7046
-
#352 egyik havernak tegnap lett eredeti termékkulcsa, és nem bírunk eligazodni a mostani dizájnon
sehol nem találjuk a cs1.6-ot (install)
help! -
isi #351 amugy én főképp CoD-ozom, de CS-zni is szoktam mostnában azt vettem észre, hogy CoD-ban annyira görcsölök hogy bevédjem amit rámszántak feladatot, hogy nemigaz, de mindig elbaszom...mert görcsölöm.Általában ezután CS zek és ott eszméletlen jól megy pedig nem veszem komolyan csak funolok^^ szal:
Just4Fun -
Deqwator #350 nem baj (nekem eredi hl-om van de így legalább tudok a css-el is játszani) -
#349 az nem egészen így működik :) -
Deqwator #348 Vagy le kell tölteni a Steam-Down programot amivel lehet csinálni accountot és nem kér cd-kulcsot és bármelyik játékal lehet zuzni! -
#347 Vagy megrendeled címről
Postakölcséggel 3 E forint -
isi #346 nem.vedd meg alőször half life-ot aztán install steam aztán onann kell lehuzni.
py^^ -
#345 majd leszeded a bolt polcáról...
-
DioSr50 #344 hello!!
nem tud valaki olyan oldalt ahonan lebirnám szedni a counter 1.6-ot?
elore is köccke -
isi #343 nm -
isi #342 szerintem a one and onlys rész a kir amikor fragol meg énekel isten király muvi -
FLeK0 #341 2000ftos jateknal miert lenne ? -
wendimark #340 Az lenne a kérdésem hogy van-e tört szerver? Ha van írjátok le hol és hogyan kell használni!!!! Előre is köszi!!! -
#339 Én láttam nagyon póz videó!!!!
Főleg amikor kidobja a monitort aztán meg előkapja a másikat!!
na meg a billentyű -
isi #338 kurva jó movi!forevá -
isi #337 látta valaki a "A gamer's day" navezetű movit? -
isi #336 hát fingom nincs ssry -
FLeK0 #335 steam supportnak irjal -
#334 Na miaz már senki nem jáccik ezzel a játékkal??? -
#333 Nem tudja senki???? -
#332 Hy!! Valaki tudna nekem segíteni hogy vajon miért írja kiezt a cs?
amikor netre vagy csak simán el akarom indítani a steames cs-t?(eredeti van eddig jó volt)
THX! -
FLeK0 #331 Hivatalosan mar nem forgalmaznak hl jatekokat boltokban, legfeljebb par megmaradt darab lehet az orszagban, ha csak CS miatt kellene akkor talan cs:cz meg van, az sem sokkal dragabb. Mar csak a steamen veheted meg visa vagy mastercard bankkartyval. -
#330 Valaki tuna nekem segíteni....
Meg szeretném venni eredetiben a HL-t! De már nem találok sehol! Néztem már a www.galaxis***.hu!!!!! Help ME!!!! -
Smitiz #329 Hogy kell Steam-en játszani 1.6-os countert? Be tudok lépni, browsolom a servereket, de ha connectet nyomok rajta, akkor csak kidob egy reklámablakot, ahol alul van a register a product... sor van, rákattintok, a kulcs megadása után meg duplicate cd-key hibával errorozik :( Csak az a gáz, hogy nem emlékszek hogy valahol regisztráltam-e már...szerintem nem.
Valakinek van ötlete? -
#328 én nem tom, de lehet hogy a csmuvi.hu-n van. de ez egyáltalán nem biztos. -
Teofil #327 Hali!
Lenne egy kérdésem, honnan tudnék scoutos moviekat leszedni?
thx -
FLeK0 #326 boltban veszel halflifeot vagy cs:cz-t 2-3000ft, vagy steamen online ugyanezt bankkartyaval.
kepek:
http://www.counter-strike.net/screenshots.html
http://www.cs-extreme.net/content/screenshots/screenshots.asp -
#325 ja és honnan tudnám megszerezni?? -
#324 hi!!!!Valaki tudna berakni egy képet a játékból????thx!! -
#323 lol :D -
#322 eredeti hl1 cdkey -
boleny1 #321 Na én leszedtem ezt a filét:SteamInstall_CS EZt az 1.6 cs+steam címszó alatt találtam.
Ezt felraktam. A célom az lenne hogy az 1.6 os CS vel szeretnék játszani. Mi kell még?
-
#320 vedd meg! -
nico000 #319 szeva játszani akarok a neten egy kis CS-t de ezt irja ki :Lan server are restricted to local clients (class C)
Mit tegyek (KEZDŐ VAGYOK) -
FLeK0 #318 cdgalaxisban van, vagy a steamen is megveheted 15 dollarert. -
#317 MEg nem lehet leszedni valahonnan hogy működjön muszáj eredeti? 576-ban nincs 1.6 -
#316 A haverom meg STEAMEN keresztül szedte le és neki műxik. De nekem a Steam nem kínál fel Counter-Strike Downloadolást. Amúgy fenn van a SOURCE. -
FLeK0 #315 #289 -
#314 Sziasztok. Nekem mikor felcsatlakoznék egy szerverre valami Lan akármit írki a végén (class C) Mi ez a fos? HELP!! -
#313 google bácsi sosem harapta még le sekinek a mütyürkéjét azért, mert keresett rajta valamit... :)
egyébként meg crackspider.net