7046
-
FLeK0 #392 es akkor 4-5 ezer ftos cdkulcsot adjunk neki? -
#391 Tévecc már nemigazán árulják csak a condition zeros változatot az meg 4-5 ezer !! -
#390 mindig olyan jót kacagok az ilyen hsz-eken -
vedd meg a boltban, még 2000 ft sincs egy hl1 -
#388 Valaki kuldjon nekem egy olyan CD key-t amivel megy a CS 1.6(steam)...!!
[email protected] -
FLeK0 #387 www.steampowered.com -
Teofil #386 Hali!
Nem tudná nekem vki megmondani, hol tudnék steamet letölteni? Nekem is ezt írta ki mint Lakynak és mérgembe letöröltem... -
#385 nekem NOsteames van abba működnek a botok is és lehet lanba is tolni szerintem olyat keress: nosteam. Ja és a botok elég erősek benne mert tanulnak! Szal ha jól tudsz jáccani a botok is hamar úgy fognak! -
#384 Hy, arra a kérdésre szeretnék vlálaszt kapni, hogy honnan lehet tölteni egy olyan 1.6-os cst, mit lehet LAN hálózatban tolni, úgy hogy BOTok is működnek alatta. Nekem van kétfajta, az egyik elindul, de ha a botokat be akarom rakni akkor kilép, a másik alapból el sem indeul. PLS HELP! -
keem #383 na mind1 azért kösz... marad a cs:s :) -
#382 ujraraktam a wint és mégis lagol...
más ötletem már tényleg nincs :( -
#381 counter - strike 1.6 ot? megvenni? azt is lehet? én ugy tudtam maga a cs ingyenes, csak a netes játékhoz kell hl key
link -
#380 Nemigazán van én is kerestem(havernak) de már csak Condition zeroval árulják! -
keem #379 hi all. hol tudnám megvenni a counter strike-ot kiegészítő nélkül? mert én csak olyanokat láttam ahol azzal együtt 4000Ft és nem tudjátok nincs valahol kigészítő nélkül olcsóbban. vagy mi az isten hl1 vagy mi ez :D -
#378 A demo felvevési problm még mindig fön all!(a demoban nem lácanak az ellenfelek de még a barátok sem)GPS lan pack 2.2 van fön de a 2.3 is megnéztem az lehet baj?Ha igen pls ajánjatok 1 más gui csomagot! -
#377 a külső IPdet adtad meg biztosan? egy másik tip
itt az IPd -
#376 Csak tippem van. A routben enged ki azt a portot ami a game -hez kell. -
#375 -
#374 Valaki help
-
#373 Hi! Lenne egy problémám mégpedig az hogyha én csinálok szervert a haverom nem látja neten keresztül mert routerem van és hiába adom meg az ipcímem nem látja a szervert a consolba is beírtam amit kell!! ha valaki tudja mit kell ilyenkor csinálni az írjon pls!!!! -
isi #372 nekem is ezt csinálja miszar dolog má. de mugy meg joag -
#371 Nekem volt egszer valami kínja a steamnek el sem indult és akkor hiába tettem újra a steamet akkor sem működött csak amikor a wint újraraktam akkor működött! -
#370 játék reinstall megvolt... wint nemakarom, nehogymár ez legyen mindenre az univerzális megoldás hogy win reinstall -
#369 nekem is működött rendesen ez bosszant a legjobban...de pár napja lagol mint az istennyila -
#368 passz nekem müxik rendesen!!
Nekem csak azzal volt gondom hogy sp2-es windowson mindíg kilépett egy 5 perc után!
A sima xp meg ugy indul hogy leteszi a tálcára és ha ott rányomok akkor jön fel! nemtom ez mitől lehet! De ezt leszámítva nekem müxik rendesen! -
#367 Szerintem re instal games ha nem jo akor mega wint. -
#366 senkinek semmi ötlete? -
#365 Üdv!
Segítséget szeretnék kérni. 1.6-al játszom már egy jóideje, és eddig semmi gondom nem volt. Most olyanokat csinál a játék, hogy percenként kb 2-3x kb 5 másodpercre belagol az egész játék...élvezhetetlen így.
Nem töltök se le, se fel közben. Rateim jók (20k, 80, 80). Nincs vírusom, spywarem. Nem megy a windowsupdate, v. semmi olyan dolog ami a netről töltene le vagy fel.
Már legalább 2 éve nyomom ugyanezekkel a beállításokkal és eddig sosem volt gond. Mi lehet a probléma? -
FLeK0 #364 Csak masodik felvett kortol mutatja a dolgokat rendesen. -
#363 1.6 tal szeretnék föl veni demot de van 1 problémám ,hogy a lelöt emberek(akire épen lövök) láthatatlanok csak akor lácanak mikor ösze esnek!!!!!!! és a neveket is szürkével irja!! -
#362 a 2. Steam reinstall megtette a magáét :) -
FLeK0 #361 ez nem csomag fuggo, ha nem megy akkor valami problema van, amit meg kell oldani (steam/clientregistry.blob torles, tuzfalad/router beallitasa, reinstall, steam support sorrendben) -
#360 thx
végül is nem játszottam Steam-Down-nal, mert ott is ugyanezt írta ki :D
na mindegy, úgyis régóta akartam már egy ezüst csomagot venni :D -
#359 1. néha terheltek a szerverek, ma is volt frissítés, érdemes próbálgatni aztán egyszer beindul
2. én nem játszanék warez steames cuccokkal, de te tudod.
3. ha holnap sem tudod elindítani, ana akkor már elmélkedhetsz mit is csesztél el :) akkor jöhetsz ide vissza vagy a steampowered fórumaiba -
#358 help me, már remeg a kezem
[viccel] -
#357 nekem ezek vannak a My games-ben:
Codename Gordon
Condition Zero
Condition Zero Deleted Scenes
Counter-Strike
Half-Life 2: Demo
ezek közül a cs1.6-ot és a cz-t nem engedi... -
#356 na megoldottuk, csak az én gépemen, mert havernok nem volt DVD-meghajtója
beregeltem a termékkulcsát, utána kérdte a DVD-t (Counter-Strike: Anthology)
minden ok, de azért megnéztük, hogy indul e cs = indult
utána bejelntkeztem az accountommal, de nem ngedett játszani (CS1.6), valamit kiírt
megnéztem a 'C:\Valve\Steam\SteamApps' könyvtárat, és nemcsak az enyém, de a haver accountja is ott volt
gondoltam kitörlöm
ki is töröltem, de még mindig ugyanazt a hibát írta ki
újraraktam a Steam-et, update-elte magát, bejelntkeztem, majd ezt írta ki:
még várok fél órát, de mivel a napi tevékenységemből elmaradhatatlan a CS (), arra gondoltam, hogy addig Steam-Down-nal játszom...
csak nem tudom, hogy miközben ezt a programot használom, kiszúr-e a VAC2 / HLGuard (stb.)?
nem szeretném, ha a kedvenc szervereimről bannolva lennék :) -
#355 thx -
FLeK0 #354 games -> activate product -
#353 nincs előttem, de start Steam, ott Games menüpont és duplakklikk nem a CS:S re hanem a sima Counter-Strike-ra kb.