabb. Mar csak a steamen veheted meg visa vagy mastercard bankkartyval.
  • UoNokedli
    Valaki tuna nekem segíteni....
    Meg szeretném venni eredetiben a HL-t! De már nem találok sehol! Néztem már a www.galaxis***.hu!!!!! Help ME!!!!
  • Smitiz
    Hogy kell Steam-en játszani 1.6-os countert? Be tudok lépni, browsolom a servereket, de ha connectet nyomok rajta, akkor csak kidob egy reklámablakot, ahol alul van a register a product... sor van, rákattintok, a kulcs megadása után meg duplicate cd-key hibával errorozik :( Csak az a gáz, hogy nem emlékszek hogy valahol regisztráltam-e már...szerintem nem.
    Valakinek van ötlete?
  • Speedbreaker
    én nem tom, de lehet hogy a csmuvi.hu-n van. de ez egyáltalán nem biztos.
  • Teofil
    Hali!

Lenne egy kérdésem, honnan tudnék scoutos moviekat leszedni?

thx
  • FLeK0
    boltban veszel halflifeot vagy cs:cz-t 2-3000ft, vagy steamen online ugyanezt bankkartyaval.

kepek:
    http://www.counter-strike.net/screenshots.html
    http://www.cs-extreme.net/content/screenshots/screenshots.asp
  • SNAKE01
    ja és honnan tudnám megszerezni??
  • SNAKE01
    hi!!!!Valaki tudna berakni egy képet a játékból????thx!!
  • burkusdió
    lol :D
  • Istencsászár
    eredeti hl1 cdkey
  • boleny1
    Na én leszedtem ezt a filét:SteamInstall_CS EZt az 1.6 cs+steam címszó alatt találtam.

Ezt felraktam. A célom az lenne hogy az 1.6 os CS vel szeretnék játszani. Mi kell még?

• Laky
    vedd meg!
  • nico000
    szeva játszani akarok a neten egy kis CS-t de ezt irja ki :Lan server are restricted to local clients (class C)
    Mit tegyek (KEZDŐ VAGYOK)
  • FLeK0
    cdgalaxisban van, vagy a steamen is megveheted 15 dollarert.
  • attiGT
    MEg nem lehet leszedni valahonnan hogy működjön muszáj eredeti? 576-ban nincs 1.6
  • attiGT
    A haverom meg STEAMEN keresztül szedte le és neki műxik. De nekem a Steam nem kínál fel Counter-Strike Downloadolást. Amúgy fenn van a SOURCE.
  • FLeK0
  • attiGT
    Sziasztok. Nekem mikor felcsatlakoznék egy szerverre valami Lan akármit írki a végén (class C) Mi ez a fos? HELP!!
  • burkusdió
    google bácsi sosem harapta még le sekinek a mütyürkéjét azért, mert keresett rajta valamit... :)
    egyébként meg crackspider.net